همون گیگا X58A-UD3R خوبه !
همون گیگا X58A-UD3R خوبه !
خیلی ممنون ، فکر کنم مناسب باشه ، دارم review هاش رو می خونم ، فقط قیمتش چنده ؟
راستی دوستان اسپیکر پایه بلند تو قیمت بین 100 تا 130 چیزی برای پشنهاد سراغ دارین که البته 5.1 باشه ؟ به جز اون میکرولبه !!!
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
خیلی ممنون ، فکر کنم مناسب باشه ، دارم review هاش رو می خونم ، فقط قیمتش چنده ؟
راستی دوستان اسپیکر پایه بلند تو قیمت بین 100 تا 130 چیزی برای پشنهاد سراغ دارین که البته 5.1 باشه ؟ به جز اون میکرولبه !!!
یه سوال دیگه که اگر امکان داره دوستان پاسخ بدن ، بین Fusion و Infinity به لحاظ کولینگ و اسمبلینگ کدام یک قوی تر و بهتر هست ؟
دوست عزیز قبل از اینکه انتخاب نهایی بکنی به این دو سیستم هم نگاه بنداز
cpu intel i7 930 up to 4.2 ghz
mb asus rampage II extreme
ram corsair 6gb dominator 1600 cl 8 up
hdd 2*1 tb WD caviar black raid 0
power 1000w thermaltake
vga Ati 2*5850 twinfrozr crossfire 870mhz
Corsair Ram cooling & cooling Noctua NH-D14
Case FUSION
main 890fx ud 7 giga
cpu 1090 six core over 4.3( دارم روی فرکانس 4.5 کار میکنم)
بز ودی عوض میشه geraphic ati 4890
ram4*2gig curcail 12800 8 8 8 24
cpu cooler zalman cnps 9900 led
power green g885
hard segate 1t*4 raid 0 (جمعا 4 ترا بایت)
CASE MAGNOM 2 بزودی عوض میشه
--- CARD SKY STAR HD2
سیستم اول مال دوستمه وسیستم دوم مال منه هردو سیستم در یک روز وتوسط خودم اسنبل شدند من ودوستم کلا با هم متفاوت فکر میکنیم اون اینتلیه ولی من ....
در مقایسه این دو سیستم باید بگم پردازندهای اینتل به صورت پیش فرض (کلاک به کلاک )معمولا قابلیت بیشتری دارند به خصوص برای بازیهای فعلی ولی وقتی صحبت از اور و رندرینگ وکلا نرم افزارهایی که برای هسته های بیشتر کامپلا یر شدهاندمیشه انوقته که دیگه و....... به شخصه اعتقاد دارم پردازندهای توبان AMD واقعا قابلیت اور بیشتری دارند وکلا چیزی که در این دو سال سیستم بستم به میگه پردازنده های AMD اور واقعی تری دارند یعنی مثلا شما یک پردازنده COR I7 100 درصد اور کلاک میکنید با یک پردازنده AMD به همان نسبت (منظورم همان 100 درصد) لزوما 100 صد درصد اور COR I7 به معنی 100 درصد کارایی ان نیست البته این فقط حرف من نیست( راهنمای خرید کامپیوتر عصر ارتباط تابستان 89 صفحه 37) امیدوارم با توجه به موارد بالا تصمیم درستی اتخاذ کنید در ضمن یک مطلب دیگه شرکت AMD قول داده پردازنده های نسل اول معماری بولدوزر روی همین سوکت فعلی قابل اجرا خواهد بود
آخه شما یه نگاهی بندازین به این بنچ مارک ها ، توی 1 الی 2 مورد همین 6 هسته ای سری بلک amd میاد با 6 هسته ای اینتل رقابت می کنه و باید گفت که کارش خوبه ولی خیلی جاها و توی خیلی بنچ مارک های دیگه حتی قدرتش از ضعیف ترین i7 ها هم کمتره و متاسفانه حس می کنم باید بگم که با i5 داره رقابت می کنه ، نمی دونم چی بگم ، بخدا منم گیج شدم !!!
ولی توی کاغذ که سیستم اول حرفه ای تر هست (البته من این جوری حس می کنم)
دوستان باز اگر نظری دارن بدن لطفا" شاید به نتیجه برسیم ، من لینک این بنچ مارک ها رو گم کردم ، دوستان یه لطفی کنن و مقایسه این دو سری رو بزارن
با تشکر
راستی فعلا" قطعات زیر 100 % تایید میشن (البته اگر قرار باشه با اینتل ببندم) :
Core i7 - 930
Giga X58-UD3R
Green Infinity
سلام به دوستان عزیز
امروز داشتم مطالب سایت های تحلیل سخت افزار رو می خوندم به مطلبی رسیدم که قبلا" شنیده بودم ولی فکر نمی کردم به این زودیا اتفاق بیفته و اون هم حضور خیلی زود نسل جدید پردازنده ها و چیپ های اینتل بود .
گویا اواخر امسال یا اوایل سال 2011 که تقریبا" 1 یا 2 ماه دیگه مونده ، قراره پردازنده های Sandy Bridge بیان به بازار با چیپ X68 که بعضی از قابلیت های اون ها :
- Quad Channel Memory Controller
- Socket 2011
- PCI Express 3.0
- SATA 6GB/S
- ...
که قراره روی پردازنده های سری جدید 4 ، 6 و 8 هسته ای بیاد ، که احتمالا" 8 هسته ای ها دیرتر میان ولی همزمان با این چیپ 4 و 6 هسته ای های جدید میان و با توجه به درگاه جدید PCI Express 3.0 احتمالا" همزمان با عرضه اونها انویدیا و ati هم یه تکونی به خودشون بدن و کارت های سازگارش رو بدن بیرون .
درضمن گویا فرکانس های رم هم بیشتر از 2233 هم ساپورت میشن و خیلی چیزهای دیگه !!!
من فکر می کنم اگه الان بگیرم سیستم رو فقط پولم رو از بین بردم این طور نیست ؟
به نظرتون بهتر نیست این 2-3 ماه رو تا ورود این سری به ایران دندون رو جیگر بزارم و صبر کنم ؟
زمانی که اینتل رسما" از ساتا 3 پشتیبانی کنه مطمئنا" همه هارد دیسک سازها هم سریعا" به این ورژن تغییر پیدا می کنن و کلا" همه چیز دوباره عوض میشه و سر من کلاه میره !!!
(تازه گویا قراره خیلی زود توی این چند هفته پردازنده های دو هسته ای اتم هم وارد بشه ، بنابراین من که تصمیم داشتم سیستم رو کنار یه netbook بگیرم باید کلا" صبر کنم ، دوست ندارم بخاطر 1-2 ماه عجله ، چندین سال از تکنولوژی عقب بمونم .
Last edited by s4t4n; 22-10-2010 at 17:06.
کلا تو بازار سخت افزار صبر خوبه ولیبه نظرتون بهتر نیست این 2-3 ماه رو تا ورود این سری به ایران دندون رو جیگر بزارم و صبر کنم ؟
تکنولوزی های جدید پا به بازار ایران بزارن در ابتدا قیمتشون خیلی بیشتر میشه(حداقل 1.5 تا 2 برابر قیمت واقعی)
و گذر زمان زیادی لازمه تا قیمتشون متعادل بشه.
Last edited by HardWare Professor; 22-10-2010 at 17:17.
فکر کنم صبر کنم بهتر باشه این جوری کم کم می تونم روی تک تک قطعاتم مطالعه کنم ، تازه تا اون زمان هم شاید بتونم یه 400-500 بیشتر هزینه کنم ، اینجوری سیستم بهتری احتمالا" گیرم بیاد .
بنابراین فعلا" سخت افزار داخلی رو کنسل می کنم تا ببینم این اینتل روسفیدمون میکنه یا نه !!!
بنابراین دوستان لطف کنین به این سوالم جواب بدین :
بین دو کیس Infinity و یا Green کدام یک بهتر هست ؟
راستی من همیشه سیستم رو با این کیس هایی که اسمبلشون قدیمیه بستم و خیلی علاقه دارم سیستمم رو هم خودم اسمبل کنم ولی کار با این ابزارهای اسمبلینگ که روی کیس های جدید هست رو خوب بلد نیستم ، کسی راهنمایی چیزی نداره ؟
ابزار اسمبلیگ خاصی ندارن که!
در مورد کیسم فعلا که Fusion گیر نمیاد
با تشکر از پاسختون
بنابراین کیس فعلا" همون Infinity !!!
یه سوال دیگه برای اسپیکر ماکزیمم می خواهم تا 150-160 هزینه کنم ، دوستان چند مدل رو صفحه قبل معرفی کردند که یکیش Edifier 5000 بود که با تحقیقات متوجه شدم حجم صدای بالایی داره ولی تفکیک بیس و صدا خیلی بده یعنی بیشتر صدای بیس هست تا چیز دیگه ، بنابراین طفا" یه مدل مناسب از سه برند Edifier , Logitech , Creative معرفی کنین ؟
خودم فعلا" Logitech X-540 رو خوشم اومده !!!
سلام به دوستان لطفا" یکی پاسخ بده ؟
بین Edifier C6 , Logitech X-540 , G51 کدام یک تفکیک صدای بهتری دارند و قیمت به کارایی شون می صرفه ؟
راستی کیس فالکون گرین عجب چیز خوفیه !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)