چرا یک ماه پیش به توافق رسیدند. الان هم لوح زرین نیکان بازی رو پخش می کنه.با هیچ شرکت پخشی به توافق نرسیدن؟ اینجا که هنوز نیومده مثل این که باید از تو سایتش بخرم.
چرا یک ماه پیش به توافق رسیدند. الان هم لوح زرین نیکان بازی رو پخش می کنه.با هیچ شرکت پخشی به توافق نرسیدن؟ اینجا که هنوز نیومده مثل این که باید از تو سایتش بخرم.
واقعا گرشاسپ ترکوند ..... همه جا پر شده از گرشاسپ و همه جا حرف گرشاسپه![]()
سلام:
یه سوال این بازی گرافیکش چنده؟
بعد دقیقا این بازی رو چه کسایی ساختن؟
ممنون.![]()
آره ولی من انتظارم بالاتر از این بود مخصوصا در زمینه گرافیک . فکر کنم به خاطر [perfomance مجبور شدن کیفیت تکسچرها و مدل ها رو پایین بیارن. چون قبلا بهتر به نظر می رسید.واقعا گرشاسپ ترکوند ..... همه جا پر شده از گرشاسپ و همه جا حرف گرشاسپ
ساعت خواب .سلام:
یه سوال این بازی گرافیکش چنده؟
بعد دقیقا این بازی رو چه کسایی ساختن؟
ممنون
می تونی این اطلاعات رو از سایتش بفهمی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه سیستم امنیتی مضخرفی! میمردن مثل بقیه بازی ها معمولی میزاشتن سریع کرک شه؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
اگه اینجوری بود همش رایت می شد و ضرر می شد برای تیم سازنده؟
چچه سیستم امنیتی مضخرفی! میمردن مثل بقیه بازی ها معمولی میزاشتن سریع کرک شه؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوست عزیز بازیهای خارجی سیستم امنیتیش خیلی قویتر از ایناس ! ولی اونا رو یه 4 تا هکر روسی -- میکنن ولی بازی ایرانی رو کی -- کنه ؟![]()
خدا بزرگه. ایرانی ها خودشون یه پا استاد روس هان![]()
من هم نظر می دم.
واقعا نمی تونم خودم رو کنترل کنم .
این بازی بخوره تو سرشون .این دیگه چیه . واقعا امروز از عصبانیت می خواستم زنگ بزنم بدم بهشون فحش .
تنها نظری که می تونم درباره ی این بازی بدم اینکه که رکورد باگ رو توی کشور شکونده (می تونم مدرک تصویری از توی بازی بیارم)
واقعا نمی دونم به این می گن بازی خوب ؟
اول که بازی رو شروع کردم وضعیت خوب بود رفتم جلو فریم رسید به یک و یه دمو پخش کرد بعد از دمو دیدم گرشاسپ وسط صفحه است و محیط هم وجود نداره مجبور شدم بازی رو ببندم و دوباره بیارمش . دوباره رفتم اونجا رو رد کردم حالا رسید به save خب رفتیم جولوشو e رو زدیم یا رو دستش رو دراز کرد و اون یارو رو باز کرد و صحنه ایستاد حالا 5 دقیقه گذشت و سیو نشد شد 10 دقیقه رسید به 20 دقیقه و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاد این دفعه هم بازی رو قطع کردم رسید دفعه بعد رفتمو رفتم تا رسیدم به سیو بعدی و دوباره این اتفاق افتاد دوباره قطع کردم و اوردم جالبه که دیگه مرحله رو بالا نمی اورد (اگه کسی باور نمی کنه تمام حرفام رو با دلیل و مدرک میارم )
حالا می رسیم به گرافیک . بد نیست تا جاهایی هم جالبه .
صوت های بازی رو هم فکر کنم از بازی های مثل وارکرافت گرفتن که اصلا هم جالب نیست .
دموها فقط می تونم بگم که عالیه .
انیمیشن سراسر از تکرار .
فیزیک بد . من نمی دونم این گرشاسپ چقدر وزن داره می پری واقعا پایین اومدنش تماشاییه
سیستم ذخیره بازی = متوسط (مشکلاتم رو برتان بالا گفتم)
داستان : متوسط
کلا می شه گفت یه شباهتی به پرنس اف پرشیا 2 داره . و به نظر من اصلا نمی شه این رو شبیه شاهکاری مثل گاد اوف وار دونست
نظر من اینطوریه
گرافیک: 5 از 10
داستان : 4 از 10
باگ: 20 از 10
راستی اینم بگم با این که این بازی رو باید به جای گرشاسپ میزاشتن خدای باگ ولی واسه حمایت از صنعت بازی سازی هم شده بگیرین و بازی کنین
(اخه من نمی دونم می گن حمایت کنین ولی ما باید از چی حمایت کنیم از این جور بازی ها)
راستی در مورد قفل .
این مگه یه رمز از اینتزنت نمی گیریه و اون رمز رو به ما نمی ه . حالا اگه من بخوام سر یه سیستم دیگه اون رمزی که بهم داده شده رو امتحان کنم به نظرتون می شه . با مال خودم نمی تونم چون دارم الان بازی می کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)