حالا يه سوال هم من مطرح ميكنم. ميزان احتمال ابتلا به ايدز از طريق رابطه جنسي با فرد الوده چقدره؟ يعني بعد از هر رابطه چند درصد احتمال داره بيماري منتقل بشه؟
حالا يه سوال هم من مطرح ميكنم. ميزان احتمال ابتلا به ايدز از طريق رابطه جنسي با فرد الوده چقدره؟ يعني بعد از هر رابطه چند درصد احتمال داره بيماري منتقل بشه؟
سلام من هم یه سوال دارم یعنی خیلی وقته ذهنم مشغوله
اگر دو نفر قصد رابطه ج___ی داشته باشند و پسر از کا__دم استفاده کنه باز هم امکان سرایت این بیماری هست؟؟؟
مثلا در اثر پاره شدن کا___دم
در کل هیچ راهی نیست که قبل از آمیزش مطوئن شده که شخص ثانی آیا مبتلا هست یا خیر؟؟/
فکر کنم کم کم خودم باید وارد عمل بشم و به سوالات بقیه هم پاسخ بدم ...
احتمالا وجود داره ولی خیلی کمترهاگر دو نفر قصد رابطه ج___ی داشته باشند و پسر از کا__دم استفاده کنه باز هم امکان سرایت این بیماری هست؟؟؟
اگه پاره بشه احتمالش بیشتر می شه !مثلا در اثر پاره شدن کا___دم
خیر هیچ راهی نیست چون هیچ نشانه و علائمی ندارهدر کل هیچ راهی نیست که قبل از آمیزش مطوئن شده که شخص ثانی آیا مبتلا هست یا خیر؟؟/
از پسر آلوده به دختر 0.9 درصد از دختر آلوده به پسر 1.1 درصد می گن این اعداد احتمال های اماری هستن من نمی دونم یعنی چی !! سوال های خودمم همچنان پا برجاست کسی می دونه پاسخ بده لطفا ، در زیر باز آوردم ...حالا يه سوال هم من مطرح ميكنم. ميزان احتمال ابتلا به ايدز از طريق رابطه جنسي با فرد الوده چقدره؟ يعني بعد از هر رابطه چند درصد احتمال داره بيماري منتقل بشه؟
من الان بیشترین سوالم یا همون لپش در مورد عرق (عرق فرد آلوده) و زخم باز( فرد سالم) می خوام بدونم اونم امکان انتقال داره یا نه .که در صورتی که در عرق بدن فرد آلوده نباشه طبیعتا نباید خطری هم داشته باشه.. بعدشم در مورد عمر ویروس خارج از بدن ... وگرنه کلا لپ خاصی نداره ! و بیشتر جنبه کنجاوی به علت خوندن دو سه تا مقاله داره !!!!
خوب راه های انتقال این بیماری بیشتر از رابطه جنسیه طبیعی بیشتر سوال ها هم از همین مورد باشه ! من که سوالام در اون موارد تموم شده کلا دو تا سوال مونده که کسی جواب نمی ده شما هم فقط می آی تیکه می اندازی می ری ! چهار نفر مثل شما می آن بقیه ملت رو سرد می کنن و سوال های اینچنین رو تابو دیگه ! جواب سوالی رو نمی دونید یا کمکی نمی تونید بکنید الکی جو رو خراب نکنید . بعدشم دست دادن دو نفر با هم که یکی شون آلودس و دستش عرقی و اون یکی دستش زخمه به نظر شما جنسیه !!! یا میزان زنده بودن ویروس خارج از بدن مثلا روی خون ریخته شده رو زمین یا میز یا هر جای دیگه !
Last edited by J A V I D; 10-10-2010 at 13:52.
دوست عزیز امروز من با یه پزشک صحبت کردم گفت از عرق به هیچ عنوان منتقل نمیشه ولی اگر دست شما مثلا کف دستت زخم باز و تازه وجود داشته باشه و با کسی مثل خودت دست بدی که او هم همون نقطه زخم داشته باشه امکان سرایت هست بیشتر راه های انتقال از آمیزش و برای افراد معتاد سوزن و سرنگ هست
متاسفانه اگه آموزش درست حسابی بود اینقدر بد بختی نمیکشیدیم
در چنین مواردی که با مطلب خیلی حساسی رویرو هستید سعی کنید از منابع معتبر استفاده کنید تا خیالتون راحت شه. فعلاً معتبرترین منبعی که در دنیا وجود داره NIH امریکاست که بیشترین تحقیقات رو در زمینه ایدز داره و تقریباً هر مقاله ای که میخونید برگرفته از این موسسه است (البته اگه مقاله گمنام نباشه!)
اگه به مقالات HIV در NIH نگاه کنید میبینید که ایدز فقط و فقط از طریق چند چیز منتقل میشه: خون (و هر چیزی که به خون ربط داشته باشه)، ترشحات آلت تناسلی مرد و زن، مواد مخدرهای تزرقی و کلاً تزریقات خونی مثل خالکوبی یا دندانپزشکی، فرزند متعلق به مادر ایدزی. پس یعنی هر مورد دیگه ای اگه جایی دیدید بدونید جزء این موارد نیست!
و البته بعضی دانشمندان بر این باورن که ایدز از طریق اشک یا ادرار یا بزاق قابل انتفاله، اما بدلیل اینکه اون چند مورد انگشت شماری که دیده شده احتمالاً از طریق خون مبتلا شده بودن این موارد رو رد کردن.
توی ویکیپدیا جدول جالبی وجود داره که احتمال انتقال ویروس HIV رو از طریق راههای مختلف میگه و منبعش همون NIH هست که من اون رو براتون ترجمه کردم:
احتمال ابتلا به ایدز در یک آمار 10 هزار نفره:
انتقال از طریق وارد شدن خون به بدن: 9000
زایمان بچه: 2500
تزریق سوزنی مواد مخدر: 67
برخورد سوزن به پوست: 30
نزدیکی از طریق مقعد (شخصی که دخول بر او انجام میشود): 170
نزدیکی از طریق مقعد (مردی که دخول را انجام میدهد و ختنه نشده): 62
نزدیکی از طریق مقعد (مردی که دخول را انجام میدهد و ختنه شده): 11
نزدیکی از طریق واژن (زنان): 10
نزدیکی از طریق واژن (زنان): 5
س.ک.س دهانی (در آزمایشی انجام شده بر روی یک مرد): 1 (با توجه به اینکه زخم درون دهان، یا وارد شدن ترشحات پس از انزال در دهان احتمال ابتلا به ایدز را بالا میبرد)
خیر منظورم نقل قول بالاش بود اگه دیده باشید نقل قول رو ! بجز کش تنبون و پرده اتاق خونتون چیزای دیگه هم پاره می شن !
ممنون از دوستان دیگه که علمی از رو مقاله اینا جواب دادن ، من فعلا سوال دیگه ای در این مورد ندارم ، البته همچنان کسی نگفت که عمر این ویروس در هوای آزاد چقدره حدودا !!
با تشکر
چیزی که قبلاً خونده بودم فکر کنم حدود 6 ثانیه بود، اما منبع معتبری نبود.ممنون از دوستان دیگه که علمی از رو مقاله اینا جواب دادن ، من فعلا سوال دیگه ای در این مورد ندارم ، البته همچنان کسی نگفت که عمر این ویروس در هوای آزاد چقدره حدودا !!
با تشکر
اما آزمایشاتی که در یکی دانشگاههای امریکا انجام شده بود، نشون میداد که ویروس HIV در شرایط آزمایشگاهی بیشتر از چند ساعت قادر به زنده موندن نیست.
کلاً این ویروس به نوسانات دما و اکسیژن خیلی حساسه و بهترین محل برای زنده موندش (علاوه بر خون) در سرنگهای مواد اعتیاد اوره که اینطوری هم از هوا محفوظه و هم اینکه معمولاً مقداری خون در سرنگها وجود داره که همین باعث زنده موندنش میشه.
آقایون و خانم ها ... یکم حیا رو توی بحثتون بیارید ... اگه در مورد ایدزه بحث ، بزارید در مورد خودش بحث بشه نه اینکه تیکه بندازیم به چیزایی که همه می دونیم !!! اونم به مسخره بحث کردن ! با همه دوستان بودم من جمله این پسرای روانی که خودشون رو دختر تو سایت جا می زنن!!!
چه جالب ، یه مدیر نیست که کمی پاکسازی کنه اسپم ها رو !
__
یه مستند نشون داد چند وقت ، پیش یادم نیست کدوم کانال ماهواره بود، در مورد راه های انتقال ایدز بود ...
به صورت انیمیشن نشون داد که دست شخصی که زخم کمی داشته باشه و هنوز تر باشه (خشک نشده باشه) اگه به اثر زخم کسی که تازه ایجاد شده و ایدز داشته باشه مثلا توی مترو ، اتوبوس و مکان های عمومی ، احتمال 70 درصد ویروس امکان انتقالش هست ! حالا برای چند دقیقه هم بمونه خطرناکه ! زخم دست هم که دائم با حرکات دست باز و بسته میشه ! من خودم عادت دارم چسب زخم همیشه باهامه و دستم اگه زخم شد سریع میبندمش !
در مورد kissing هم اتفاقا جالب بود ... در حالت عادی ابدا ویروس منتقل نمیشه ولی وای که اگه لب و یا اجزای داخل دهان کسی زخم باشه ... همه مردم یا جوش دارند توی دهانشون ، یا لبشون زخمه و اغلب هم لثه هاشون اثر پارگی و ... هست
پس احتمال انتقال ویروس هم زیاده!
کلا شخصی که ایدز داره بهتره خودش رعایت کنه تا بقیه هم خیالشون از برخورد باهاش راحت بشه !
Last edited by REGISTERED-USER; 10-10-2010 at 22:49.
البته خوده افراد سالم هم بايد مراقبت كنن ديگه .
وقتي ميخوان رابطه برقرار كنن حواسشون باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)