تهران فقط اتوماتیک
البته دیگه اتومات های جدید ایرادات قدیم رو ندارند. در ضمن اکثر اتومات های جدید دستی هم میشه کار کرد.
پس بازم اتومات
تهران فقط اتوماتیک
البته دیگه اتومات های جدید ایرادات قدیم رو ندارند. در ضمن اکثر اتومات های جدید دستی هم میشه کار کرد.
پس بازم اتومات
خو یه ماشینی بخر که هم بشه رو اتومات تنظیم کرد هم بشه منیوال ازش استفاده کرد , مثل(NFS) !
باید دید از ماشین چه انتظاری داری آیا برای لذت از رانندگی ماشین میخوای بخری یا مثل یک خانم دکتر میخوای بری مطب و برگردی..؟
تو امریکا و کانادا که همه ملت اتومات سوار میشن، ما آشنامون از کانادا که اومده بود یه آکورا شاسی بلند تازه خریده بودن سر همین قضیه که بحث میکردیم میگفت دندهایش گرونتر از اتوماتش درمیومد چون همه ملت اتومات میخرن اتومات دارن ولی دندهای رو باید سفارش بدی بیارن که هزینش بیشتر میشه.
بعد یه تفکر اشتباهی تو ذهن مردم از قدیم وجود داره که دنده اتوماتیک دردسر داره و نمیدونم زود خراب میشه لذتش کمتره یا مصرف ماشین بیشتر میشه و از این جور چیزها که تو دندههای اتوماتیک امروزی واقعاً تا حد خیلی زیادی این مسائل رفع شده الانم که دیگه همه دندهها تیپترونیک هستن و امکان تعویض دستی رو هم دارن.
Last edited by Guts; 21-10-2010 at 14:14.
به نظر من هم اتومات از هر لحاظ بهتره بخصوص برای تهران و کلان شهرهای بزرگ ایران و همچنین سرعت عکس العمل رو در فرد بالا میبره و تصادفات هم کمتر میشه
يه آماري قبلا مي خوندم كه جالب بود...
توي آمريكا بيشتر مردم تمايل دارند به دنده اتومات ....
بالعكس توي اروپا ، مردم تمايل دارند به دنده معمولي....
حالا چراشو نميدونم !
مسلما همونجور که شنیدم و حدس می زنم اتوماتو ترجیح میدن به خاطر اسطحلاک کمتر واسه ماشین و خود فرد.
ولی خوب کارایی که میشه با منوال کرد هیچ وقت نمیشه با اتومات کرد هر چند که بشه هم منوالش کرد و هم اتومات استفاده کرد،چون ماشینی که اتومات باشه کلاچ نداره نه میشه تیکاف رو مثه منوال زد و نه میشه دور در جارو مثه منوال زد و نه ...
در کل من منوالو ترجیح میدم.
ماشین دنده اتوماتیک راحتی استفاده ش بیشتره!به خصوص برای شهرای پرترافیک!توو این که شکی نیس!
من هردو رو طولانی مدت امتحان کردم و الان قاطعانه میگم اتوماتیک بهتره...
البته برای اون کسی که مدتها با ماشین دنده دستی رانندگی کرده ممکنه اون اوایل رانندگی با ماشین اتوماتیک مشکلاتی بوجود بیاد ولی به مرور تبدیل میشه به عادت.
به قول مجله ماشين لذت رانندگي در دنده دستي است و ديگر هيچو منم باهاش موافقم...
اتوماتيك همونطور كه دوستان گفتن فقط و فقط براي ترافيك خوبه كه لازم نيست هي كلاچ بگيري و ول كني...!
تنها سيستمي كه تا حدي ميتونه حالت دنده دستي رو در يك ماشين اتوماتيك زنده كنه به نظر من سيستم پدل شيفتر هست كه اگر همه گير بشه و روي ماشين هاي كلاس متوسط بياد منم با اتوماتيك موافق ميشم
كلا اروپايي ها سليقه شون با بقيه جاها فرق ميكنه...تا چند سال پيش هم فك كنم بيشتر به ماشين هاي استيشن تمايل داشتن تا سدان...!يه آماري قبلا مي خوندم كه جالب بود...
توي آمريكا بيشتر مردم تمايل دارند به دنده اتومات ....
بالعكس توي اروپا ، مردم تمايل دارند به دنده معمولي....
حالا چراشو نميدونم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)