اگر اشتباه نکنم شما می خواهید برنامه جدول سودوکو بنویسید.
درسته.

اگر اشتباه نکنم شما می خواهید برنامه جدول سودوکو بنویسید.
درسته.

بله . تقریبا کامل هست و مونده همین قسمتش .
و اینکه و دارم توی vb.net می نویسم نه توی C# .
شما سوال رو درست بخونید و جواب کامل رو بگید و حاشیه نرید.

دوست من ، سی شارپ و ویبی هیچ فرقی ندارن، جوابتون با دوستان، من همون حاشیمو میرم

دوست من چرا ناراحت میشید .قصد بدی نداشتم.
مثلا همین پست یکی مونده به آخر رو که توضیح دادم کدشو بزارید .که برفرض تکست باکس 41 رو گفتم.
و حالا که سی شارپ و ویبی فرقی ندارن پس ویبی
Last edited by shadmehrshadow1; 27-10-2010 at 22:18.

سلام دوست عزیز.
شما باید از روش آرایه های دو بعدی استفاده کنید.
هرچند اصلاً حاضر نیستم 81 کادر متن رو فرمم ببینم ولی میگم براتون.
یک لیست از نوع لیست ایجاد میکنید که مشخص کننده سطرها و ستون های کادر متن ها باشه:
حالا کادر متن هارو به صورت لیست در سطر ها میریزیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب روی تابع زیر زیاد وقت فکر کردن نداشتم ولی درست کار میکنه شاید الگوریتمش کمی نادرست باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by عــــلی; 28-10-2010 at 07:26.

حالا کادر متن هارو به صورت لیست در سطر ها میریزیم:
کد:
TextColumn.Add(new List<TextBox>() { textBox1, textBox2, textBox3, textBox4, textBox5, textBox6, textBox7, textBox8, textBox9 });
TextColumn.Add(new List<TextBox>() { textBox10, textBox11, textBox12, textBox13, textBox14, textBox15, textBox16, textBox17, textBox18 });
TextColumn.Add(new List<TextBox>() { textBox19, textBox20, textBox21, textBox22, textBox23, textBox24, textBox25, textBox26, textBox27 });
TextColumn.Add(new List<TextBox>() { textBox28, textBox29, textBox30, textBox31, textBox32, textBox33, textBox34, textBox35, textBox36 });
TextColumn.Add(new List<TextBox>() { textBox37, textBox38, textBox39, textBox40, textBox41, textBox42, textBox43, textBox44, textBox45 });
TextColumn.Add(new List<TextBox>() { textBox46, textBox47, textBox48, textBox49, textBox50, textBox51, textBox52, textBox53, textBox54 });
TextColumn.Add(new List<TextBox>() { textBox55, textBox56, textBox57, textBox58, textBox59, textBox60, textBox61, textBox62, textBox63 });
TextColumn.Add(new List<TextBox>() { textBox64, textBox65, textBox66, textBox67, textBox68, textBox69, textBox70, textBox71, textBox72 });
TextColumn.Add(new List<TextBox>() { textBox73, textBox74, textBox75, textBox76, textBox77, textBox78, textBox79, textBo
من این رو پیشنهاد میکنم، البته به نظرم، دو بعدی نیازی نیست
ولی بدون دو بعدی بکم سخت تر میشه، پس بیخیلش
این روش پیشنهاد میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منم با حلقه اینکارو کردممن این رو پیشنهاد میکنم، البته به نظرم، دو بعدی نیازی نیست
ولی بدون دو بعدی بکم سخت تر میشه، پس بیخیلش
این روش پیشنهاد میشه :ولی برای اینکه خوانا تر بشه از اون حالت در آوردم.
یعنی اونهمه کد رو که میبینی ویژوال استادیو برام نوشته.

در این که شکی نیست،
میخواستم، دوستمون هم اگه بلد نیست، این روش رو یاد بگیره
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
یادمه، این روش رو از خودت یاد گرفتم، شایدم از مدیر تالار.gif)

کد شما c بود ومن تبدیل به ویبی کردمش شد این :
ولی خطای زیر رو میده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل حل شد که شد وگر نه خودم یه راه دیگه پیدا کردم و همونو استفاده میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب شما نباید تبدیل میکردی
اشتباه تبدیل شده
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
چرا روشی که گفتمو تبدیل نمیکنی؟!
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
این تبدیل شده ی روش دوم :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)