تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: 14 يا 15 ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من مدتي پيش مي خاستم sony EB2 UFX/B بخرم (كه همين موقع قيمتش جهش كرد و من بي خيال شدم )
    اما مدتيه كه دوستام ميگن 15 خريدن اشتباه بزرگي است و حتي يكي گفت كه اگر دوباره به دنيا بياد عمرا 15 بخره چون هر دفعه لپ تاپ مياره دانشگاه شب شونه هاش درد مي كنه
    حالا به نظر شما EA2 GFX بخرم يا نه ؟ چون EB2 UFX/B HD هست و جون ميده واسه بازي ؟ اگر كسي تجربه داره كمك كنه چون من خودم فكر نمي كنم 600 گرم اينقدر كمرشكن باشه!
    آره واسه حمل و نقل 14 اینچ بهتره. وزن 14 اینچی ها به 2 کیلو هم میرسه. البته بعضی از 15.6 اینچی هم هستن وزنشون نزدیک 2.4 کیلو هست

اگه میخوای مسیری طولانی رو پیاده بری و بیای بهتره 14 اینچ بخری. اما نه اگه سوار ماشین میشی و فقط چند قدم پیاده میری 15 اینچ بخر

با لپ تاپ15.4 اینچیه 2.7 کیلویی مسیر مغازه خونه (حدود 1 کیلومتر) رو پیاده میرفتم پدرم در می اومد.
    2.7 کیلو بدون وزن کیف و شارژر هست

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

14 خیلی کوچیک نیست؟ یعنی به راحتی میشه دید؟
    زیاد فرقی نداره. یه لپ تاپ 14 اینچی با فرمت تصویر 16:9 رو گذاشتیم کنار یه لپ تاپ 15.4 اینچی با فرمت تصویر 16:10 درازای صفحه نمایش هردو تقرببا برابر بود اما پهنای 14 اینچه کمتر بود
    Last edited by tiyam 01; 24-10-2010 at 13:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    یه بنده خدایی حرف خوبی می زد. می گفت شاید 400 و 500 گرم رو تو دستت بگیری در چند لحظه چیزی نباشه ولی وقتی در طول روز مثلا 2 ، 3 ساعتی رو دوشت باشه خودشو نشون می دهد

ضمنا مگه ما می خوایم از چه فاصله ای با لپ تاپ کار کنیم ؟ فاصله ی چشممان 30،40 سانته دیگه. به نظر من 14 برای این فاصله مناسبه

کلا با 14 حال می کنم

3. این کاربر از Iranian-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

14 اصلن کوچیک نیست. 14 بگیر. تازه به نظر من یه کم بزرگ هم هست!

داره خودمونی میشه Ghoghnoos62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من چندروز پیش یه لپتاپ سری Z سونی رو دیدم که 13.3 اینچ بود ، مطالب PDF قشنگ دیده می شد. بنابراین فکر کنم 14 خیلی ایده آله.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    به نظر من هم 14 و 13 اینچ برا نوت بوک مناسبه
    مهمترین مزیت نوت بوک نسبت به pc همون قابل حمل بودنشه که این نوت بوکهای سنگین این قابلیت رو زیر سوال بردن

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •