سلام ...
در مورد تستها ، همه انگلیسی هستند ... در مورد تست فارسی هم در اولین فرصت ... موفق باشید ...
.
سلام ...
در مورد تستها ، همه انگلیسی هستند ... در مورد تست فارسی هم در اولین فرصت ... موفق باشید ...
.
اصلا تست فارسي زباني وجود داره ؟
والا منم هرجا رفتم همه انگليسي بود ... !!
سلامدوستان شما میتونین به آدرس زیر برید و در تست هوش آنلاین شرکت کنید ...........
راهنمايي تست هوش:
• قبل از شروع تست به اين نکته توجه کنيد که براي اين آزمون 40 دقيقه وقت براي پاسخگويي به 39 سوال در نظر گرفته شده است.
• درجه دشواري سوالات به تدريج افزايش مي يابد، اگر در يک سوال از نظر منطقي 2 پاسخ صحيح بود ، جواب ساده تر را انتخاب کنيد.
• براي تمام کردن اين پرسشنامه جايزه اي براي شما درنظر گرفته نشده است ! پس از زمان خود استفاده کنيد و به دقت به سوالات جواب دهيد.
• سوالات نمره منفي ندارد و هرچه به تعداد سوالات بيشتري پاسخ دهيد، صحت جواب نهايي بالاتر خواهد بود.
• موفق باشيد
================================================== ============کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگه دوست داشتین نتیجه نمره آزمونتون روتوتاپیک قرار بدین
Last edited by mali.sh; 12-06-2010 at 19:54.
نصفه جواب دادم رسیدم به طبیعی !!!
فکر کنم کامل میزدم نخبه در می اومدم !!!![]()
بهره ی هوشی من رو 126 محاسبه کرد. نمیدونم خوبه یا بد![]()
به خودم امیدوار شدم !
بهره هوشی محاسبه شده برای شما... 135
Last edited by !Plus; 14-06-2010 at 22:16.
یکی سوالش مشکل داشت!
سوال آخری هم نتونستم بزنم.
به هر حال سطح هوشی من بالاست.![]()
به به ، عجب مخ هايي اين جا هستن . من شدم 104 . البته تو 20 دقيقه زدم ، آدم حوصلش نميكشه .
ای بابا.... تو نابغه بودی و خودت خبر نداشتی.![]()
بابا اینکه خیلی قدیمیه، من اینو 4 سال پیش تو دانشگاه زدم....
دکتر خیلی زحمت کشیدن! این فلشو از یه سایت دیگه که الان یادم نیست کش رفتن. برا دکتر خوب نیستا! براش حرف در میارن...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)