ژاپنی رو ...
بحث قیمت که پیش میاد خوب صرف با به حساب ژاپنه
اونم با گارانتی![]()
خوب بحث من هم همین است که اینها همش یه جور بازی است که فقط ما بازیگر هاش هستیم . و توی میدان اونا داریم بازی میکنیم ..
تا چند ماه قبل هر جنسی از بانه می خریدی لیبل چین داشت . اما چند ماهی است که حتی اگه شرکت داخلی لیبل چین باشه از بانه میتونی با لیبل کره ، ژاپن و دیگر کشورهای مطرح را تهیه کنی که شرکتهای بازرگانی مثل بازرگان ایران هم ندارند !
بحث اصلی من این بود که وقتی برای قانع کردن من و شمای خریدار باید حتما لیبل ژاپن باشه . آیا نمیشه احتمال داد . این فقط یه لیبل است برای دلگرمی و هیچ تفاوتی با ساخت چینش نیست .
فقط برای اینکه بتونند تفاوت داشته باشند این کار را میکنند ؟ فقط برای اینکه بتونند توجیه کنند گرون فروشی خودشون را اینکار را میکنند ؟
تا حالا اینطوری بهش فکر کردید ؟
حرف من اینه ست که : شما حاضر نشدید یه دوربین را که 12 هزارتومان ارزانتر است علاوه بر گارانتی 15 ماه بیمه نامه سرقت و بدنه ایران داره که خودش 3 درصد مبلغ دوربین است بخرید . اما دوربین را که گرون تر است و فقط گارانتی داره را حاضرید بخاطر یه لیبل تهیه کنید !!!
من میگم اگه حتی هزار تومان ارزون تر بود چینی اش باید خرید . ما تو کانن این حرف را ندارم در برخی موارد دوربین های چین و یا سفارش آسیای شرق گرون تر از دوربین های ژاپن و امریکاست ! این هم به این خاطر که دارای منوی فارسی اند ...
Last edited by mm45; 28-10-2010 at 20:04.
تو ایران نه از گارانتی میشه استفاده کرد
نه از بیمه اونم رو کالایی مثل دوربین
بنظر من اگر دوربین گارانتی داشته باشه شاید یه جورایی با زور بشه اگر برای دوربین مشکلی پیش اومد استفاده کرد
ولی بیمه دوربین دیگه نوبره اونم اینجا که برگ گارانتیها شم کشکن![]()
![]()
HX5 مگه ایرانیه؟؟
پ ن : اگه واقعا ژاپن باشه حاضرم پول بیشتری بدم نسبت به چینی باز میگم اگه واقعا ساخت خود ژاپن باشه
چون تفاوت یه جنس خاص رو دیدم یکی ژاپنی و دیگری چین با قیمت پایین تر
پ ن 2 :من قصد خرید HX5 سونی رو دارم نگرانم کردین![]()
من چند سال پیش گوشی imate kjam ایرانی خریدم.قیمت اورجینالش تو مشهد 700تومن بود ایرانیش 300تومن.نخواستم به خاطر یک مارک و یک اسمبل 2برابر بیشتر پول بدم.گفتم چی فرقی میکنه ایران پیچاشو بسته باشه یا شرکت اصلیش.یک هفته دستم بود یک کلیدشو فشار دادم رفت پایین بالا نیومد بعدش قابش رو چون با چسب آهن چسبونده بودن از وسط باز شد.بجای پیچ چسب زده بودنش بعد یک ماه آنتنشم رفت.از اون تجربه به بعد فقط جنس اورجینال میخرم
میدونم اینجا بحث دوربینه ... ولی چون مربوط میشه اینو دارم میگم ...
یک سال پیش یه گوشی N79 که لیبل چین زده بود خریدم و البته به خاطر چینی بودنش ارزونتر گرفتم ... ولی چون لیبل شناس بودم تونستم تشخیص بدم که لیبل اصلی روشه هر چند تو چین ساخته شده باشه ... با اینکه یه سال دارم باهاش کار میکنم اصلا باهاش مشکلی ندارم و خیلی هم ازش راضی هستم ... ولی چند ماه پیش رفتم یه دونه دیگه واسه داداشم بگیرم ...همه لیبل فنلاند بود ولی ... دریغا که حتی اعداد و ارقام و حروف انگلیسیه روی دکمه های گوشی هم به گوشیه نوکیا نمیخورد ... افتضاح بود ... هر چی گشتم همه این شکلی بودن ... دیگه وقتی میرفتم تو مغازه موبایل فروشی میگم : آقا گوشیه N79 اصلیه ساخت چین دارید ؟!!! ... و خلاصه نگرفتم ... چون قابل مقایسه با مال خودم نبودن ...
میخوام بگم این لیبل پرستیه ما ایرانیا باعث شده که حتی دیگه اجناس ساخت چین هم به دستمون نرسه ... خدا میدونه اون گوشی ها ساخت کجا بودن ! ... ولی با اون کیفیت افتضاح چون لیبل فنلاند روشون بود کسی ایراد نمیگرفت ... (با اینکه حتی لیبلشون هم شبیه اصلی نبود !)
نکته ی کنکوری : اجناس ساخت هر جا که هستن باشن ... مشکلی نیست ... فقط باید شرکت اصلیه سازنده اونو تایید کرده باشه ... تو قید و بند گارانتی و این حرفا هم نباشید که هیچی توش نیست جز پول بیشتر دادن .
[QUOTE=behzad_zn;5574185]HX5 مگه ایرانیه؟؟
منظورم دوربینی که داخل ایرانه هست![]()
نگران نباش بنده HX5 ساخت چين رو كامل تست كردم كيفيت ساخت خوبي داره با خيال راحت بخر![]()
اینکه دوربین ساخت چه کشوری هست که 100% اهمیت داره ژاپن و تایوان و چین و ... هر کدوم یه سطحی از کیفیت رو ارائه میدن
اما اینکه لیبل روی دوربین برای چه کشوری باشه مساله دیگری هست
شخصا بخاطر انتخاب همیشگی کنون از این بابت خیالم راحت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)