98پیدامیشه بازیرکی شما.
والا تو مشهد که خود اسپیکر به زور پیدا میشه چه برسه به قیمت پایینش !!!!!!98پیدامیشه بازیرکی شما.
یه زمانی دنبال x540 بودم ،تو کل مشهد فقط دو تا مغازه داره!!!
حالا اگه این اسپیکر رو پیدا کنم ،شاهکار کردم...
حالا جدای از گرونفروشی که یه مسئله کاملا واضح و مشخصیه درباره لوجیتک 530 و 540 یا حتی کرتیو باید گفت که اینها جزء مدلها و برندهای شناخته شده جهانی ان کیفیت صدای 540 رو من تو مرکز پایتخت شنیدم واقعا برای خودش هنرمندیه!
تستو بنچمارک هم تو دست و بالم هست ولی نیازی نیست
چیزی که عیان است چه حاجت....
کرتیو چیزی نیست که بشه از کنارش به همین راحتی گذشت.اصلا کار این شرکت تو زمینه صدا وتولید کارت صداست...
در کل از تولید کننده های جهانی که تو بازار ایران هم سهم دارن این سه برند رو که قبلا هم اشاره شده میشه اسم برد:
logitech
creative
edifier
محصولات هر کدومشون به نوبه خودشون حرفی برای گفتن دارن
530 و 540 تا بودجه 135 کاملا انتخابهای درستی ان
از شما آلفا جان ممنونم اگر تستی یا بنچمارکی پیدا کردید از ما دریغ نکنید من دلم بیشتر با X540هست البته میدونم ادیفیر و کریتیو هم مدلهای شاخی هستند ولی من با قیافه لوجیتک و کریتیو بیشتر حال میکنم ادیفیر زیاد خوشگل نیست
خودش هم بهم گفت که به قیمت خرید قبلیشون بهم میده چون الان قیمتش رفته بالاتر(هم یکجورایی میشناسمشون و هم اینکه مشتریشونم و خیلی با انصاف هست).
این سایتو ببین قیمت روزش رو زده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرف تو دهن آدم میزارین من نگفتم که لاجیتک باکریتیو بده گفتم گارانتیشون خوب نیست جیبشون خالیه شما دوست دارین پرش کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
کی گفت کریتیو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارتای صداش واسپیکراش درنوع خودش خیلی عالی هستن ماروبگو بخاطراینارفتیم مفت دوتا اسپیکر روازیارو گرفتیم تست کردیم ببینیم چطوریه............
جای دستت دردنکنه تهمت میزنن.
ببینیدمن نه خودم ازاینادارم نه ازاونا نه هیچ مارک دیگه نه کارمند آواژنگم نه مکارمندماتریس نه چیزه دیگه.
اینکه میگن مردم عقلشون به چشمشونه واقعاًراسته.:دئ
X540لاجیتک بدنیست 530هم بدنیست اصلاًکیگفت بده یاخشگل نیست یاچیزه دیگه من گفتم اگر دوست داین حساب بانکی خودرابرای خریدیک اسپیکر5.1خالی کنین موردخوبی هست.
داداش خون خودتو کثیف نکن..حرف تو دهن آدم میزارین من نگفتم که لاجیتک باکریتیو بده گفتم گارانتیشون خوب نیست جیبشون خالیه شما دوست دارین پرش کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
کی گفت کریتیو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارتای صداش واسپیکراش درنوع خودش خیلی عالی هستن ماروبگو بخاطراینارفتیم مفت دوتا اسپیکر روازیارو گرفتیم تست کردیم ببینیم چطوریه............
جای دستت دردنکنه تهمت میزنن.
ببینیدمن نه خودم ازاینادارم نه ازاونا نه هیچ مارک دیگه نه کارمند آواژنگم نه مکارمندماتریس نه چیزه دیگه.
اینکه میگن مردم عقلشون به چشمشونه واقعاًراسته.:دئ
X540لاجیتک بدنیست 530هم بدنیست اصلاًکیگفت بده یاخشگل نیست یاچیزه دیگه من گفتم اگر دوست داین حساب بانکی خودرابرای خریدیک اسپیکر5.1خالی کنین موردخوبی هست.
اصلا ارزش نداره به خاطر یه اسپیکر کار به جاهای باریک کشیده بشه...
ما ازتون خواستیم که مقایسه کنید و شما زحمت کشیدید و این کارو انجام دادی.من ازتون تشکر میکنم.
الان از چی ناراحت شدین شما ؟ مشکل چیه؟
آقا من کوچیک شما هستم والله من قصد جسارت ندارم حرفهای شما رو هم تماما قبول دارم فقط کمی از مدل ادیفیر خوشم نمیاد
از بابت تست هم من به شخصه ازتون تشکر میکنم
سلام
ادیفایر مدل های مختلف زیادی داره چرا مدل c2 را انتخاب نمیکنید ظاهرا دوستانی که خریدند از این مدل راضی هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)