شما اگه تونستی پراید بگیری مشکل نداشته باشه . یک فامیل هامون جای کولر و بخاری جا به جا بود یکی دیگه فن موتور وصل نبود کلا این مورد ها طبیعیه![]()
شما اگه تونستی پراید بگیری مشکل نداشته باشه . یک فامیل هامون جای کولر و بخاری جا به جا بود یکی دیگه فن موتور وصل نبود کلا این مورد ها طبیعیه![]()
به نطر من یه چیز عادی و کاملا" طبیعیست توی خودرو سازان ایرانی ؛ من که شنیدم اصلا" تعجب نکردم !
اینا همش عادیه چیز جالبی نیست.
اگه شما تونستی یک پراید سالم پیدا کنی تو ایران. نمیتونی چون همشون از درب شرکت اتومبیل سازی ایرانی سایپا بیرون می یان.
من نمیدونم اینا چجوری روشون میشه این برچسب PDI رو بچسبونن رو شیشه پراید!![]()
با سلام.مثل اینکه بعضی از دوستان عزیز اصلاً تو باغ نیستند . حرف از مشکل فنی نیست که هی میگویید اشکال داشتن طبیعی است!!!!!!! البته همین طبیعی بودن برای شما باعث شده آنها هم طبیعی قلمداد کنند و هر روز بدتر از دیروز
حرف روی یک دزدی بزرگ و هولناک است نه نقص فنی .
خیر 4 تا خروجی دارد . چون هر خروجی روغن ترمز به هر چرخ میرساند . ولی اینکه ربطی به نبودن سنسور در چرخهای عقب ندارد
عکسهایی که گذاشته ام کاملاً نشانگر دزدی بزرگ است . ضمناً EBD بحثی مجزاست و فقط روی تندر 90 تیپهای بالا نصب است . همین ABS را هم سایپا مثل آدمیزاد نصب نکرده بعد بیاید EBD نصب کند ! اینم حرفی بود ها
فایلتان هم دانلود نشد
آخه پراید کجاش نقص نداره که الان تعجب کردین و تاپیک زدین !
خجالت داره .
Last edited by The Joker; 09-10-2010 at 15:19.
دوست عزیز namdarian پراید این فامیل شما مدلش چیه....؟(111 یا 132 یا.....)
تولید چه برجیه....؟؟؟
و شما اگه میتونی یه عکس از مدولاتور ماشین بزار.....
از دوستانی هم که اطلاعات کاملتری در این باره دارند من الجمله Driver استدعا میکنم ما رو بی بهره نزارین.....![]()
قبلا يك 141 ABS دار بررسي شد كه مشخص شد كه سيستم ABS اسن خودرو 4 كاناله هست و ساخت كشور كره جنوبي.خیر 4 تا خروجی دارد . چون هر خروجی روغن ترمز به هر چرخ میرساند . ولی اینکه ربطی به نبودن سنسور در چرخهای عقب ندارد
البته نبايد از حق گذشت چون مدل ABS از يكي از معتبر ترين برندهاي جهان هست
اما توجه كنيد كه سنسور ABS چرخ عقب به علت استفاده از سيستم ترمز كاسه اي با چرخ جلو فرق مي كنه و نبايد انتظار داشته باشيد كه سنسور الكترونيكي در چرخ عقب وجود داشته باشه
كلا در اين رده قيمتي چيزي كه من حدس ميزنم سنسور بايد بيشتر حالت مكانيكي داشته باشه (البته در دو چرخ عقب)
باز هم بهتر هست كه از يك كارشناس معتبر تر سوال كنيد
به نظرم بهتر هست كه چند تا از همكاران تالار اتومبيل را براي مشاوره بهتر به اين تاپيك دعوت كنيد
پ.ن : قابل توجه كاربران عزيز
اين چند پست آخر را كه من مشاهده كردم بيشتر جنبه نظرات بي پايه و اساس داشت تا راهنمايي و مشاوره دقيق فني. ايرادات خودرو سازي داخلي بر كسي پ.شيده نيست ولي اينكه يكي سطح پايين علمي و فني خودش را يكجوري با ضعف خودروسازان داخلي پوشش بده به نظرم فقط بار فني تالار را پايين مياره.
پس در ادامه از كاربران عزيز تقاضا دارم كه بجاي مانور روي كيفيت پايين خودروهاي داخلي اگر پست ميدن در جهت رفع مشكل اين دوستمون باشه
با تشكر
در عکسهایی که از چرخ عقب گذاشتم . باید سنسور و لوله ی ارتباطی ان در چرخ دیده شود مانند جلو ولی وجود ندارد . بهترین راه فهمیدن همین است . میتوانید به یکی از نمایندگیها بروید و از نزدیک خودتان نگاه کنید
سیستم در اصل 4کاناله است ولی دارند دزدی میکنند . عکسها به اندازه ی کافی گویا است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)