دوست عزيز اگر دنبال برنامه هستيد ويو بدرد نميخوره. دوربين و صفحه Super AMOLD و اينها خيلي خوبه ولي فکر نميکنم براي کسي مثل شما - که دنبال برنامه هستيد - بتونه جاي تعدد برنامههاي ويندوز موبايل و بخصوص اندرويد رو بگيره.
دوست عزيز اگر دنبال برنامه هستيد ويو بدرد نميخوره. دوربين و صفحه Super AMOLD و اينها خيلي خوبه ولي فکر نميکنم براي کسي مثل شما - که دنبال برنامه هستيد - بتونه جاي تعدد برنامههاي ويندوز موبايل و بخصوص اندرويد رو بگيره.
درسته اندروید بهتره ولی توی این رنج قیمت هیچ گوشی اندرویدی نیست که بازی هایی نزدیک به ویو داشته باشه.
گزینه های بعدی اندروید نزدیک به این قیمت موتورلا xt701 , موتورولا میلستون هست که 520 قیمتشون هست.(سخت افزارشون پایین تره.دایویکس ساپورت نمیکنن ورژن قدیمی اندروید هستن باتریشون ضعیف تره و فیلمبرداری ضعیف تر و البته صفحه بزرگتر (خوبه) ولی با کیفیت پایین تر.)
ویندوز هم hd2 هست با قیمت 520 و امنیا 2 با قیمت 450
htc aria بهتره یا wave ؟
آخه اکثر اون بازيها پولين. فقط 3 يا 4 تا بازي باکيفيت مجاني براي ويو هست. (مثل آسفالت)
سلام
wave تو بروجرد گیر آوردم، با ضمانت نامه پارس مایکروتل میده 500، به نظر شما بخرم؟!
به نظر شما بعداً قیمتش پایین تر نمیاد؟
100% قیمتش پایید که میاد
بدون گارانتی هم بخرید بهتره...
بین aria و wave هم به خاطر سیستم عامل aria رو پیشنهاد میدم
که با خواسته های شما بیشتر میخونه...
ببينيد شما اگر بخوايد 500 تومن پول بذاريد خب با يه کم بيشتر ميتونيد موتورولاي XT701 و مايلستون بخريد. اونها صد در صد بهتر از ويو هستن. ويو 70-460 تومنه و بيشتر هم نميارزه راستش.
درمورد HTC Aria هم انتخاب خوبيه ولي دو نکته رو يادتون نره:
HTC Wildfire هست حدودا 100 تومن ارزونتر از آريا که تفاوت عمدهشون تو رزولوشن صفحه نمايشه.
از اون مهمتر، HTC Legend تو همون بازه هست که صفحه نمايش AMOLED با 16 ميليون رنگ داره.
اينه که با اين اوصاف نسبت به اين دوتا گوشي (لجند و وايلدفاير)، آريا خيلي توصيه نميشه.![]()
دوست عزيز
به نظر من گوشيهاي اچ تي سي از نظر سيستم عامل خوبن اما متاسفانه از نظر كيفيت صفحه نمايش به پاي گوشيي مثل ويو نميرسن
از نظر نرم افزار در دسترس هم به نظر من خيلي زود بادا به آندرويد ميرسه
با توجه به تعداد گوشيهايي كه سامسونگ قراره با اين سيستم عامل بيرون بده
به نظر مياد در آينده خيلي زود هيچ مشكلي بابت نرم افزار وجود نداشته باشه
اين رو هم در نظر بگيريد كه ويو خودش كلي برنامه به درد به خور روش نصب هست
من از تهران ويو رو با گارانتي پارس مايكروتل براي خانمم گرفتم 485 كه 490 گفت و 5تومن تخفيف داد
باز اين رو هم در نظر بگيريد كه حالا حالاها ديگه با اين كيفيت سامسونگ صفحه نمايش نميزنه
شما اگه هر روز بخوايد يه برنامه روي گوشيتون نصب كنيد در سال ميشه 366(كبيسه حساب كردم كم نياري)
خب همين الان نزديك به 1000 برنامه رايگان براي اين گوشي هست پس تا سه سال گارانتي مصرف برنامه داري
كلا توي اين محدوده قيمت ويو تنها گوشيي هست كه ارزش پولي رو كه ميديد داره
تا450 صددرصد بهترین گوشی فعلا ویو هست وبعد ای8910 سامسونگ
ولی به نظر من پولاتونو جمع کنید تابرسه520 یه موتو701 یا مایلستون بگیرید
ببينيد آندرويد 80 هزار تا برنامه داره. ويو 3000 تا. خيلي بايد خوشبين باشيم که بخوايم بگيم اين به اون ميرسه يا مثلا شما همون 3000 تا هم برات کافيه.
حالا اين به کنار، شما نگاه کنيد: اينهمه بازي خوب. ولي چه فايده؟ همشون پولين. فقط هم خدا ميدونه کي ميخواد هـکش بياد.
امروز کسي که ويو ميخره، درواقع داره به اونهمه اختلاف در تعداد برنامه پشت ميکنه، فقط بخاطر دو سه تا بازي خوب و صفحه نمايش بهتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)