تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: 17-18 تا دارم چی بخرم بهتره؟؟

داره خودمونی میشه kazem795's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اقا ال 90 بخر 16 تومن
    با توجه به پولي كه ميدي نسبت به ماشيناي ديگه سره
    مصرف كم- شتاب زياد- 16 سوپاپ- ABS-EBD- ايربگ - كولر عالي -و...

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اینم نظر شخصیه من در رابطه با دو ماشین انتخابی زیر 20 میلیون :

من سوار l90 شدم سوار 206sd هم شدم
    از نظر شخصی و شاید هم واقعیت میتونم بگم این دو ماشین فرق خاصی با هم ندارن و تقریبا هر دو در یه رده هستند
    در نگاه کلی مدل sd v8 به دلیل امنیت بالاتر و طراحی داخلی زیباتر برتری نسبی پیدا میکنه ..

در مورد موتور و مشخصات فنی دیگه (که مهمترین فاکتور در خرید محسوب میشه ) هر دو بهم نزدیک هستند ولی l90 از لحاظ ترمزی یکم به نظرم سرتره و خط ترمز پایینتری داره .. امروز صبح اتفاقا داشتم یه مدل فول 87 رو تست میکردم با دنده 2 .. 100 تا کشوندم ( خیلی حال داد بهم )

و یه مشکلی که بنده به شخصه با l90 دارم اینه که طراحی داخلیش جالب نیست و خیلی سادست و حس میکنی سوار پراید شدی .. مخصوصا بالابرهای شیشه رو بدجایی قرار دادن و این باعث شده کمی تو ذوقم خورده

برعکس خیلیها که میگن ظاهر بیرونیش بده من خیلی از ظاهر بیرونی l90 خوشم میاد و خلاصه خیلی سخته واقعا بین این دو انتخاب کردن ...

به دلیل کمتر بودن 206 sd v8 در خیابونها و همینطور ایمنی بالاتر و طراحی داخلی بهتر و در یک کلام نرم بودن این ماشین این مدل رو پیشنهاد میکنم (گرچه یادمون باشه 206 Sd ماشین محبوبی نیست و شرایط فروش سخت تری داره )

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ولی l90 از لحاظ ترمزی یکم به نظرم سرتره و خط ترمز پایینتری داره ..
    اصلا ترمز تندر با 206 قابل قیاس نیست! اونم SD!
    ترمز های SD علاوه بر اینکه چشمک ای بی اسش زیاده و خوب عمل میکنه ترمز های عقبش هم دیسکیه که خیلی قوی هستن! و از تندر خیلی بهتره!

4. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kazem795's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اصلا ترمز تندر با 206 قابل قیاس نیست! اونم SD!
    ترمز های SD علاوه بر اینکه چشمک ای بی اسش زیاده و خوب عمل میکنه ترمز های عقبش هم دیسکیه که خیلی قوی هستن! و از تندر خیلی بهتره!
    دوست عزيز درسته كه 206sd 4چرخش ديسكه ولي ال90 بخاطر وزن كمترش بهتر عمل ميكنه در واقع اگه با دو تا ماشين توي يه سرعت همزمان ترمز بگيري ال90 زودتر توقف ميكنه نا گفته نمونه ترمز هاي ال90 4كاناله هستند ولي 206 دوكاناله كه اينم يكي از دليلهاش ميتونه باشه.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوست عزيز درسته كه 206sd 4چرخش ديسكه ولي ال90 بخاطر وزن كمترش بهتر عمل ميكنه در واقع اگه با دو تا ماشين توي يه سرعت همزمان ترمز بگيري ال90 زودتر توقف ميكنه نا گفته نمونه ترمز هاي ال90 4كاناله هستند ولي 206 دوكاناله كه اينم يكي از دليلهاش ميتونه باشه.
    دوست عزیز اطلاعات اشتباه ندین لطفا
    تفاوت وزنی تندر با اس دی خیلی کمه در حد 4 کیلو که موثر نیست.
    ترمزهای ای بی اس 206 هم 4کاناله هست.
    فقط ترمزهای عقب 206 دیسکی هست ولی ال90 کاسه ای.
    Last edited by total_overdose; 06-11-2010 at 16:27.

7. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وزن 206 SD تیپ V8 حدود : 1104 (حالا V8 به خاطر فول اپشن بودن کمی سنگینتره!)
    تندر 90: 1115 کیلو
    وزن SD از تندر کمتره!!! بری از نزدیک ببینی ترمز های SD هم 4 کاناله هست!
    در ضمن علاوه بر اینکه ABS 206 از تندر خوب عمل میکنه! ترمزهای عقب 206 دیسکی هست که این خودش خیلی تاثیر داره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.من نظر خودم رو می گم.به نظر من روی پارس سال هم فکر کن.چون هم قیافه ی قشنگی داره وهم نرم و جاداره.امکاناتش هم نسبت به پارس معمولی بهتر شده.ایربگ هم داره.قیمتش هم حدودا 19میلیون در میاد.

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من v8 گرفتم ای بگی نگی راضی هستم در واقع با 17 تومن بهتر از این گیرت نمیاد

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.من نظر خودم رو می گم.به نظر من روی پارس سال هم فکر کن.چون هم قیافه ی قشنگی داره وهم نرم و جاداره.امکاناتش هم نسبت به پارس معمولی بهتر شده.ایربگ هم داره.قیمتش هم حدودا 19میلیون در میاد.
    الان ایربگ رو از کجا آوردی؟ دلت خوشه ها مرد حسابی
    ولی در کل من پشت پارس سال نشستم انصافا نسبت به پارس معمولی و سمند خیلی بهتره .. فرمون این ماشین دقیقا فرمون سمند سورنه و فوق العاده نرم هستش و آدم از رانندگی لذت میبره
    از برخی دوستان میشنوم از کیفیت قطعات پارس سال شکایت دارن اما من تا الان چیز خاصی ندیدم انصافا ..
    Last edited by Gilopa; 16-11-2010 at 03:11.

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان ایربگ رو از کجا آوردی؟ دلت خوشه ها مرد حسابی
    ولی در کل من پشت پارس سال نشستم انصافا نسبت به پارس معمولی و سمند خیلی بهتره .. فرمون این ماشین دقیقا فرمون سمند سورنه و فوق العاده نرم هستش و آدم از رانندگی لذت میبره
    از برخی دوستان میشنوم از کیفیت قطعات پارس سال شکایت دارن اما من تا الان چیز خاصی ندیدم انصافا ..
    دوست گلم میشه مثلا برتری پارس سال رو نسبت به پارس معمولی و سمند ال ایکس بنویسین !؟!؟!؟!؟
    ولی خدایی کیفیت قطعات داخلی پارس سال افتضاحه ... مثلا کیفیت قطعات داخلی رو با یه سمند مدل 87 مقایسه کنین متوجه میشین چی میگم !!!

13. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •