یعنی شما میخوای این گوشی رو بگیری که روش اندو نصب کنی؟!! خیر این کارو نکن...اگه اينطوره hd2 بگيرم!؟
شما hd2 رو پيشنهاد مي كنين؟
یعنی شما میخوای این گوشی رو بگیری که روش اندو نصب کنی؟!! خیر این کارو نکن...اگه اينطوره hd2 بگيرم!؟
شما hd2 رو پيشنهاد مي كنين؟
میشه یک مدیا پلیر قدرتمند بهم معرفی کننین, برای htc desire که سیستم عامل آندروید داره میخوام, ممنون
سلام میشه نصب اندروید روی hd2 رو به زبون خیلی ساده و مبتدی توضیح بدید ؟؟؟؟؟![]()
صفحه ی اول هست...تو انجمن اندو ایرانی هم نوشته شده که منبع من هم همونجاست....خودم انجام ندادم و نمیتونم راهنمایی بیشتری بکنم...
اون Omnia HD نبوده مدل پروتوتایپ Win 7 سامی بودشمن یجا یه ویدیو دیدم رو امنیا HD وین فون 7 لانچ کرده بودن!! مثل اینکه یه کاراییم واسه امنیا HD کردن برای پورت آندروید ولی منبعی که من ازش خبر میگیرم گوشی های سیمبیان توش نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی htc touch 3232 میشه نصب کرد ؟؟؟
اگه نصب کنیم مشکلی برای سیستم عاول قبلیش که بوجود نمیاره ؟ نهایتا این خوب کار نکنه دیگه ؟؟؟؟
سئوال دارم همکار محترم تا حالا روی گوشی های htc smart امتحان شده وایا به مشکلی برخورد نشده لطفا جواب سلیس دهید متشکرم
سئوال دارم همکار محترم تا حالا روی گوشی های htc smart امتحان شده وایا به مشکلی برخورد نشده لطفا جواب سلیس دهید متشکرم
نمیدونم!!
ولی پیشنهاد میکنم اینکارو تست نکنین.....نتیجه ها زیاد جالب نیست!!
رئوف بیخیال=))
HD 2 بگیری روش آندو بریزی؟
با گلکسی فعلا حال کن اینقدر سیخ نزن![]()
ﺍﯼ ﺑﺎﺑﺎ ﺗﻮﺍﻡ =)) ﺗﻮ ﺗﺎﺭﯾﺦ ~ﺳﺘﻤﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ ﻣﺎﻝ ﯾﮏ ﺳﺎﻝ ~ﯾﺸﻪ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)