تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شرکت در کلاس های کنکور را توصیه می کنید؟

راي دهنده
35. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آری

20 57.14%
  • خیر

15 42.86%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: آیا شرکت در کلاس های کنکور را توصیه میکنید؟به چه دلیل؟

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام به نظر بنده هم کلاس گرفتن اونم به صورتی که جنبه عمومی داره مناسب شما نیست کلاس خصوصی بگیرید تا بهتون یاد بدن البته پیشنهاد دیگه ای هم دارم cd های آموزشی مثل جوانه رو تهیه کنید و ببینید و در کنارش هم خدوتون کتاب کمک درسی بخونید و تست بزنید حتی اگه خواستید که کلاس خصوصی بگیرید بازم از این cd ها استفاده کنید به دو دلیل 1- به صورت عادی و خوب با مطالب آشنا می شید و دیگه نیاز نیست وقت زیادی رو به کلاس خصوصی بدید چون شما دیگه کلیات رو کاملا متوجه می شید و حالا باید از نکات و شیوه آموزشی خوب استاد استفاده کنید 2- همین که کمتر کلاس می گیرید باعث میشه هزینه کمتری چه از لحاظ زمانی و چه از لحاظ مالی بپردازید علی علی

2. 2 کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای شما معلم خصوصی بهتره
    البته اگه با تجربه و کاربلد باشه
    ولی خرجت زیاد می شه

4. این کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببین من نظرم اینه که اولا شما چون سنت نسبت به یه کنکوری زیاده سر کلاس کنکور قطعا به مشکل میخوری چون بعضی کنکوریا چشم دیدن امثال شما رو ندارن (بخاطر اینکه امثال شمارو باعث سخت شدن رقابت کنکور میدونن) ولی چیزی که هست اینه که شما از کنکور خیلی دور بودی و ممکنه به مشکل بخوری. من دوتا ایده دارم یکی اینکه معلم خصوصی بگیری دوم اینکه بری دنبال سی دی آموزشی که اغلب درسا با اساتید خوب رو میتونی توی بازار پیدا کنی. بقیشم با تست و تمرین حل میشه . من معتقد به کلاس کنکور هستم ولی نه هر کلاسی . اگه بتونی با جوش (که قطعا نسبت بهت بد خواهد بود) کنار بیای عالیه

6. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

دبیر خصوصی برا شما تاثیرش فوق العادس چون توی اکثر کلاسای کنکور به قولی نکات کنکوری گفته میشه که برای کنکورای سال 82 83 به قبل هست ولی دبیرا اونایی که خوب موندن سعی میکنن به قولی تشریحی درس بدن ( چیزی که اکثر کنکوریا بدشون میاد و میگن نکته نمیگه دبیرمون ولی این خیلی بهتره ) از نظر من یه کنکوری خودش باید به نکته ها برسه نه اینکه همه نکات رو جلوش بزارن بگن بیا اینم نکته ها !!!!

شما به همون میزان که دبیر یا حتی کلاس میگیرین و میرین باید بعدش کار کنین که مطالب مرور بشه چون محور مطالعه خودتون هستین و دبیر/کلاس نقش یک خط کش رو داره که تنظیم میکنه کج نرین راه رو

چقدر حرف زدم

در هر صورت خوشحال شدم که تا این حد میخواین به جو درس برگردین

انشالله موفق میشین

8. 2 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام.
    به نظر من هم کلاس بهتر میتونه کمکتون کنه. اگه خودتون بخواین بخونید سرعت مطالعه خیلی کم میشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر شما در کلاس کنکور شرکت کنم یا با استفاده از کتاب های موجود در بازار درس های ضعیفم را تقویت کنم؟
    به نظر من مسئله شما الان فقط یادگیری نیست کتاب ها ی اموزشی هر چقدر هم که خوب باشه و مطالب رو کامل اموزش بده
    ولی نمی تونه تمام اشکالات شما رو برطرف کنه.....مطمئن باشید شما بعد از خوندن کتاب یه سری سوال براتون پیش میاد که نیاز پیدا می کنید که دبیر براتون توضیح بده ...و بعضی اوقات دبیرها با توجه به تجربیاتی که دارن یه راه حل هایی رو مطرح می کننن که خیلی ساده تر از راه حل های خود کتاب ها هستش
    علاوه بر همه ی این ها محیط کلاس هم باعث میشه اشتیاق شما برای درس خوندن بیشتر بشه مخصوصا اینکه شما مدت زیادی هست که از درس دور بودید (:

11. این کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ای کاش یکم از اراده درس خوندن شما رو db میداشت کمتر سراغ ... میرفت

من که خودم اصلا اعتقادی به دبیر ندارم چون اصلا دبیر خوبی تو شهر ما نبود غیر از یکی !!
    حالا اگه دبیر خوبی هست برو شاید اونم چندتا کتاب بهت معرفی کنه !

13. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظر من ریاضی و فیزیک چیزی نیست که ادم بتونه با یکی دو کتاب ادعا کنه دیگه همه چی رو فهمیده(منظورم همین سطح قبل دانشگاست.بعدش که دیگه اصلا!)من سطح ریاضی شما رو نمی دونم.اگه واقعا مبانی رو همیادتون رفته مثل مثلثات و ... پس راه دیگه ای جز کلاس ندارید.حالا یا معلم یا کلاس کنکور.البته کلاس کنکور واسه کسی هست که داره درس می خونه و تقریبا آشنا به مفاهیمه.من خودم رشتم فیزیکه و تو دانشگاه یکی از دوستان نزدیک 40 سالشه.ولی پایه ریاضی خوبی داره.حتی درسها رو راحت تر از من پس می کنه و مشکلی نداره.ببینید کتاب های فیزیک دبیرستان که مرجع و منبع کنکور هم هست رو شما می تونید نهایتا تو دو هفته سطحی بخونید و ببینید چه چیزهای ریاضی که تو مباحثش هست رو نیاز داریدمثلا تو قوانین نیوتن آنالیز برداری می خواید(البته خیلی سطح پایین در حد جمع و تفریق)یا همیشه شما به مثلثات نیاز دارید یا ریشه گیری درجه دو یا ... .به هر حال شما نمی تونید از این مفاهیم ریاضی در برید.چون اصلا نمی فهمید قضیه چیه.اینا رو که خوندید خودتون متوجه می شید کجاها رو مشکل دارید و برید دنبال اونا.اگه نتونستید معلم بگیرید.کلاس کنکور که واسه مفاهیم نیست.واسه تست زدنه.اونم تو مرحله آخر.بعد اینکه مباحث فیزیک دبیرستان رو خوندید تستهای کنکور سالهای گذشته رو هم یه نگاه بندازید تا سطح و نوع سوالات دستتون بیاد.ان شاءا... که موفق می شید

15. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    به نظر من ریاضی و فیزیک چیزی نیست که ادم بتونه با یکی دو کتاب ادعا کنه دیگه همه چی رو فهمیده(منظورم همین سطح قبل دانشگاست.بعدش که دیگه اصلا!)من سطح ریاضی شما رو نمی دونم.اگه واقعا مبانی رو همیادتون رفته مثل مثلثات و ... پس راه دیگه ای جز کلاس ندارید.حالا یا معلم یا کلاس کنکور.البته کلاس کنکور واسه کسی هست که داره درس می خونه و تقریبا آشنا به مفاهیمه.من خودم رشتم فیزیکه و تو دانشگاه یکی از دوستان نزدیک 40 سالشه.ولی پایه ریاضی خوبی داره.حتی درسها رو راحت تر از من پس می کنه و مشکلی نداره.ببینید کتاب های فیزیک دبیرستان که مرجع و منبع کنکور هم هست رو شما می تونید نهایتا تو دو هفته سطحی بخونید و ببینید چه چیزهای ریاضی که تو مباحثش هست رو نیاز داریدمثلا تو قوانین نیوتن آنالیز برداری می خواید(البته خیلی سطح پایین در حد جمع و تفریق)یا همیشه شما به مثلثات نیاز دارید یا ریشه گیری درجه دو یا ... .به هر حال شما نمی تونید از این مفاهیم ریاضی در برید.چون اصلا نمی فهمید قضیه چیه.اینا رو که خوندید خودتون متوجه می شید کجاها رو مشکل دارید و برید دنبال اونا.اگه نتونستید معلم بگیرید.کلاس کنکور که واسه مفاهیم نیست.واسه تست زدنه.اونم تو مرحله آخر.بعد اینکه مباحث فیزیک دبیرستان رو خوندید تستهای کنکور سالهای گذشته رو هم یه نگاه بندازید تا سطح و نوع سوالات دستتون بیاد.ان شاءا... که موفق می شید
    این پست تشکر کمشه
    کاملا تایید میشه
    علی علی

17. 2 کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ایرج قاسم پناه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از دوستانی که قابل دانستید و تشریف آوردید و نظرتان را فرمودید و در نظر سنجی شرکت کردید سپاسگذارم

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •