تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد سامسونگ s7350 , s523t استار و ال جي مدل kp500

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

سلام دوستان بازار اينجا قيمتا بيداد ميكنه kp500 الجي رو 135 پايينتر نميان !!!!!!!!! البته الان يه مورد km900 الجي دسته دوم پيدا كردم 10 تا 12 ماه هم گارانتي داره نميدونم چند بخرم خوبه؟ يكم دودل شدم آخه تا حالا جنس دسته دوم نخريدم ولي خيلي گوشي خوبيه ازش خوشم اومد يكم راهنماييم كنيد ببينم موقع خريد چه چيزايي رو در موردش چك كنم كه بفهمم مشكلي نداره راستي اين مدل گوشي 8 گيگ رم داخلي داره؟ با اين كه رمش قابليت جابجايي داره كه ممكنه طرف رمش رو برداره؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

براي كار با پرونده هاي آفيس به خصوص ويرايش
    بايد يه گوشي با سيستم عامل خوب بخرين مثل ويندوز موبايل يا آندرويد
    كه قيمتشون بيشتر از 150 تومنه
    بهترين پيشنهاد همون ايسر هست كه دوستمون گفتن
    منم موافقم
    كارتون رو بابت كار با فايلاي آفيس راه ميندازه
    ولي دوربين نه

3. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان بازار اينجا قيمتا بيداد ميكنه kp500 الجي رو 135 پايينتر نميان !!!!!!!!! البته الان يه مورد km900 الجي دسته دوم پيدا كردم 10 تا 12 ماه هم گارانتي داره نميدونم چند بخرم خوبه؟ يكم دودل شدم آخه تا حالا جنس دسته دوم نخريدم ولي خيلي گوشي خوبيه ازش خوشم اومد يكم راهنماييم كنيد ببينم موقع خريد چه چيزايي رو در موردش چك كنم كه بفهمم مشكلي نداره راستي اين مدل گوشي 8 گيگ رم داخلي داره؟ با اين كه رمش قابليت جابجايي داره كه ممكنه طرف رمش رو برداره؟
    kp500 رو كه فراموش كنيد قديمه همون دو مدل ال جي كه گفتم از نظر اينترفيس هم به روزترن
    در مورد km900 يا همون آرنا
    گوشيه خوبيه رزوليشن صفحه نمايشش خوبه
    اينترفيس خوبي داره
    فرستنده fm داره
    دوربين خوبي داره
    هر چند توصيه نميكنم گوشيه دست دوم بگيري
    اما اگه حدودا 160 بگيري بد نيست به شرطي كه تميز باشه
    وسايل جانبيش رو كه شامل
    شارژر
    هدفون
    كابل اتصال به كامپيوتر
    سي دي
    دفترچه
    يه چيزي كه خيلي مهمتره اينه كه اگه از مغازه ميخري و آشنا نيست مطمئن بشي گوشي جعبه داشته باشه و جعبه خودش هم باشه سريال جعبه رو با سريال گوشي چك كن
    چون ممكنه خدايي نكرده دزدي باشه

5. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مرسي دوست عزيز دست شما درد نكنه حتمآ نكاتي رو كه گفتي رعايت ميكنم اگه 160 پايينتر بياد بهتره بالاخره دست دومه :( دوستمم كه تو بازاره گفته 150 تا 160 ميارزه به شرط نو و تميز بودن

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرسي دوست عزيز دست شما درد نكنه حتمآ نكاتي رو كه گفتي رعايت ميكنم اگه 160 پايينتر بياد بهتره بالاخره دست دومه :( دوستمم كه تو بازاره گفته 150 تا 160 ميارزه به شرط نو و تميز بودن
    خواهش ميكنم بازم اگه سوالي بود در خدمتم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من سامسونگ الترا (S7350) رو دارم. همه چیزش خوبه. خیلی کار باهاش راحته .فقط به نظرم باطریش یکم ضعیفه. واسه من باید دو روز یه بار شارژ کنم. shark2 از این باطریش خیلی بهتر بود ولی من از قیافه اش خوشم نمی اومد!!!
    الان 165 تومنه با گارانتی!!!

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بچه ها آخرش خريدمش آخرش نه سامسونگ s7350 , s523t نه ال جي kp500 همون mk900 رو خريدم گوشيه خيلي خوبيه معامله خوبي بود هنوز درست حسابي تستش نكردم خوب كه بررسيش كردم نظرم رو براتون اينجا ميزارم شايد بدرد كسايي كه قصد خريد دارن بخوره راستي ميلاد جان S7350 باتري خوبي داره چطور 2 روز 1 بار شارژ خالي ميكرده؟ !!!! حتمآ شما از گوشيتون زياد استفاده ميكنيد نه؟ از همه دوستاني كه زحمت كشيدن اينجا نظر دادن و كمكم كردن خيلي خيلي ممنونم

11. این کاربر از نيما7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بچه ها آخرش خريدمش آخرش نه سامسونگ s7350 , s523t نه ال جي kp500 همون mk900 رو خريدم گوشيه خيلي خوبيه معامله خوبي بود هنوز درست حسابي تستش نكردم خوب كه بررسيش كردم نظرم رو براتون اينجا ميزارم شايد بدرد كسايي كه قصد خريد دارن بخوره راستي ميلاد جان S7350 باتري خوبي داره چطور 2 روز 1 بار شارژ خالي ميكرده؟ !!!! حتمآ شما از گوشيتون زياد استفاده ميكنيد نه؟ از همه دوستاني كه زحمت كشيدن اينجا نظر دادن و كمكم كردن خيلي خيلي ممنونم
    چند گرفتي؟
    تميزه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بچه ها ظاهرآ كه گوشي تميزيه اما چندتا چيزش يكم مشكوكه 1. باتريش با ديدن 6 تا 10 تا فايل تصويري 8 دقيقه اي تمام شد 2. موقع كاركردن باهاش يه بار صفحه توش نويز افتاد و خط خطي شد!!! يه دكمه قسمت پايين سمت راست گوشي پايين دكمه هاي صدا هست كه هنوز نفهميدم كارش چيه و چكار ميكنه البته فكر كنم دكمه دوربينش باشه 3. هنوز نتونستم صفحه نمايشش رو طوري تنظيم كنم كه بعد 5 ثانيه صفحه سياه نشه و قفل نشه!!!!!!! با اينكه توي تنظيمات صفحه نمايش تنظيم قفل صفحه رو گذاشتم روي 30 ثانيه اما بازم سر 5 ثنيه صفحه سياه ميشه!!!!و از اون بدتر كل صفحه غير فعال ميشه و براي فعال كردنش بايد حتمآ دكه صدا ياخاموش روشن كردن رو يه بار فشار بد بعد از حالت قفل در بيارم البته مطوئنم راهي براي حل اين مشكلات هست اما چون هنوز فرصت مطالعه دفترچه رو نداشتم يكم گير دارم راستي اس ام اس نوشتن باهاش راحته اما وارد كردن اسم مخاطب از توش و ارسالش وحشتناكه آخه چون قلم نداره همش دستم عوضي ميره روي يه اسم ديگه واسه يه نفر ديگه سند ميكنم تاحالا كلي سوتي دادم بچه ها اين گوشي قلم مخصوص نداره؟ ودر آخرم ليست مخاطب رو كه براي انتخاب اسم ميارم اصلآ هوشمند نيست مثلآ من ميزنم (( نا )) به جاي اينكه نادر رو بياره ميره روي (( علي ناصري )) !!!!!!!!!!!!راستي كار با گوگل مپ خيلي جالبه اما به نظرتون به صرفه هست؟

14. این کاربر از نيما7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •