مادربرد هاشون کمی ارزون تره و 6 هسته هم که قدرت بالایی داره ...cpu های amd چه مزیتی نسبت به intel دارن مثلا amd 6 چه تفاوتی با ci 7 داره ؟
مادربرد هاشون کمی ارزون تره و 6 هسته هم که قدرت بالایی داره ...cpu های amd چه مزیتی نسبت به intel دارن مثلا amd 6 چه تفاوتی با ci 7 داره ؟
یه سوال واسم پیش اومده
برای اینکه سیستم بیشترین هماهنگی رو داشته باشه باید قطعات از یک برند باشه یا نه چیز های دیگه ای رو باید رعایت کرد ؟
خیر چیزی به نام هماهنگی قطعات وجود ندارهبرای اینکه سیستم بیشترین هماهنگی رو داشته باشه باید قطعات از یک برند باشه یا نه چیز های دیگه ای رو باید رعایت کرد ؟
یا حداقل من ندیدم
من نگفتم هماهنگی قطعات گفتم هماهنگی سیستم
منظور منم این بود برای اینکه بتونیم بیشترین بهره بری و بیشترین عمر قطعات و بیشترین سرعت رو داشته باشیم قطعه های سیستم رو تا اونجا که میشه از یک مارک بخریم چون تولید یک شرکت هستند پس باید با هم خوب مچ بشن یا نه شرکت سازنده اصلا مهم نیست ؟
خیر اصلآ مهم نیستمنظور منم این بود برای اینکه بتونیم بیشترین بهره بری و بیشترین عمر قطعات و بیشترین سرعت رو داشته باشیم قطعه های سیستم رو تا اونجا که میشه از یک مارک بخریم چون تولید یک شرکت هستند پس باید با هم خوب مچ بشن یا نه شرکت سازنده اصلا مهم نیست ؟
این سیستمو بعد از کلی گشتن انتخاب کردم :
cpu : am3 athlon2 x4 635 2.9ghz = 115 t
m.b : giga byte ma 78 lmt-s2 = 95 t
ram : corsair xms3 dual channel 4gb(2*2 =150 t
hdd : seagate 1.5 terabyte = 106 t
vga : gigabyte ATI radeon HD 5570 1 gb = 135 t
monitor : samsung 19" b 1955n+ = 180 t
case+cd drive+power+mouse+speaker+keyboard = 230 t
total = 1011 t
حالا اگه میشه قطعات رو یه بررسی بکنین ببینی میشه با همون پول یا کمتر میشه چیز بهتری گرفت یا نه ؟
باتشکر از شما
خب اگه کاربردتون بازی هست که من این سیستم رو اصلآ توصیه میکنماین سیستمو بعد از کلی گشتن انتخاب کردم :
چون تو بازی کارایی جالبی نداره
پیشنهاد من:
CPU:AMD PHENOM II X4 635 2.9GHZ=105
CPU COOLER:GREEN BUFFALO 100=18
M.B:ASROCK 770 EXTREME3=100
VGA:ATI POWERCOLOR HD5770 1GB GDDR5=180
RAM:KINGMAX 4GB 1333 CL9=90
HDD:2.SEAGATE 500GB (7200.12) RAID0=90
ODD:LITEON 24X=25
PSU:GREEN 535A=60
CASE:GREEN MAGNUM II=40
M&K:FARASSOO=20
SPEAKER:EDIFIER C11=60
MONITOR:SAMSUNG P20500=200
TOTAL=988
Last edited by H.A.M.E.D; 28-10-2010 at 16:19.
بله وجود داره ولی الان رو نمیشه
البته نه در زمینه قطعات PC
شرکت زمنس گاهی شیطنت میکنه ولی شرکت های دیگه رو نشنیدم.
با تشکر از راهنماییتون فقط فرق cpu phenom با athlon چیه ؟
اگه میشه یه عکس از مادربورد بزارید
سری اتلون کش لایه ی سومشون L3 بسته هست ولی فنوم باز هست و قابل استفادهبا تشکر از راهنماییتون فقط فرق cpu phenom با athlon چیه ؟
علاوه بر این تعداد ترانزیستورهای سری فنوم از اتلون بیشتر هست
اگه میشه یه عکس از مادربورد بزارید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)