سلام
این عکسی که شما گذاشتید دوربین روی حالت اتومات تشخیص صحنه بوده و سر شما رو تشخیص داده یا پس زمینه روشن تشخیص داده و فلاش هم در حالت قرمزی چشم روشن کرده!
حالت اتومات H20 خوب کار میکنه شکی نیست!
درضمن این دوربین معمولا با SX200 مقایسه میشه.
سلام
این عکسی که شما گذاشتید دوربین روی حالت اتومات تشخیص صحنه بوده و سر شما رو تشخیص داده یا پس زمینه روشن تشخیص داده و فلاش هم در حالت قرمزی چشم روشن کرده!
حالت اتومات H20 خوب کار میکنه شکی نیست!
درضمن این دوربین معمولا با SX200 مقایسه میشه.
دوربین های دیگه هم میتونند رنگ رو مثل سونی کنند اما نه تو حالت خودکار (خود من معمولا این کار رو میکنم)آره سونی تو رنگ ها یکم با جلوه و غیر طبیعی نمایش میده تا عکس قشنگ تر بشه.مثلا وقتی از میوه یا غذا عکس میگیرم عکسش خوشمزه تر و خوردنی تر به نظر میرسه.اما کنان رنگ های واقعی رو نشون میده.خیلی ها مثل من هستن که دوست دارن رنگ ها رو قشنگ تر ببینن به شرطی که نویز نداشته باشه
اره ممکنه حالت خودکار سونی بهتر باشه ممکن هم هست پا رو فرا ترهم گذاشته باشه و از اون ور پشت بوم افتاده باشه نمیدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند تا عکس جالب دیگه هم دارم که از لامپ روشن عکس گرفتم مارکش شفاف دیده میشه.از ابشار عکس گرفتم نور خورشد تو لنز بوده اما هر کی نگاه میکنه باور نمیکنه که نور خورشید سمت آبشار بوده بجای روی لنز دوربین.
راستی اینو یادم رفت بگم:
H20 در حال اتومات وقتی از یک جای آفتابی که سایه داره عکس میگیری نقاط روشنش زیادی روشنه.
وقتی در حالت P میزاریم برعکسه یعنی نقاط کم نور سیاه
در حالت P اگه روی DRO بزاری کمی بهتر میشه ولی نویز میندازه روی عکس (حتی روی ایزو 80)
حالا شاید من زیادی حساسم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)