قیمت مانیتور حدوده 200.000 و رم هم فعلا کاملا جواب گوست در آینده هم میتونی اضافه کنی اگر لازم شد !
قیمت مانیتور حدوده 200.000 و رم هم فعلا کاملا جواب گوست در آینده هم میتونی اضافه کنی اگر لازم شد !
با سلام بر همه ي شما دوستان،
به نظر من اگه همونطور كه گفتي بيشتر براي گيم ميخواي بهتره كه سيستمت رو بر مبناي پلتفرم AMD & ATi
جمع كني،(مثل سيستمي كه كاربرErfan.پيشنهاد دادند)و اگر بيشتر براي كارهاي گرافيكي سنگين كه نياز به
پردازش بسيار بالا و قويي دارند،بهتره سيستمت رو بر مبناي پلتفرم Intel & Nvidia جمع كني،(مثل سيستمي كه جناب آقاي امير موسر پيشنهاد نمودند)؟!
موفق باشي %![]()
اتفاقا به دلیل پردازنده 6 هسته ای سیستم AMD اگه از Intel قویتر عمل نکنه ضعیف تر هم عمل نمیکنه ...با سلام بر همه ي شما دوستان،
به نظر من اگه همونطور كه گفتي بيشتر براي گيم ميخواي بهتره كه سيستمت رو بر مبناي پلتفرم AMD & ATi
جمع كني،(مثل سيستمي كه كاربرErfan.پيشنهاد دادند)و اگر بيشتر براي كارهاي گرافيكي سنگين كه نياز به
پردازش بسيار بالا و قويي دارند،بهتره سيستمت رو بر مبناي پلتفرم Intel & Nvidia جمع كني،(مثل سيستمي كه جناب آقاي امير موسر پيشنهاد نمودند)؟!
موفق باشي %
پس میفرمایید AMD بهتر از اینتل عمل میکنه ، در زمینه شامخ گیم؟
در این صورت ما هم از ارادت مندی خود دست میکشیم و دست بر سینه مراتب چاکری خودمان رو به AMD عرض میداریم
اصلاً چیه این اینتل ، آخه آدم گیمر میره سراغ اینتل؟
من از همه شما بزرگوارن بابت راهنماییتون و اینکه منو از این ضلالت رهانیدین تشکر میکنم.
از امير موسر عزیز هم درخواست میکنم با توجه به این شرایط جدید یه سیستم توپ (البته با توجه به بودجه من) روی پلتفرم AMD به ما پیشنهاد بده
درضمن از توصیه های دوستان گل خودم a1i و Erfan. و PrimeP30Master به شدت تشکر میکنم.
همون اینتل که من گفتم خوبه ! قابلیت ارتقای خوبی هم داره ! برای 6 هسته ای ها موجود فعلی و قابلیت SLI !
من فکر کردم بودجت زیره 500.000 بود برای همین گفتم ATI بهتره !
گفته ی امیر موسر 100% تایید می شه ...
AMD 1090 t = intel i5 750 ب]چه رسه به core i7 930 ...
من احساس می کنم قیمتایی که برا سیستمای مورد نظرتون میگید یه کمی پایینه.من خودم سیستم با این مشخصات دارم که با سیستمای که تو پست دوم و هشتم گفتن پایین تره(تو کارت گرافیک و cpu)و بعد سیستم من 1400 در اومد.چطور چیزیه این من نمی دونم.اینم سیستم:core i7 920 2.66
ati xfx 5750
CORSAIR Triple Channel 6GB - 1600
x58 ud3 gigabyte m.b
1tb h.d.d
530 green power
case green alp
سیستمم دو ماه قبل گرفتم
در گیم اینتل بهتر عمل میکنه اما در رندر تقریبا با هم برابرن ...البته در آینده احتمالا AMD به خاطر هماهنگ شدن برنامه ها با 6 هسته قوی تر عمل میکنهپس میفرمایید AMD بهتر از اینتل عمل میکنه ، در زمینه شامخ گیم؟
در این صورت ما هم از ارادت مندی خود دست میکشیم و دست بر سینه مراتب چاکری خودمان رو به AMD عرض میداریم
اصلاً چیه این اینتل ، آخه آدم گیمر میره سراغ اینتل؟
من از همه شما بزرگوارن بابت راهنماییتون و اینکه منو از این ضلالت رهانیدین تشکر میکنم.
از امير موسر عزیز هم درخواست میکنم با توجه به این شرایط جدید یه سیستم توپ (البته با توجه به بودجه من) روی پلتفرم AMD به ما پیشنهاد بده
درضمن از توصیه های دوستان گل خودم a1i و Erfan. و PrimeP30Master به شدت تشکر میکنم.
شما چه قصدی از این گفته داری؟ CPU High End AMD رو با 6 هسته با CPU رده متوسط Intel مقایسه میکنی؟ قبلا هم در این زمینه بحث کردیم اگه قانع نمیشید براتون بنچمارک و مدرک بزارم ...AMD 1090 t = intel i5 750 ب]چه رسه به core i7 930 ...
منم گفته ي اين دوستمون رو تاييد ميكنم و البته اين يك نظر شخصي نيست،بلكه نتايج تحقيقات و مقايسات بين اين سي پي يو هاست كه نشون داده اين دو رده از اين دو برند سي پي يو تقريبا با هم برابرند!!!!!!!!![]()
میشه چند تا لینک و بنچمارک از این نتایج تحقیقات و مقایسات بزارید تا ما هم استفاده ببریم؟؟؟بلكه نتايج تحقيقات و مقايسات بين اين سي پي يو هاست كه نشون داده اين دو رده از اين دو برند سي پي يو تقريبا با هم برابرند!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)