مشخصاتش cpu و نوشتم شاید خوشتون اومد گرفین
freq: 1.80
fsb: 800 MHz
core :1.35v
pcg: 06
soket : lga775
مشخصاتش cpu و نوشتم شاید خوشتون اومد گرفین
freq: 1.80
fsb: 800 MHz
core :1.35v
pcg: 06
soket : lga775
سلام
منظور از cpu تقلبی که از چین اومده فقط چیزی بود که 1 سال پیش تو بازار پر شده بود
اون هم cpu هایی intell بود که مثلا روی نوشته بود 3.2 اما 2.4 بود نمیدونم چه طوری اون -- دیجیتالشو پاک کردن بودن یه چیز دیگه نوشته بود...
این بهش می گفتن cpu تقلبی... شاید الان هم تو بازار دوباره رواج پیدا کرده
من تازه یک I3 530 گرفتم وقتی که داشتم می گشتم برای قیمت پایین تر یک مغازه بهم گفت که TRAY 116 و باکس 126 تومان گفتم چه فرقی میکنه گفت که باکس فقط یک فن روشه و هیچ فرقی نداره میخوام ببینم فقط فرقشون توی فن هست ؟
آخه TRY توی جعبه های مثل شونه تخم مرغ یک 30تایی با هم بود
![]()
درسته این مورد اتفاق افتاده منتها مربوط میشه به 6-7 ماه پیش که یکسری core i7 تقلبی فروخته شد. نه اینکه بشه ازش استفاده کرد
چون که فقط ظاهر cpu رو داره و اصلا فابل استفاده نیست
اینو ببینید نمونه core i7 تقلبیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پردازنده ها از هر دو شركت معتبر به دو صورت عرضه ميشه :من تازه یک I3 530 گرفتم وقتی که داشتم می گشتم برای قیمت پایین تر یک مغازه بهم گفت که TRAY 116 و باکس 126 تومان گفتم چه فرقی میکنه گفت که باکس فقط یک فن روشه و هیچ فرقی نداره میخوام ببینم فقط فرقشون توی فن هست ؟
آخه TRY توی جعبه های مثل شونه تخم مرغ یک 30تایی با هم بود
1-عمده فروشي (tray)
2-خرده فروشي يا همون باكس
تنها فرقشون هم در قيمت تمام شده هست كه مدل باكس گرونتر در مياد و مدل TRAY بصورت بدون سينك (يا به عبارتي شونه تخممرغي) و ارزونتر
حالا اينكه شما باكس بگيريد يا TRAY كاملا به سليقه خودتون بر مي گرده ولي در خارج از ايران هيچ كس پردازنده را بصورت باكس نميخره
اگر هم من بخوام پردازنده بگيرم قطعا بصورت TRAY ميگيرم چون شركت وارد كنند سود زيادي در قبال پردازنده باكس دريافت مي كنه
حالا يك سوال :
كجاي شيراز پردازنده TRAY ميفروشه؟
آيا AMD هم داره؟
طبقه آخر پاساژ ملاصدرا مغازه آخر، مغازه کوچکی هست و قطعات دست دو هم میفروشه حالا نمیدونم داشته باشه یا نه ولی به من اینجوری گفت. ولی فکر کنم طبقه 1 کامپیوتر مرکزی داشته باشه چون همه مغازه ها میان از اون جنس میبرنكجاي شيراز پردازنده TRAY ميفروشه؟
نمیدونمآيا AMD هم داره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)