وقتي در حالت لوكال هستيد بله خودش ميسازه- وقتي يوزر رو root بزاريد و پسورد رو وارد نكنيد-امتحان كنيد اگه سوالي بود من جواب ميدم
وقتي در حالت لوكال هستيد بله خودش ميسازه- وقتي يوزر رو root بزاريد و پسورد رو وارد نكنيد-امتحان كنيد اگه سوالي بود من جواب ميدم
بله در حالت لوکال که برای اولین بار جوملا نصب بشه، اگر مشخصات زیر را وارد کنیم جوملا خودش دیتابیس رو میسازه و نیازی به رفتن به phpmyadmin نیست
user:root
password:خالی
localhost:localhost
database: یک اسم دلخواه برای دیتابیس
با سلام
میبخشید من هنگام نصب جوملا به مشکل برخورد کردم
بعد از نصب wamp server وقتی تو صفحه اینترنت localhost رو تایپ میکنم از من username و password میخواد
اگه میشه راهنماییم کنیم که باید چیکار کنم؟
---------- Post added at 07:20 AM ---------- Previous post was at 07:19 AM ----------
با سلام
میبخشید من هنگام نصب جوملا به مشکل برخورد کردم
بعد از نصب wamp server وقتی تو صفحه اینترنت localhost رو تایپ میکنم از من username و password میخواد
اگه میشه راهنماییم کنیم که باید چیکار کنم؟
با سلام دوستان يه مشکل تو نصب جوملا روي لوکال دارم اگه کمکم کنيد ممنون ميشم.
جوملا رو تو پوشه روت ايزي پي اچ پي ميريزم مراحل نصب جوملا بالا مياد بعدش پوشه اينستال رو هم حذف ميکنم حالا که از من يوزر (که تو جوملا admin هستش) وپسورد ورود به مديريت رو ميخواد وارد که ميکنم ميگه نام کاربري/رمز ورود اشتباه است. حتي وردپرس رو هم که نصب ميکنم همينو ميگه و نميتونم وارد بخش مديريت بشم. ممنون ميشم کمکم کنيد که اشکال کار کجاست؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
در ضمن مطمئن هستم که مراحل نصب جوملا رو کاملا درست ميرم يعني فکر نميکنم از نصب باشه.
سلام.
cache و cookie مرورگر رو پاک کنید (در فایرفاکس: Tools > Clear Recent History)
بار دیگر امتحان کنید.
--------------
اتصال به دیتابیس به درستی انجام میشه؟ و جداول import میشوند؟ لطفا با استفاده از phpMyAdmin نگاهی به دیتابیسی که به جوملا اختصاص داده اید انداخته و از وجود جداول (و خالی نبودن دیتابیس) مطمئن شوید.
آره جداول ايجاد ميشه با مرورگر اکسپلورر هم امتحان کردم نميشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)