زمان پاسخگویی 2250 5 میلی ثانیه هستش و 23500 2 میلی !
ضمن اینکه سایز 23 کیفیت بیشتری رو تو نمایش full hd داره تا 21.5 !!
زمان پاسخگویی 2250 5 میلی ثانیه هستش و 23500 2 میلی !
ضمن اینکه سایز 23 کیفیت بیشتری رو تو نمایش full hd داره تا 21.5 !!
گشتی گشتی فقط همینو پیدا کردی میخوام ببینم شما واقعا فرق بین 2 تا 5 میلی ثانیه رو میفهمی چونکه من درتمام بازیها چیزی احساس نکردم ولی من میگم اون led واین lcd ای ایا فایلهای شما 1080 هست یا 720
شما اگه دو تا مانیتور از دو نوع 5 میل و 2 میل داشته باشی و هر دو رو توی یک صحنه ی مشترک سریع امتحان کنی و کمی هم دقت داشته باشی فرقشو میبینی و فرق بین 2 میل و 5 میل به هیچ وجه نامحسوس نیست !
قسمت اخر پستتون رو هم درست متوجه نشدم؟!!!
ضمن اینکه بهتره تو پستاتون از الفاظ بهتری استفاده کنین!!
من میگم این دو مانیتور رو کنارهم گذاشته ام واز تکنولوژی افکتنسی ATI استفاده کردم واقعا فرقی ندیدم فقط کیفیت کنتراست LG واقعا یک چیز دیگه بود در ضمن منظور من از 1080 فایلهای ویدیویی با کیفیت کامل FULL HD است که باز هم برتری LG محسوس بود(درضمن نمیدونستم شما اینقدر نازک نارنجی هستی)
آقا این تاپیک رو زدیم باسه اینکه مشاوره بگیریم نه اینکه با هم دیگه کل کل کنید
بالاخره E2250T یا 23500 ؟
من هم همین تست رو انجام دادم و این اختلاف رو به چشم دیدم و اینو قبول دارم که اختلاف بسیار کمه ولی اینو قبول ندارم که اصلا به چشم نمیاد !!
کاربردتون رو ذکر نکردید؟!!
من همه کار با سیستم میکنم
بازی متوسط
اینترنت زیاد
خب اگه کمتر بازی میکند وبیشتر کارهای دیگه e2250 انتخاب بهتریه ! چون در اونصورت زمان پاسخگویی و 1.5 اینچ بالاتر زیاد به دردتون نخواهد خورد و بیشتر برای شما کیفیت رنگها مهم خواهد بود که 2250 تو این زمینه کمی بهتره!!
امروز 23500 قیمتش 265 بود
23700 هم 295 بود که خیلی گرونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)