آی پی هلند از کجا گیر بیارم لینک میدی خرید کنم ؟
آی پی هلند از کجا گیر بیارم لینک میدی خرید کنم ؟
نیاز نیست که حتما آی پی هلند باشه از هر آی پی غیر از آی پی آمریکا می تونی استفاده کنی
مثل آلمان و انگلیس که V-P-N هم پیدا میشه برای این کشورها
دوستان رفتم سایت نوکیا
رفتم ایران تحریم هست با آی پی امریکا رفتم و ثبت نام کردم و کد ایران دادم و شماره موبایل و هر برنامه خواستم رو به گوشیم ارسال کرد خیلی جالبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
این آموزش واسه کسایی هست که میخواهند از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزار- تم یا هر چیز دیگر برای گوشی نوکیای خود دانلود کنند.
1-اگه در کشور عزیزمون ایران زندگی میکنید به یه وی پی ان نیاز داری. شاید ***** شکن یا ****** هم جواب بده. در غیر اینصورت وقتی تو این سایت وارد میشوید با پیغام"کشور شما قادر به باز کردن این سایت نمیباشد" مواجه میشوید.
2-شما باید در این سایت یه اکانت درست کنید. چون برای اینکار از شما اکانت یا اشتراک میخواد.
برای اشتراک جدید از این لینک استفادده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پنجره باز شده گزینه Register در بالای صفحه استفاده کنید. دیگه ثبت نامم که خودتون بلدید.
3- پس از ثبت نام یا بصورت اتوماتیک لاگین میشه یه خودتون از همون صفحه قبل Login رو انتخواب کنید و لاگ شید.
4-وارد زبونه ی store در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید.
5-مدل گوشیتون رو انتخاب کنید.
6-دیگه اگه تم یا نرم افزار یا هرچی میخواید انتخاب کنید. اگه برنامه یا تم مورد نظر رایگان بود واسه دانلود اینکارو بکنید.
در قسمت آدرس بارتون یا همچین آدرسی نوشته شده"http://store.ovi.com/content/106490homepage&pos=23" یا "http://store.ovi.com/content/106490". اگه اولیرو تو آدرس بارتون دیدید مثل دومی درش بیارید یعنی اضافش رو پاک کنید. یعنی از عدد به بعد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- بجای اونی که پاک کردید بنویسید download و اینتر کنید.
اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار تمومه. به مشکل خوردید بگید. در ضمن اکانتی که درست میکنید به عنوان ایمیل هم هست.
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از mojtabae عزیز. قشنگ جواب داد. حال کردم با این حرکتت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)