شما آلمان ها باید همیشه حرفتون رو به کرسی بنشونید
اگر حرف بهترین لیگ-بازیکن-دروازه بان یا تیم بیاد وسط شما بالاخره یه نماینده از آلمان میگید
آلمان توی فوتبال صاحب نامه اما دلیلی نیست بهترین های فوتبال رو داشته باشه
شما آلمان ها باید همیشه حرفتون رو به کرسی بنشونید
اگر حرف بهترین لیگ-بازیکن-دروازه بان یا تیم بیاد وسط شما بالاخره یه نماینده از آلمان میگید
آلمان توی فوتبال صاحب نامه اما دلیلی نیست بهترین های فوتبال رو داشته باشه
خوشگلی
اولیور کان معرفت هم داشت . بازی پرسپولیس . بایرن بود من از کرمانشاه تو اون سرما رفتم تهران استادیوم . وقتی عقاب آسیا . عابدزاده خواست خداحافظی کنه . از دروازه خودش تا اون طرف زمین دوید و دست انداخت گردنه عابدزاده. خیلی با این حرکتش حال کردم.
ولی بوفون رو من نمیدونم رو چه معیاری انتخاب کردن
احتمالا همون خوشگلی بوده که شما میگی !!!![]()
چی بگم والا ..شاید
اما خدایی کان یه اسطوره بلارقیب بود.
بی انصافیه که کان رو با کسی دیگه مقایسه کنید.
مطمئن باش که بقول دوستمون تا100سال دیگه هیچ کسی نمیتونه افتخارات کان رو تکرار کنه.
كاش كان اول ميشد ... حقش بود به نظرم .
اما بوفون هم بد نيست .
خوشم مياد كه والدز اصلا جايي تو اين ليست نداره . هنوز خيلي فنچوله
کلا سایت گل چرتو پرت زیاد مینویسه اینم یکی دیکه من هم با اینکه کان بهترین دروراز بان سالهایه اخیر بوده کاملا موافقم
امیر هستم داداش
===============
آقا ما آلمانیا نمیخوایم حرفمونو به کرسی بنشونیم
این دشمنان آلمان هستن که کینه دارن از آلمان
و همچین فکرهایی میکنن ..
آخه مگه میشه الیور کان رو با کسی مقایسه مرد
شما یه سرچ بزن تو یوتوب 10 عکس العمل الیور کان . یه ضربه ایستگاهی از بکهام گرفته که هر وقت نیگاش میکنم درود میفرستم به روح پدر اولیور کان![]()
چه جالب!
نمی دونستیم خوشگلی هم جزو امتیازات دروازه بانیه
واقعا عجب فوتبال دوستای خجسته ای داریم تو ایران
دروزاه بان لازم نیست خوشگل باشه باید با ابهت باشه جوری که مهاجم حریف ازش بترسه یعنی خصوصیتی که الیور کان داشت.
ضمنا عاشق یک تیم بودن و وفادار بودن بهش و همراهش به دسته پایین تر رفتن از نظر اخلاقی خوب هست ولی دلیلی برای بهترین دروازه بان جهان بودن نمیشه.
خوب خیلی از بازیکنان هستن که به تیمشون وفادارن پس همشون بهترین بازیکن جهان هستن لابد!!
الیور کان هم در زمان اوجش از خیلی از باشکاهها پیشنهاد داشت با مبالغ کلان منتها به بایرن وفادار موند.
بوفون هم دروازه بان بزرگیه ولی دلایلی که شما آوردی منطقی نیست.
ضمنا الیور کان تنها دروازه بانی هم هست که به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی انتخاب شده.
اولی کان توی 2002 یه تنه تیمو بردش فینال در حالی که المان خط دفاعی درست حسابی نداشتش
یه نگاه به سیوایی که کان توی 2002 انداختش بندازید و بعد با بوفون 2006 مقایسه کنید
بوفون یه خط دفاعی خفن جلوش وایساده بود
100 سال؟؟
بوفون با ایتالیا قهرمان جهان شد
اما کان نتونست این افتخار مهم رو کسب کنه..
قضیه خوشگلی هم یه شوخی بود![]()
این لیست را احتمالا از وسط نوشتن
دیگه کسی مگه شک هم داره که اولی کان بهترین کیپر 10-15 سالِ اخیره؟!!
چه شبی بود شب فینال cl سال 2001
پ.ن: بوفن هم همون بهتر که عکسش را بذارن روی مجله فشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)