شما باید ببینید کدوم امکانات این گوشی ها براتون مهم تره؟
تو gsmarena.com بگردید راحت متوجه میشید...
شما باید ببینید کدوم امکانات این گوشی ها براتون مهم تره؟
تو gsmarena.com بگردید راحت متوجه میشید...
دوست من خودم این سایت ها را میدونم
میخواستم بدونم دلیل شما و بعضی دوستان دیگر برای برتری c6 نسبت به vivaz pro چیه؟
در ضمن چندجا خوندم که کیفیت صفحه نمایش wildfire خیلی بده. میخواستم بدونم واقعا همینطوره؟
راستی اگه میشه جواب سوال 3 پست قبلیم را هم بدهید
امکاناتی که برام مهمه :
1- سایز فونت هاش خوب باشه
2- تشخیص دستخط داشته باشه
3- سرعتش خوب باشه
4- قابلیت ویرایش فایل های word را داشته باشه
5- دوربین خیلی مهم نیست
یه سوال جدا از اینا :
وسیله ای هست که بشه روش با قلم یا هرچیز دیگه مقاله نوشت و بعد بشه اونو به صورت تایپ شده به ورد آورد و پرینت کرد؟
با تشکر
خوب مهمترین دلیل برای پیشنهاد c6 اینه که دیگه سونی از سیمبین پشتیبانی نمیکنه
و اگر شما میخوای برای مدت طولانی گوشی رو نگهداری باید یه گوشی بخری که سیستم عاملش ساپورت بشه
و هر روز هر هفته یا هر ماه براش آپدیت بیاد
یه نکته:درسته که سی پی یو ویوازپرو قویه اما برنامه ها رو کند اجرا می کنه این رو جی اس ام نوشته من از خودم نمی گم
پس سی6 از لحاظ سیپی یو هم قیلی فرق نداره
در ضمن چندجا خوندم که کیفیت صفحه نمایش wildfire خیلی بده. میخواستم بدونم واقعا همینطوره؟در کل تا 400 تومن بهترین گوشی که صفحه qwerty و همچنین بهترین گوشی لمسی بدون صفحه کلید qwerty را معرفی کنید
لطفا جواب سوال های فوق را هم بدیدیه سوال جدا از اینا :
وسیله ای هست که بشه روش با قلم یا هرچیز دیگه مقاله نوشت و بعد بشه اونو به صورت تایپ شده به ورد آورد و پرینت کرد؟(یعنی چیزی که دستخطمون را به خط کامپیوتری تبدیل کنه)
در ضمن چندجا خوندم که کیفیت صفحه نمایش wildfire خیلی بده. میخواستم بدونم واقعا همینطوره؟در کل تا 400 تومن بهترین گوشی که صفحه qwerty و همچنین بهترین گوشی لمسی بدون صفحه کلید qwerty را معرفی کنیدجناب maziarzar و rawen.west69 لطفا جواب اینا هم بدبدیه سوال جدا از اینا :
وسیله ای هست که بشه روش با قلم یا هرچیز دیگه مقاله نوشت و بعد بشه اونو به صورت تایپ شده به ورد آورد و پرینت کرد؟(یعنی چیزی که دستخطمون را به خط کامپیوتری تبدیل کنه)
با تشکر
منظور برای نصب برنامه هست که معمولا خیلی حاد نیست دلیلش اینه که رزولوشنش استاندارد نیست
اگه می خوای گوشی با این مشخصات بگیری که اچ تي سي Aria هست قیمتش450 تومنه
کیفیت صفحه wildfire خیلی خوبه...خیالت راحت
کسایی هستن که میگن تو کیفیت صفحه شک داشتند ولی وقتی گوشی روشن شده نظرشون عوض شده...
تو این قیمت هم گوشی های جالبی با صفحه کلید کامل پیدا نمیشه
من هم aria رو پیشنهاد میکنم
جواب سوال سوم رو نمیدونم
گوشی اریا این امکان رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)