ممنون ابی جان
من می تونم تبدیل کنم اما بدشانسی مشکل رزولیشن هست.
روی رزولیشن 1280 در 720 می زنم ارور میده ( میگه فابل hd موجود نمی باشد )
این فروشندهای محترم هم واسه خود نمایندگی LG بودند.![]()
ممنون ابی جان
من می تونم تبدیل کنم اما بدشانسی مشکل رزولیشن هست.
روی رزولیشن 1280 در 720 می زنم ارور میده ( میگه فابل hd موجود نمی باشد )
این فروشندهای محترم هم واسه خود نمایندگی LG بودند.![]()
دوست عزیز
مطلبی که شما آن را به عنوان یه مشکل عجیب مطرح کردی در حقیقت چیزی نیست جز یک سوتفاهم بزرگ برای شما!
دستگاهی که خریداری نمودید همانطور که از نامش پیداست (LG DV-9750PM) فقط قادر به پخش فایل های SD می باشد.
SD یعنی فیلم های با وضوح تصویر 576i و 576p یا به عبارت دیگر 720x576
اگر manual آن را مطالعه بفرمایید با قابلیت های دستگاه و همچنین نوع فرمت های تصویری و صوتی و زیرنویس که دستگاه قادر به پخش آن می باشد.... ، آشنا خواهید شد. به عنوان نمونه عکس زیر:
لذا برای دیدن فیلم های HD و Full HD یکی از روش های زیر توصیه می شود:
• خرید LCD و LED های جدید سامسونگ و ال جی (USB Divx HD)
• استفاده از بلو ری
• استفاده از HD MediaPlayer
• استفاده از نوت بوک با خروجی HDMI و یا در نهایت VGA
آنچه که شما رو به اشتباه انداخته تکنولوژی Up-scaling می باشد و واژه ای که روی اغلب DVD Player ها نوشته شده:
Full HD 1080p Up-scaling
تکنولوژی Full HD Up-scaling با تکنولوژی پخش فیلم های Full HD دو مطلب متفاوت می باشد که برای آشنایی بیشتر با آن می توانید مراجعه کنید به تاپیک فوق و پست 413
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش Convert شاید به صورت موقت مشکل شما را حل کند ولی در درازمدت برطرف کننده نیاز شما نیست چون:
1- با کانورت کیفیت فیلم کاهش می یابد
2- کاریست وقت گیر و زمان بر
3- استهلاک کامپیوتر
4- مصرف برق ... افزایش مصرف انرژی ... گرم شدن کره زمین و در نهایت از بین رفتن خرس های قطبی
LG DV-9750PM
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون من چه مارک دی وی دی پلیر بخرم خوبه یه مدل اومده مارک microfire . فروشنده ها خیلی تعریفش رو میکنن میگن فوله با 6 ماه تا 1 سال گارانتی تعویض
تو بخش دی وی دی مطرح می کردی بهتر می بود.
فروشنده ها از مارک دوو هم تعریف میکردن با قیمت 130 می گفتن از پایونیر بهتره، ولی به نظر من خالی بندیه، به یکیشون برای خنده و همینطوری گفتم آخریت دی وی دی پایونیر چیه؟ گفت 120 و 220 چون خودش فقط همونا رو داشت، تا یه چیزی هم می پرسی میگن این خیلی خوبه یو اس بی هم می خوره، انگار یو اس بی خوردن کیفیت رو می بره بالا، از این حرکات کاسبکارانه و مردم رو بی اطلاع فرض کردن و از بی اطلاعی بعضی خریداران سو استفاده کردن خیلی دلخور می شم.
Last edited by Artam01; 19-11-2010 at 22:20.
دوستان!آیا امکان Upgradeسینمای خانگی ال جی 777مدل آناهیتا وجودداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)