خرم آباد و گلپایگان !
نه زیاد با گلف اشنایی ندارم و فکر نکنم تعمیر کارا بتونن با این ماشین خوب کار کنن در ضمن این ماشین با گاز سوز کردن مشکلی نداره ؟
خرم آباد و گلپایگان !
نه زیاد با گلف اشنایی ندارم و فکر نکنم تعمیر کارا بتونن با این ماشین خوب کار کنن در ضمن این ماشین با گاز سوز کردن مشکلی نداره ؟
نگه داری کنی به این زودی ها خرج نمیفته ...
پدر بنده یه 405 داره موتور 2000 سال 82 ... عین ساعت داره کار میکنه بدون مشکل چون نگه داری میکنه
استغفرلله ... دانشجو و درآمد کم ؟
پراید رو با 206 مقایسه نکن ... لگن با 206؟ حالا که میخوای 8 پول بدی یه چیز خوب گیر بیار که هم اشنا باشه برای تعمیرکارا هم پراید نباشه (کلا پراید دیگه ماشین نیست گاریه)![]()
ماشین هم میتونی اینجا پیدا کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما خودمون 206 داشتیم و به حد کافی با 206 اشنایی و تجربه دارم.نگه داری کنی به این زودی ها خرج نمیفته ...
پدر بنده یه 405 داره موتور 2000 سال 82 ... عین ساعت داره کار میکنه بدون مشکل چون نگه داری میکنه
استغفرلله ... دانشجو و درآمد کم ؟
پراید رو با 206 مقایسه نکن ... لگن با 206؟ حالا که میخوای 8 پول بدی یه چیز خوب گیر بیار که هم اشنا باشه برای تعمیرکارا هم پراید نباشه (کلا پراید دیگه ماشین نیست گاریه)![]()
کسی که 7تومن میده به ماشین نمیتونه ریسک کنه! الان بری یه لزرا بگیری 50 میلیون بدی یه سال بعد 8 میلیون میزاره زمین!
206 هم ماشینیه که اگه موتورش مریض بشه 1 - 2 تومن خرج میزاره رو دستت! تشخیص دادن تمیز بودن 206 هم از لحاز فنی کار هرکسی نیست!
من پیشنهادم اینه که وسوسه 206 نشید! که بعدا پشیمو نتون میکنه!
خب همین هزینه ی بالا و استهلاک بالای 206 برای یک دانشجو اصلا مناسب نیست!استغفرلله ... دانشجو و درآمد کم ؟![]()
گاری هم باشه تو ایران جز خرید این ماشین با این قیمت که بی دردسر و کم مصرف باشه نیست!کلا پراید دیگه ماشین نیست گاریه)![]()
اها الان یه ماشین دیدم که تا الام بهش توجه نکرده بودم پژو 405 استیشن اینا چطور ماشینی هستن ؟ قیمتشون چنده ؟ فک کنم همون 2000 ها باشن و ندیدم که در سال ها اخیر تولید بشن ؟
و یه ماشین دیگه به اسم سیناد هست همین ها که هاچ بک هستن خیلی خیلی خوشم میاد ولی هیچ گونه اطلاعاتی در موردش ندارم لطف کنید یه مشخصات کامل در مورد این دو تا بهم بدید .
پژو 405 استیشن
سیناد
سیناد که خودش ماشین خوبیه ولی قطعات بدنش خیلی سخت گیر میاد! کلا در فروش هم مشکلات زیادی داره!
در مورد پژو 405 استیشنکسی اطلاعاتی نداره ؟ سمند 83 چی ؟ البته گاز سوز باشه می تونم گیر بیارم ؟ خرجش چطوره ؟
داداش به نظرم با 8 تومن گیرت نمیاد
405 هم که خرجش کم هست با هشت تومن دیگه ناله شو در اوردم
این قدر کولر کشیدن و گازوندن که هیچیش نمونده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)