هیچ شک نکردی درقسمت تماس با ما سایت هیچ اطلاعاتی وجود نداره؟
هیچ شک نکردی درقسمت تماس با ما سایت هیچ اطلاعاتی وجود نداره؟
چرا شک کردم و بهش هم گفتم که بهت مشکوکم اونم خیلی راحت گفت برو از یه جای دیگه خرید کن که این بی خیالیش باعث شد که فکر کنم ادم متقلبی نیست....خدا ازش نگذره،حالا حالاها باهاش کار دارم...
زنگ بزن کلّ بچه های فروم p30world میریزن سرش![]()
طبق گفته بعضي بچه ها اگه اشنا نداري فايده نداره و نميتوني كاري از پيش ببري
من خودم تو يه مورد ديگه و يه شكايت با اينكه مدرك داشتم ولي اشنا نداشتم كاري نتونستم بكنم ولي يكي ديگه چون پارتي داشت با هيچي كلي كار كرد
بله اين را ميگن عدالت
امروز تونستم شماره خونه و ادرس نامرد رو گیر بیارم...وقتی زنگ زدم خونشون مادرش گوشی رو برداشت و قضیه رو بهش گفتم و گفتم دارم میرم شکایت کنم که گفت نه مرتضای من این کارو نمیکنهو گفتش به زور بردنش سربازی و گفت الان همه چیز رو سپرده دست پسر عموش....به منم گفت الان پسر عموش تو مدرسه هست و وقتی برگشت میگم باهات تماس بگیره....منم گفتم امروز رو هم صبر میکنم تا ببیبنم شاید این مادره یه کاری کرد،بعد از ظهر دوباره زنگ زدم اینبار خواهرش برداشت و قضیه رو برای اونم تعریف کردم و اونم گفت که مرتضا کارش همینه و کلاه بردار نیست و گفت میگم امروز بهت زنگ بزنه....منم گفتم اگه امروز زنگ نزنه بهش بگو فردا حتمآ شکایت میکنم اونم گفت باشه بهش میگم....تا الان که خبری ازش نشده و فکر کنم دیگه تنها راه شکایت کردن باشه....از شما دوستان عزیز هم به خاطر راهنماییهاتون ممنونم
...
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
ادرسش خیابون ری هستش،کسی از بچه های این سایت تو این خیابون یا نزدیک اون زنگی میکنه؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
امروز رو هم به خاطر گفته های مادر نامردش از دست دادم...
پسر عموش زنگ نزد؟؟؟
خودش چی؟؟؟
اگه زنگ نزدن فردا برو...حتماً!!!
ما که گفتیم 10تومان که ارزش ریسک به این بزرگی رو نداره
اکثر دوستان معمولا قبل از خرید اینترنتی میومدند و اینجا میپرسیدند
شما چرا بدون اطلاع قبلی اینکارو کردین ؟
حالا بیخیال شده
اصولا اگه دولت دولت باشه باید در کمتر از 1 روز طرف را بببره پشت میله ها
چاره ای نداری بایستی شکایت کنی
متاسفانه شکایت زمان بیشتری میبره تا به نتیجه برسی
مگر اینکه پارتی داشته باشی
اما همه هزینه هاتو میتونی ازش بگیری
هر چی بهش زنگ زدی و معتل شدی و .. میتونی ازش بگیری
راستی برای تاپیک یه عنوان بهتر انتخاب کن
اتفاقا چند با پرسیدن که این سایت قابل اعتماد هست و من هم گفتم چند تومن بالا پایین تر ارزش این ریسک رو نداره بهتره توی امضات هم بزای تا همه ببینند وبفهمند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)