تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: از بین بردن محدودیتی که توسط ادمین ایجاد شده برای ورود به اینترنت

داره خودمونی میشه mozhgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط toprix
    سلام
    در جواب Mozhgan: اگه به کامپیوتر سرور دسترسی دارید (که احتمالش خیلی کمه) این محدودیت ها قابل برداشتنه، که باید اونجا ببینید با نرم افزار های مخصوص این کار ، محدود کردن یا با خود ویندوز (مثلا Local Group Policy) ، اما اگه به کامپیوتر سرور دسترسی ندارید، در صورتی که یوزر ها Admin هستند فکر میکنم بشه یه کارایی کرد. ولی اگه Admin نباشید، میشید مثل خودم، چون منم دنبال یه راه در رویی واسۀ این قضیه هستم.
    ** در مورد این دستوری که واسه تغییر پسورد تو داس نوشتید؛ ایا از این دستور تو یه یوزر Limit هم میشه استفاده کرد، با این فرض که اون یوزر Limit به cmd دسترسی داره؟
    ممنونم
    ولی در مورد سوالتون :راستش خودم تا حالا از روش داس امتحان نکردم

پیروز باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Captain Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mozhgan
    خواهش می کنم
    ------------------------
    و اما روشی در ویندوز:
    بر روی my computer راست کلیک کرده و گزینه manage را انتخاب می کنیم
    2-از پنجره باز شده local user and groups راباز کرده و قسمت user را کلیک کرده تا مشخصات ان در پنجره سمت راست ظاهر شود.
    3-در ان جا اسم فرد مورد نظر را پیدا کرده و بر رویش راست کلیک کرده و گزینه set password را کلیک کنید.
    4-از کادر محاوره ای امده گزینه proceed راکلیک کنید
    5-حالا پسورد جدید را وارد کرده و ok کنید.

موفق باشید
    این روشی که شما گفتید، یه جور پیچوندن لقمه دور سره!!! اخه اگه بشه رو یه کامپیوتری با این روش پسورد رو عوض کرد ، از تو control panel هم میشه این کار رو کرد ، اصولا جاهایی که شبکه هست اجازه تغییر پسورد رو به هر شکلی که باشه نمیدن.
    به احتمال زیاد اون روش داس هم فقط تو یه یوزر admin کار میکنه. خودم که حال نداشتم امتحان کنم، اما اگه کسی امتحان کرده نتیجه رو بگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ولي بچه ها اينا كه گفتين جواب سئوال اول نبود

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اين كار امكان پذير نيست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آفرين, نمي شه اين كار رو كرد

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ولي اگه ميشد چي ميشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Captain Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

ولی به نظر من میشه، خودم تو فکرشم که انجامش بدم، اما هنوز امتحانش نکردم، من میگم، شما نظرتونو بگید:
    تو هر شبکه ای یه سری کلاینت هست و یه سرور. توی تمام کلاینت ها یک یا چند یوزر admin هست (حداقل یکی، اگه اشتباه میکنم بگید ، چون تمام روشم بر اساس همینه، اخه تو یه کامپیوتر معمولی این جوریه).
    و توی همون کلاینت ها یه سری یوزر limit هست که ما باهاشون کاری نداریم.
    ویژگی که تمام این یوزر ها دارند اینه که توی کامپیوتر سرور اطلاعاتشون هست، و برای مثال براشون دسترسی به اینترنت در نظر گرفته شده.
    حالا اگه ما تو یکی از این کلاینت ها یه یوزر admin درست کنیم، هر بلایی که دلمون بخواد میتونیم سر اون یوزر های داخل کلاینت بیاریم، مثلا بریم و پسورد یکی از یوزر های admin رو که اطلاعاتش تو کامپیوتر سرور هست رو به دلخواه خودمون تغییر بدیم. اونوقت میتونیم مثل یه مدیر به تمام قسمت های شبکه دسترسی داشته باشیم که یکیش استفاده نامحدود از اینترنته.
    نکته: اون یوزر admin که اول درست کردیم و باهاش یه یوزر admin دیگه رو تغییر دادیم، بدرد کار ما نمیخوره ، چون اطلاعاتش تو سرور نیست و بنابراین براش دسترسی به اینترنت تعریف نشده، پس باید با اون یه یوزری رو که دسترسی کامل به اینترنت داره رو پسوردشو تغییر بدیم که بتونیم از اینترنت استفاده کنیم.
    نکته2: درست کردن یه یوزر admin امکان پذیره، از طریق فایلهای SAM میشه این کار رو کرد. اگه کسی نمیدونه این فایل های چیند بگه.
    راستش من خیلی وقته که این فکر تو ذهنمه، ولی تنبلیم میاد برم تو یه شبکه اجراش کنم، اما فکر میکنم جواب بده. نظر شما چیه؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام
    یه راه دیگه هم وجود داره
    میشه با استفاده از سی دی های زنده ی لینوکس این محدودیت رو برداشت این سی دی ها خودشون سییستم عامل هستن و وقتی بزارینش تو سی دی رام با یه ریستارت سیستم به صورت یه سیستم عامل میاد بالا و با استفاده از این سیستم میشه وارد اینترنت شد فقط باید کار کردن با اون رو بلد باشین و درایور مودم رو هم روش
    نصب کنید البته اگه یوزر نیم پسورد کانکشن رو دارین
    در ضمن اگه یه وقت خواستین یه فایل هایی رو از رو ویندوز کاپی کنین بریزین تو سی دی رام و پسورد ادمین رو نداشتین میتونین از این سی دی ها استفاده کنین چون با این سیدی به تموم فایل های ویندوز دسترسی خواهید داشت
    Last edited by sina88; 09-05-2006 at 21:42.

9. این کاربر از j0l6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mozhgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    سلام
    یه راه دیگه هم وجود داره
    میشه با استفاده از سی دی های زنده ی لینوکس این محدودیت رو برداشت این سی دی ها خودشون سییستم عامل هستن و وقتی بزارینش تو سی دی رام با یه ریستارت سیستم به صورت یه سیستم عامل میاد بالا و با استفاده از این سیستم میشه وارد اینترنت شد فقط باید کار کردن با اون رو بلد باشین و درایور مودم رو هم روش
    نصب کنید البته اگه یوزر نیم پسورد کانکشن رو دارین
    در ضمن اگه یه وقت خواستین یه فایل هایی رو از رو ویندوز کاپی کنین بریزین تو سی دی رام و پسورد ادمین رو نداشتین میتونین از این سی دی ها استفاده کنین چون با این سیدی به تموم فایل های ویندوز دسترسی خواهید داشت
    ممنون خیلی جالبه

داره خودمونی میشه vahid19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب اگه بچه ها همه بشينيم فكر كنم يه راهي پيدا كنيم

راستي كسي جوا سوال منو نداد كه چطوري تو كافي نت به ريجستري ميشه دسترسي پيدا كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •