تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: کیس 400-500 تومانی(نیمه حرفه ای)

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

واقعا گل کاشتین
    به عنوان مخلص ترد؛
    1. می خواستم یک مادربرد اینتل خوب، با همون مشخصات که در پست اول مشاهده می کنین بفرمایید.
    2. CPU فعلی بنده Dual Core 3.40 GHz هستش با سوکت 775، می خواستم بدونم یعنی این CPU از core i3 قویتره؟
    3. اگه الان یه core i3 بخرم بعدا قابلیت ارتقاء به core i5 یا core i7 رو داره؟

4. حالا اگه هر دو تا رم دقیقا مشخصاتشون یکی باشن، و مادربرد هم از دوال چنل پشتیبانی کنه چی؟ بازم ممکنه بعضی اوقات نتونن با هم کار کنند؟ در چه حالتی؟
    5. و آخرین سوال، یک مدل خوب از core i5 رو که روی اون مادربوردی که فرمودین ساپورت بشه رو هم بفرمایین. 64 بیتی باشه حتما.

بازم ممنون
    1-ASROCK P55 PRO/USB3 حدود150- 160 با توجه به مشخصاتش قیمتش خوبه ولی ساتا 3 نداره
    MSI P55-GD85 حدود 300 تومان همه مشخصاتو داره
    2- corei3 سوکت 1156 هست.این سوکت i3-i5-بعضی از corei7 هارا پشتیبانی میکنه.i3 از cpu شما بهتره.
    ازینجا میتونید قدرتو مقایسه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی من جای شما باشم از اینتل حداقل i5750 را میخرم
    4-نخیر.دو رم با مشخصات کاملا مشابه درست کار میکنن.ولی همونطور که گفتم شما همون که 2تاش توی یه بسته بندیه را بخرید نباید گرونتر باشه
    5- corei5 760 یا corei5 750
    Last edited by iceweek; 28-10-2010 at 07:09.

2. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دو رم با مشخصات کاملا مشابه درست کار میکنن.ولی همونطور که گفتم شما همون که 2تاش توی یه بسته بندیه را بخرید نباید گرونتر باشه
    بحث کاملا به نتیجه رسید و واقعا از شما و جناب امیر موسر عزیز تشکر می کنم. نمی خواستم بحث رو ادامه بدم ولی ببینید دوست عزیز، من دو روز پیش رفتم سیستم بگیرم. رم 4 گیگ داشت می داد 150 تومن. رم 2 گیگ رو میداد 50 تومن. گفتم خوب اگه بخوام 2 تا 2گیگ بگیرم مگه همون 4 گیگ نمیشه؟ چرا اون 4 گیگ گرونتره؟ گفتش که خوب ممکنه 2تا رم 2 گیگ بعضی اوقات با همدیگه نتونن کار کنن ولی من یه مدل بهت میدم که 2 تا توی یک جعبه هستش و دوال چنل هستن و البته 50 تومن گرونتره، که همون 150 تومن میشه.

حالا سوالم از دوستان اینه: با توجه به اینکه همه این رم ها DDR3 بودن، اولا چرا اون طرف این حرفو زده؟ و ثانیا حالا تکلیف بنده چیه؟ همون 4 گیگ رو بگیرم؟ دو تا 2 گیگ جدا جدا بگیرم یا اون 2 تا 2گیگ که توی یه جعبه بود رو بگیرم؟ البته اضافه کنم که اونجا یه مرکز تجاری معتبر (نمایندگی ASUS) بود.

بازم بابت همه چیز ممنون

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من دو روز پیش رفتم سیستم بگیرم. رم 4 گیگ داشت می داد 150 تومن. رم 2 گیگ رو میداد 50 تومن. گفتم خوب اگه بخوام 2 تا 2گیگ بگیرم مگه همون 4 گیگ نمیشه؟ چرا اون 4 گیگ گرونتره؟ گفتش که خوب ممکنه 2تا رم 2 گیگ بعضی اوقات با همدیگه نتونن کار کنن ولی من یه مدل بهت میدم که 2 تا توی یک جعبه هستش و دوال چنل هستن و البته 50 تومن گرونتره، که همون 150 تومن میشه.
    چرت و پرت گفته ... احتمالا یا اون 4 گیگیه مشخصات دیگش مثل CL و ... بالاتر بوده یا 2 گیگیه ضعیف تر بوده ...

5. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •