کجای پست اول مدل کیس نوشته شده؟!!!
شما مارک فنهای کیس مورد استفادتون هم بگین چون احتمالا به درد بقیه میخوره!
کجای پست اول مدل کیس نوشته شده؟!!!
شما مارک فنهای کیس مورد استفادتون هم بگین چون احتمالا به درد بقیه میخوره!
تمام فنهای مورد استفاده در سیستم من از شرکت AVC است 4 سیم 12 سانت دور بالا دوستان باید اعلا م کنم واقعا صدای این فنها بالا و به طبع باد بیشتر حتی اگر از این فنها روی کولر معمولی پردازنده استفاده کنیم دما 8 الی 10 درجه پایینتر می اید شخصا امتحان کردم دوستان از بحث اصلی خارج شدیم واقعا به نظر شما 4گیگ رم بس است
برای منم سواله که این برد چطوری تو این کیس جا شده؟برد 890FXA-UD7 که برد XL-ATX ه و مگنوم که XL-ATX ساپورت نیست!
حالا ولش کن4 گیگ رم کافیه!
امیدوارم بتونه I7هاروجمع کنه....![]()
گفتن بولدوزرش جون جمع کردن برج10طبقه رونداره....
واسه خاکبرداری استفاده میشه وزیادهم قدرت نداره....
من این چیزی بود که شنیدم....
8گیگ چه خبره4گیگش توصیه میشه!
من هم همین طور ... (البته با شیوه ی همیشگی AMD : قیمت مناسب )امیدوارم بتونه I7هاروجمع کنه....
قیمتAMD تاابدگریبان گیرINTEL هست....من هم همین طور ... (البته با شیوه ی همیشگی AMD : قیمت مناسب )![]()
درسته ... ولی خدا کنه از لحاظ Performance هم بتونه اختلاف رو کم کنه ...قیمتAMD تاابدگریبان گیرINTEL هست....
اولا رم 4 گیگ تا 8 گیگ هیچ اختلاف کارایی ندارند مگر اینکه برنامه ها رو بریزی تو رم و از اونجا اجرا کنی!
دومآ که معماری 8 هسته ایی و 256 بیتی!!! و ... بولدوزر با 6 هسته ایی اینتل رقابت خواهد کرد و اون را شکست هم خواهد داد!!!وقتی بالاترین کارایی رو به خودش اختصاص بده!!!
دوست عزیز چرا اینقدر گیر میدی با یک خورده سنگ فرز کاری و شیار در اوردن کیس و کارهای کاملا غیر استا ندارد جا میشه کلا کار نشد نداره وبا زهم میگم شما تستهای بنده رو انجام بدهید انوقت 4 گیگ رم واقعا گلو کاه در ضمن قصد تعویض کیس و گرا فیک رو دارم چونکه دیگه 5970 با هیچ ترفندی توی این کیس جا نمیشه وب وجود دوتا گرا فیک 5870 شاید یک دونه 5970 شاید هم با سه تا 5770 باز هم میگین 4گیگ رم کافیه
دوست عزیز چرا چرت و پرت میگی اصلا هیچ ربطی به موضوع تایپیک نداره شما با اینتل حال میکنی خوب برو 17 980 بخر من هم با 1090 خودم در فرکانس 4.3 شایده بیشتر اور کردم در تستهای sis of sandra وا قعا به پردازندهای amd امیدوار شدم اور کلاک بسیار راحت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)