تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: راهنمایی در مورد سفر به ترکیه

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قیمت آب نیم لیتری 70 Kuruş یعنی حدود 500 تومنه.
    اون توی فرودگاه بود ، توی شهر معمولا 1 لیر بود ، ولی سمت عمده فروشی ها منصف بودند ، اکثرا 0.5 لیر میدادند

داداش بد موقعی رفتی.
    بهترین موقع شهریور که همه ی جنس ها رو حراج میزنن!
    ما یه فروشگاه چرم رفتیم تو انتالیا که قیمت کت هاش بالای 1000 دلار بود ما سه تا کت گرفتیم که شد 3700 دلار بابام بهش 900 تا داد یارو دیگه بزور قبول کرد(نزدیک بود گریه کنه) البته تا 1500 خودش راضی شده بود.اگه تابستون بری و لباس زمستونه بخری بیشتر از 50% تخفیف میدن.(اکثر مغازه ها همینه).من خودم یه خیلی تیشرت جنس خوب خریدم که همش زیر 7-8 هزار تومن بود.(تو انتالیا)
    تازه این که تو انتالیا بود چه برسه به استنبول.دوستم یه ساعت گرفته از استانبول 600 تومن(6000 ریال) اگه ببنیی میگی حتما 20000 تومن خریده.کم کمش.
    تازه تو استانبول هم جابجا داره یه بازاری هست مثه یه کوچه مثلا کوچه بلن تو تهران که جنساش واقعا ارزونه!
    دوست عزیز بیا اسم این تاپیک رو بکن راهنمایی برای سفر خارج از کشور جالب تر میشه!
    نظرت چیه؟
    والا اون جاهای که گفتی رو توی استانبول من ندیدم !

مطمئنی ؟ توی استانبول ساعت خریدی 600 تومن ؟ طرف می خواست واکس بزنه واسمون ( تازه ما ترکی بلدیم) می گفت 5 لیر !

توی مک دونالد که رفتیم ، از همه 10 لیر می گرفت برای سرویس کامل ، گفت شما ها آذری هستید و ... برای دو تاش 13 لیر گرفت ! خودم موندم که کلا این تخفیف به چه مناسبتی بود !

ولی آدماش که خیلی خوب بودند

بد نیست ، ولی بهتره یه تاپیک دیگه ای بزنیم تا دوستان تجاربشون رو در سفرهای خارجی و اینکه چطوری سفری کم خرج داشته باشیم رو بگند .

استانبول جای خوب و تفریحیش که اکثر هتل های لوکسش هم اونجاست اسمش میدون تقسیم هست . که برای رفتن به اونجا از فرودگاه آتاتورک لازم نیست حتما تاکسی بگیرید .

می رید طبقه پایین فرودگاه ، با مترو ، که بلیتش 1.75 لیر هست ، می رید آکسارای، بعد از اونجا سوار اتوبوس می شید ( اتوبوس شماره 97) البته اتوبوس های دیگه هم از میدون تقسیم رد می شند ، از راننده بپرسید بهتون می گه ، بلیت اون هم 1.65 لیر هست ( بعضی هاشون 1.75 لیر) .

خب هر جایی توریست زیاد باشه معلومه قیمت ها رو میپرونن.مخصوصا اگه زبون اونجا رو بلد نباشی.فکر کنم دوست گرگانی مون ترکی بلد بود که تونسته اونقدر تخفیف بگیره.واقعا باورش سخته.

تو تراول چنل دیدم طرف رفته بود چین فروشنده یه ساعتو میگفت 180 دلار(قیمت ها رو روی کاغذ مینوشتن به هم نشون میدادن) بعد از این که مجری خاست چند بار از مغازه بیاد بیرون هر دفعه 50 دلار از قیمت کم کرد.آخرش هم 15 دلار خرید.
    فرکانس این کانال رو میدی عزیز

ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

فرکانس این کانال رو میدی عزیز

ممنون
    برای دیدن باید دستگاهتون رو آپگرید کنین.

Astra 1E/4A at 4.8°E

12111 Mhz

27500

Hor

5/6

راستی شما بازار قدیمی(کاپالی چارشی) رفتین؟چطور بود؟

میدون تقسیم و جاده استقلال هم که مخصوص تلکه کردن توریست هاست.

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ولی آدماش که خیلی خوب بودند
    به نظر من که اصلا ادم های خوبی نداشت(انتالیا)همش میخواستن از ادم پول بگیرن.از راننده تاکسی گرفته تا مغازه دار ها.مدام هم قیمت هارو تغییر میدادن.یه دفه میرفتی میگفت 20 لیر دفه ی بعد میشد 30 لیر!!البته همه ی مغازه ها اینجوری نبود.

مطمئنی ؟ توی استانبول ساعت خریدی 600 تومن ؟ طرف می خواست واکس بزنه واسمون ( تازه ما ترکی بلدیم) می گفت 5 لیر !
    آره بابا خودم دیدم.تازه چندین تا هم واسه سوغات اورده بود.

خب هر جایی توریست زیاد باشه معلومه قیمت ها رو میپرونن.مخصوصا اگه زبون اونجا رو بلد نباشی.فکر کنم دوست گرگانی مون ترکی بلد بود که تونسته اونقدر تخفیف بگیره.واقعا باورش سخته.
    اتفاقا یکی از همراهامون کما بیش ترکی بلد بود و با اونا ترکی صحبت میکرد.اما خیلی درست حرف نمیزد!
    در ضمن ما هم تو انتالیا اب معدنی رو کمتر از 1.75 لیر نگرفتیم+اینکه تو فرودگاه که خواستیم لیر ها رو چنج کنیم سرمون کلاه گذاشتن و 70000 تومن ضرر کردیم.فک میکردیم مثه ایران و نرخ فرودگاه با تو شهر یکیه!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

برای دیدن باید دستگاهتون رو آپگرید کنین.

Astra 1E/4A at 4.8°E

12111 Mhz

27500

Hor

5/6

راستی شما بازار قدیمی(کاپالی چارشی) رفتین؟چطور بود؟

میدون تقسیم و جاده استقلال هم که مخصوص تلکه کردن توریست هاست.
    ممنون ، نه ما چون بیشتر برای خرید عمده رفته بودیم ، چندان وقت نشد ، بهمون گفت جای خوبی هست ولی بیشتر به درد سیاحت می خورد .

اره میدون تقسیم که نگو ، هتل هاش چه گرون بود ، ما آخرش رفتیم آکساری ، هتل خوبی بود خیلی لوکس نبود ولی اون جیزای که می خواستم + اینترنت خوب داشت ، شبی 60 دلار ، زورای آخر هم یه جای دیگه رفتیم شبی 60 لیر ( البته این رو دیگه خیلی چونه زدیم)

به نظر من که اصلا ادم های خوبی نداشت(انتالیا)همش میخواستن از ادم پول بگیرن.از راننده تاکسی گرفته تا مغازه دار ها.مدام هم قیمت هارو تغییر میدادن.یه دفه میرفتی میگفت 20 لیر دفه ی بعد میشد 30 لیر!!البته همه ی مغازه ها اینجوری نبود.

آره بابا خودم دیدم.تازه چندین تا هم واسه سوغات اورده بود.

اتفاقا یکی از همراهامون کما بیش ترکی بلد بود و با اونا ترکی صحبت میکرد.اما خیلی درست حرف نمیزد!
    در ضمن ما هم تو انتالیا اب معدنی رو کمتر از 1.75 لیر نگرفتیم+اینکه تو فرودگاه که خواستیم لیر ها رو چنج کنیم سرمون کلاه گذاشتن و 70000 تومن ضرر کردیم.فک میکردیم مثه ایران و نرخ فرودگاه با تو شهر یکیه!
    اره توی فرودگاه ، ما هم 100 دلار مجبور شدیم چنج کنیم ؟، ازمون 6 لیر کمسیون کم کرد ، خیلی حالم گرفته شد ، ولی ما اکثرا کارمون به دلار بود و جز برای خرج روزانه چنج نمی کردیم .

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

اره توی فرودگاه ، ما هم 100 دلار مجبور شدیم چنج کنیم ؟، ازمون 6 لیر کمسیون کم کرد ، خیلی حالم گرفته شد ، ولی ما اکثرا کارمون به دلار بود و جز برای خرج روزانه چنج نمی کردیم .
    ما هم نمیدونستیم که اکثر مغازه ها دلار قبول مبکنند!
    چیشد؟تاپیک بزنم؟واسه مسافرت های خارجی؟نظرتون چیه؟
    راستی اینجا کسی اندونزی رفته؟چطوره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من برای کشورهای که ملت زیاد میرن جداگانه تاپیک بزنیم ، مثل امارت (دبی) ترکیه ، تایلند .

برای جاهای دیگه مثل کشورهای اورپای و امریکای و افریقای که تعداد مسافرین توریستیش کمتره یه تاپیک

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

اره حرکت جالبیه.
    شروع کنم؟کنی؟
    تاپیک بزنم؟میزنی؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •