تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 89

نام تاپيک: ناقص بودن ABS پراید

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

شما اگه تونستی پراید بگیری مشکل نداشته باشه . یک فامیل هامون جای کولر و بخاری جا به جا بود یکی دیگه فن موتور وصل نبود کلا این مورد ها طبیعیه

2. 2 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

به نطر من یه چیز عادی و کاملا" طبیعیست توی خودرو سازان ایرانی ؛ من که شنیدم اصلا" تعجب نکردم !

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

اینا همش عادیه چیز جالبی نیست.
    اگه شما تونستی یک پراید سالم پیدا کنی تو ایران. نمیتونی چون همشون از درب شرکت اتومبیل سازی ایرانی سایپا بیرون می یان.
    من نمیدونم اینا چجوری روشون میشه این برچسب PDI رو بچسبونن رو شیشه پراید!

5. این کاربر از MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام.مثل اینکه بعضی از دوستان عزیز اصلاً تو باغ نیستند . حرف از مشکل فنی نیست که هی میگویید اشکال داشتن طبیعی است!!!!!!! البته همین طبیعی بودن برای شما باعث شده آنها هم طبیعی قلمداد کنند و هر روز بدتر از دیروز
    حرف روی یک دزدی بزرگ و هولناک است نه نقص فنی .

7. 2 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما يك عكس از دستگاه ABS كه معمولا زير بوستر ترمز نصب ميشه و 4 تا خروجي داره هم بذار
    اگر اينطور باشه مال شما دو تا خروجي بيشتر نداره
    خیر 4 تا خروجی دارد . چون هر خروجی روغن ترمز به هر چرخ میرساند . ولی اینکه ربطی به نبودن سنسور در چرخهای عقب ندارد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    طبق گفته ی خود سایپا ، مدار ABS پراید دارای 4 سنسور (یعنی EBD) میباشد.
    دوست عزیز طبق جزوه ای که لینکش رو در زیر گذاشتم مدارهاش رو کنترل کن ببین سیمی از چرخهای عقب به کانکتور متصل هست یا نه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکسهایی که گذاشته ام کاملاً نشانگر دزدی بزرگ است . ضمناً EBD بحثی مجزاست و فقط روی تندر 90 تیپهای بالا نصب است . همین ABS را هم سایپا مثل آدمیزاد نصب نکرده بعد بیاید EBD نصب کند ! اینم حرفی بود ها
    فایلتان هم دانلود نشد

10. 2 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آخه پراید کجاش نقص نداره که الان تعجب کردین و تاپیک زدین !

خجالت داره .
    Last edited by The Joker; 09-10-2010 at 15:19.

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

دوست عزیز namdarian پراید این فامیل شما مدلش چیه....؟(111 یا 132 یا.....)
    تولید چه برجیه....؟؟؟
    و شما اگه میتونی یه عکس از مدولاتور ماشین بزار.....
    از دوستانی هم که اطلاعات کاملتری در این باره دارند من الجمله Driver استدعا میکنم ما رو بی بهره نزارین.....

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خیر 4 تا خروجی دارد . چون هر خروجی روغن ترمز به هر چرخ میرساند . ولی اینکه ربطی به نبودن سنسور در چرخهای عقب ندارد
    قبلا يك 141 ABS دار بررسي شد كه مشخص شد كه سيستم ABS اسن خودرو 4 كاناله هست و ساخت كشور كره جنوبي.
    البته نبايد از حق گذشت چون مدل ABS از يكي از معتبر ترين برندهاي جهان هست
    اما توجه كنيد كه سنسور ABS چرخ عقب به علت استفاده از سيستم ترمز كاسه اي با چرخ جلو فرق مي كنه و نبايد انتظار داشته باشيد كه سنسور الكترونيكي در چرخ عقب وجود داشته باشه
    كلا در اين رده قيمتي چيزي كه من حدس ميزنم سنسور بايد بيشتر حالت مكانيكي داشته باشه (البته در دو چرخ عقب)
    باز هم بهتر هست كه از يك كارشناس معتبر تر سوال كنيد
    به نظرم بهتر هست كه چند تا از همكاران تالار اتومبيل را براي مشاوره بهتر به اين تاپيك دعوت كنيد

پ.ن : قابل توجه كاربران عزيز
    اين چند پست آخر را كه من مشاهده كردم بيشتر جنبه نظرات بي پايه و اساس داشت تا راهنمايي و مشاوره دقيق فني. ايرادات خودرو سازي داخلي بر كسي پ.شيده نيست ولي اينكه يكي سطح پايين علمي و فني خودش را يكجوري با ضعف خودروسازان داخلي پوشش بده به نظرم فقط بار فني تالار را پايين مياره.
    پس در ادامه از كاربران عزيز تقاضا دارم كه بجاي مانور روي كيفيت پايين خودروهاي داخلي اگر پست ميدن در جهت رفع مشكل اين دوستمون باشه

با تشكر

14. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

قبلا يك 141 ABS دار بررسي شد كه مشخص شد كه سيستم ABS اسن خودرو 4 كاناله هست و ساخت كشور كره جنوبي.
    البته نبايد از حق گذشت چون مدل ABS از يكي از معتبر ترين برندهاي جهان هست
    اما توجه كنيد كه سنسور ABS چرخ عقب به علت استفاده از سيستم ترمز كاسه اي با چرخ جلو فرق مي كنه و نبايد انتظار داشته باشيد كه سنسور الكترونيكي در چرخ عقب وجود داشته باشه
    كلا در اين رده قيمتي چيزي كه من حدس ميزنم سنسور بايد بيشتر حالت مكانيكي داشته باشه (البته در دو چرخ عقب)
    باز هم بهتر هست كه از يك كارشناس معتبر تر سوال كنيد
    به نظرم بهتر هست كه چند تا از همكاران تالار اتومبيل را براي مشاوره بهتر به اين تاپيك دعوت كنيد

پ.ن : قابل توجه كاربران عزيز
    اين چند پست آخر را كه من مشاهده كردم بيشتر جنبه نظرات بي پايه و اساس داشت تا راهنمايي و مشاوره دقيق فني. ايرادات خودرو سازي داخلي بر كسي پ.شيده نيست ولي اينكه يكي سطح پايين علمي و فني خودش را يكجوري با ضعف خودروسازان داخلي پوشش بده به نظرم فقط بار فني تالار را پايين مياره.
    پس در ادامه از كاربران عزيز تقاضا دارم كه بجاي مانور روي كيفيت پايين خودروهاي داخلي اگر پست ميدن در جهت رفع مشكل اين دوستمون باشه

با تشكر
    در عکسهایی که از چرخ عقب گذاشتم . باید سنسور و لوله ی ارتباطی ان در چرخ دیده شود مانند جلو ولی وجود ندارد . بهترین راه فهمیدن همین است . میتوانید به یکی از نمایندگیها بروید و از نزدیک خودتان نگاه کنید
    سیستم در اصل 4کاناله است ولی دارند دزدی میکنند . عکسها به اندازه ی کافی گویا است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •