به نظر من ریاضی و فیزیک چیزی نیست که ادم بتونه با یکی دو کتاب ادعا کنه دیگه همه چی رو فهمیده(منظورم همین سطح قبل دانشگاست.بعدش که دیگه اصلا!)من سطح ریاضی شما رو نمی دونم.اگه واقعا مبانی رو همیادتون رفته مثل مثلثات و ... پس راه دیگه ای جز کلاس ندارید.حالا یا معلم یا کلاس کنکور.البته کلاس کنکور واسه کسی هست که داره درس می خونه و تقریبا آشنا به مفاهیمه.من خودم رشتم فیزیکه و تو دانشگاه یکی از دوستان نزدیک 40 سالشه.ولی پایه ریاضی خوبی داره.حتی درسها رو راحت تر از من پس می کنه و مشکلی نداره.ببینید کتاب های فیزیک دبیرستان که مرجع و منبع کنکور هم هست رو شما می تونید نهایتا تو دو هفته سطحی بخونید و ببینید چه چیزهای ریاضی که تو مباحثش هست رو نیاز داریدمثلا تو قوانین نیوتن آنالیز برداری می خواید(البته خیلی سطح پایین در حد جمع و تفریق)یا همیشه شما به مثلثات نیاز دارید یا ریشه گیری درجه دو یا ... .به هر حال شما نمی تونید از این مفاهیم ریاضی در برید.چون اصلا نمی فهمید قضیه چیه.اینا رو که خوندید خودتون متوجه می شید کجاها رو مشکل دارید و برید دنبال اونا.اگه نتونستید معلم بگیرید.کلاس کنکور که واسه مفاهیم نیست.واسه تست زدنه.اونم تو مرحله آخر.بعد اینکه مباحث فیزیک دبیرستان رو خوندید تستهای کنکور سالهای گذشته رو هم یه نگاه بندازید تا سطح و نوع سوالات دستتون بیاد.ان شاءا... که موفق می شید