دوست عزیز قطعات در مقابل 206 اصلا گرون نیست اما اگه قیمتش هم بالا باشه شما مطمئن هستی که جنس اصل کره ای داری برای ماشینت استفاده میکنی
مثلا دیسک صفحه ریو کیا موتورز 60 تومان من گرفتم
برای 206 10 نوع دیسک صفحه موجوده بهترینش هم که شرکتی هستش 67 تومان
دوست عزیز قطعات در مقابل 206 اصلا گرون نیست اما اگه قیمتش هم بالا باشه شما مطمئن هستی که جنس اصل کره ای داری برای ماشینت استفاده میکنی
مثلا دیسک صفحه ریو کیا موتورز 60 تومان من گرفتم
برای 206 10 نوع دیسک صفحه موجوده بهترینش هم که شرکتی هستش 67 تومان
سلام
من با 206 موافقم
طراحیش بهتره
فرمونش ار ریو خیلی نرم تره
به معنای واقعی فرق بین هیرولیک فرمان 206 را با ریو میشه متوجه شد
ریو بعد از یه مدت به سرو صدا میفته
.
دوست عزيز ديسك و صفحه 206 Luke قيمتش 64 تومانه براي 206
در ضمن گروني 206 هم براي فرانسوي بودن اون هست ... همونطور كه ممكنه در جواب شما بگيد فرانسه جنس به ايارن نميده بخاطر.... همون قضيه براي كيا هم الان صادقه... منتها! تفاوت اينه ممكنه قطعات ريو با كمبود مواجه بشه .. در هر صورت قطعات فرق اساسي باهم ندارن ولي خوب 206 فرانسوي و ماشين هاي فرانسوي هم اصطحلاك بالايي دارن...
من خودم يكي از اصلي ترين دلايلي كه دنبال ريو ميگردم شتاب بهتره اون هست نسبت به 206 البته تيپ 2... اينو گفتم كه فكر نكنيد خودم 206 دارم و تعصب روي اون...
در پست قبلي دوستمون گفت فرمون 206 نرم تره اين رو من قبول ندارم! من ريويي كه نشستم واقعا فرمونش در حالت درجا با 1 انگشت ميشد چرخوند و واقعا نرم بود! ولي ميگم يك جورايي حس فرمون پرايد ميداد! نميدونم توجه كرديد يا نه ولي وقتي با پرايد تخته ميكنيد فرمون حالتي ميگيره انگار جا ميمونه و كجه! دقيقا اون حالت توي ريو هم هست و لرزش فرمون رو نيز داره
جالب اينجا بود شيشه بالابر هاش دقيقا صداي موتور پرايدو ميداد
گيربكس دقيقا حس پرايد! مثلا دنده 1 به راحتي پرايد جا ميخورد و حس دنده عوض كردن
صداي موتور نيز زياد داخل ميومد..
Last edited by mm00; 24-10-2010 at 13:41.
نه منظورم از فرانسوی ظاهری بود206دیگه تبدیل به ایرانی سازی شده اما ریو همچنان کره ای هستش پس کره ای چیز دیگریست!خوش قیافه تره خوب نه کیفیت
سلام دوستان
ما خودمون چون یه ریو داریم و 4 ساله که گرفتیم کلا این ماشین خرج نداره شتاب و سرعتش خوبه در عین حال ماشین از هر لحاظ نرم عمل میکنه داخل و داشبورتش مثل 206 به صدا نمی افته اما قیمت قطعا تش مثل 206 می مونه شاید یکم ارزون تر از 206 باشه ولی ما تو این چند سال یه دینار خرج اضافی نکردیم به جز یه سیم کلاج.ازش خیلی راضی هستیم.
من سواری ریو رو بهتر میپسندم به نظرم ماشین بهتریه
البته خودم l90 دارم![]()
چرا داخل و داشبورد 206 به صدا میوفته؟داخل و داشبورتش مثل 206 به صدا نمی افته.
چرا به این نتیجه رسیدید
فکر نمیکنم این جوری باشه!من سواری ریو رو بهتر میپسندم به نظرم ماشین بهتریه
چون کیفیتش به شدت در حال افته اما ریو سرعت افتش خیلی کمتره!باور نمیکنی یه سر به تاپیک 206بزن که همه مینالن!
کل این تاپیک رو خوندم. 206 داشتم . ریو هم زیاد سوار شدم . هم تو مسافرت هم داخل شهر باهاش رانندگی کردم. تقریبا راننده نیمه حرفه ای هستم . اگه جواب آخر رو میخواهید تعصب رو کنار بزارید : جواب اینه :
اگه زیر 40 سال دارید و عاشق ماشین بازی و رینگ و لاستیک وبزک هستید......................... فقط و فقط 206
اگه بالای 40 سال دارید و نمی خواهید ماشین بازی کنید و ذاتا آدم آرومی هستید ( مثلا یه معلم ) ...........ریو
دوستان باور کنید اگه نظرتون خلاف این هست هر کدوم از اینا رو که یک ماه سوار شوید به نتیجه من خواهید رسید . پس حالا خوب دقت کنید .پشیمون نشید .
اینو یادم رفت بگم و اون اینکه بحث در مورد کیفیت خودرویی که در ایران تولید میشه نداشته باشید. با توجه به چیزهایی که خودتون بارها دیدید و نیازی به گفتن اونها نیست خودرویی که داخل ایران تولید میشه کیفیت متاسبی نخواهد داشت. ( دقیقا دقت کنید گفتم مونتاژ ایران ) فقط چون مجبوریم و باید استفاده کنیم می خریم . همین وبس !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)