تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: خرید خودرو دوگانه از شرکت ایرانخودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز الان پراید صبا هم خز شده . پس بیایم بگیم پراید از خیلی لحاظ با کیفیته؟ با حرفتون موافق نیستم . به نظر من EF7 بهترین انتخاب میتونه باشه.
    بله پراید خزه شما تو اون رنج قیمت بگید ببینیم چه ماشینی بهتره معلومه که پراید تو قیمت خودش خیلی بهتره و خز شده
    والله تاجایی که ما یادمونه XU7 موتور خر کاریه و به این راحتی مشکلی واسش پیش نمیاد ! عموی من سال 82 سمند گرفت و تا چند وقت پیش هم که فروختش موتورش هیچ مشکلی نداشت ! تنها ضعف XU7 به نظر من مصرف بالاشه !
    رتبه بندی خودرو ها رو از نظر کیفیت میتونید توی اینترنت سرچ کنید و ببینید ! این مال 31 شهریور 89 هستش !
    نقل قول:
    من هنوز میگم سمند بعد از چند مدت خیلی بد میشه از بعضی لحاظ کیفیتی
    من این حرفهارو براساس مشاهده های خودم و تجربیاتم میگم من در حالت کلی اصلا سمند رو پیشنهاد نمیکنم

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوز میگم سمند بعد از چند مدت خیلی بد میشه از بعضی لحاظ کیفیتی
    من این حرفهارو براساس مشاهده های خودم و تجربیاتم میگم من در حالت کلی اصلا سمند رو پیشنهاد نمیکنم
    بله نظر شما کاملا محترمه اما درست نیست ! ببخشید شما چه تعداد سمند رو ، طی چند سال تست کردین که به این نتیجه رسیدین ؟! اونایی رو که دیدین مشکل واسشون پیش اومده نحوه رانندگی باهاشون رو هم دیدین !؟ میخواین هزار تا 405 و پارس رو نشونتون بدم که یکسال هم نیست از کارخونه دراومدن اما به خاطر رانندگی بد پکیده شدن !؟؟؟ سمند کیفیتش از پارس و 405 بالاتره اما چه طور ( به قول شما ) بعد از چند مدت این کیفیت رو از دست میده خدا میدونه ...
    ببینید توی فامیلای بنده بیشتر از 30 تا سمند معمولی و ال ایکس هست و همه هم به پیشنهاد من این ماشین رو خریدن و خدا رو شکر راضی هستن و تا امروز ندیدم اعتراضی بکنن ! منکر این نیستم که مشکلاتی داره اما مشکلاتش از پارس و 405 خیلی خیلی کمتره !
    لطفا برای صحبت هاتون دلیل و مدرک بیارین ! این که میگین طی تجربیاتتون اینهارو گفتین باید مشخص بشه چندتا سمند ( مدل چه سالی ) رو تست کردین که به این نتیجه رسیدین !
    موفق باشین !

3. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله نظر شما کاملا محترمه اما درست نیست ! ببخشید شما چه تعداد سمند رو ، طی چند سال تست کردین که به این نتیجه رسیدین ؟! اونایی رو که دیدین مشکل واسشون پیش اومده نحوه رانندگی باهاشون رو هم دیدین !؟ میخواین هزار تا 405 و پارس رو نشونتون بدم که یکسال هم نیست از کارخونه دراومدن اما به خاطر رانندگی بد پکیده شدن !؟؟؟ سمند کیفیتش از پارس و 405 بالاتره اما چه طور ( به قول شما ) بعد از چند مدت این کیفیت رو از دست میده خدا میدونه ...
    ببینید توی فامیلای بنده بیشتر از 30 تا سمند معمولی و ال ایکس هست و همه هم به پیشنهاد من این ماشین رو خریدن و خدا رو شکر راضی هستن و تا امروز ندیدم اعتراضی بکنن ! منکر این نیستم که مشکلاتی داره اما مشکلاتش از پارس و 405 خیلی خیلی کمتره !
    لطفا برای صحبت هاتون دلیل و مدرک بیارین ! این که میگین طی تجربیاتتون اینهارو گفتین باید مشخص بشه چندتا سمند ( مدل چه سالی ) رو تست کردین که به این نتیجه رسیدین !
    موفق باشین !
    ببخشید میشه بگید چه مشکلاتی داره 405 یا پرشیا؟
    سمند ماشین بسیار بزرگیه و استاندارد دید نداره یعنی صندلی راننده بسیار پایینه و راننده اون تسلطی که با 405 داره با پرشیا نداره
    سمند اتاقش سنگینه این ماشین بعد از چند سال افت میکنه یعنی زود لاستیکاش صاف میشه یا جلوبندیش ضعیف میشه و ...
    شما جز کمتر کسایی هستی که من ازش میشنوم میگه سمند خوبه ولی من اصلا پیشنهاد نمیکنم
    ولی 405 بدنش ضعیفه نسبت به سمند ولی وزن بدنش خوبه و ماشین کمتر به اینجور خرجا که گفتم میوفته

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید میشه بگید چه مشکلاتی داره 405 یا پرشیا؟
    سمند ماشین بسیار بزرگیه و استاندارد دید نداره یعنی صندلی راننده بسیار پایینه و راننده اون تسلطی که با 405 داره با پرشیا نداره
    سمند اتاقش سنگینه این ماشین بعد از چند سال افت میکنه یعنی زود لاستیکاش صاف میشه یا جلوبندیش ضعیف میشه و ...
    شما جز کمتر کسایی هستی که من ازش میشنوم میگه سمند خوبه ولی من اصلا پیشنهاد نمیکنم
    ولی 405 بدنش ضعیفه نسبت به سمند ولی وزن بدنش خوبه و ماشین کمتر به اینجور خرجا که گفتم میوفته
    405 همون کیفیتش افتضاحش واسه مشکلاتش کافیه ! پارس هم همون قیمت بالاش ...
    پارس سال هم تولید کردن که ABS مشکل دارش باعث شد فروشش کم بشه !
    ببخشید میشه بپرسم تفاوت وزن پارس و سمند چقدره که میگین اتاقش سنگینه ؟! نکنه فکر کردین تفاوت وزنشون 200 یا 300 کیلوئه ؟
    باز هم من توی اون 30 تا سمند که با مال خودمون میشه 31 ی زود صاف شدن لاستیکا و ضعیف شدن جلوبندی رو ندیدم !
    شما میتونی یه نظر سنجی بزنی و بگی بین سمند EF7 و پارس و 405 کدوم رو انتخاب میکنین ! اونوقت میفهمین من جز کمتر کسایی نیستم که میگم سمند خوبه !

6. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از همتون ممنونم که جواب دادین-واقعا ممنونم از همتون- راسیتش من 2 سال پیش یه 206 اس دی دوگانه سوز 1600 -16 سوپاپ خریدم تا 1 سال خوب بود بعدش کم کم حس کردم موتورش خشک شده و دیگه اون اولی نیست با توجه به اینکه از لحاظ مصرف هم خیلی زیاد بود مصرفش -جا هم که خدا رو شکر هیچ نداره-حالا بازم ممنونم ازتون اما دوست دارم تو این چند تا ماشینی که هست یکی رو که واقعا از همه بهتره بگید-با قیافه ها می تونم کنار بیام
    -بیشتر عمر و کارکرد و جا خیلی برام مهم هستند-نمی خوام بعد از خریدش پشیمون شم
    با توجه به اینکه v10 فعلا تولید نمیشه و اصلا توی شرایط فروش ایرانخودرو حرفی ازش نیست
    ممنون می شم به برادر کوچیکترتون کمک کنید.اصلا از تولیدات ایرانخودرو کدوم رو بهتر می پسندید:
    اصلا توصیه می کنید من دوگانه بگیرم یا نه؟
    چون مصرفم از ماشین زیاده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام عرض می کنم خدمت شما-راسیتش من خودم هم راجب ماشینها و کلا اتومبیل کم اطلاع نیستم ولی از اونجایی که ef7 تازه اومده (نه خیلی تازه)و شخصا امتحانش نکردم می خواستم دوستان عزیز کمکم کنن تا فردا از خریدم پشیمون نشم-206 v10 هم که فعلا تولید نمی شه و مصرف بنزین موتورش زیاده -(خودم 206 دوگانه 1600 -16 سوپاپ داشتم)---راسیتش سر بد دوراهی گیر کردم دوس دارم خوب کمکم کنید تا بیش از پیش ممنونتون شم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گلم شما میگین استفادتون از ماشین زیاده ! اگه پول بنزین آزاد رو دارین که ماشین دوگانه نگیرین ! چون کلی از وقتتون توی صف های گاز از دست میره ! اما اگه پولش رو ندارین بدون شک دوگانه سوز بگیرین !
    خوب همنطور که خودتون گفتین و همه هم میدونن ایرانفرقون فعلا V10 تولید نمیکنه ! پس میمونه :
    1 - سمند ال ایکس EF7
    2 - سمند ال ایکس XU7 دوگانه
    3 - پارس سال دوگانه
    گزینه 1 و 2 کاملا شبیه هم هستند با این تفاوت که اولی دارای موتور پر قدرت EF7 هستش ! این موتور 16 سوپاپ هست و در اون تکنولوژی CVVT یا همون متغیر زمانبندی باز و بسته شدن سوپاپ ها وجود داره . این موتور در حالت گاز 103 اسب و در حالت بنزین 113 اسب نیرو تولید میکنه ! اما گزینه دو دارای همون موتور پیر XU7 هستش که 8 سوپاپ داره و میتونه در حالت بنزین100 اسب بخار نیرو تولید کنه ! این موتور در حالت گاز قدرت و شتاب کمی داره .
    از بین این سه گزینه مسلما سمند ال ایکس EF7 بهترین گزینه هستش !
    پارس هم همونطور که گفتم = ریختن پول در سطل آشغال هستش چون نسبت به LX EF7 :
    1 - قیمتش بیشتره
    2 - موتورش قدیمیه
    3 - کیفیتش کمتره
    و ...

10. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما خودتون تست کردین؟
    من خودم یکی خیلی نظرم روی ef7 هست اما دلم می خواد از تجربیات اوناییی که ازش داشتن بدونم-آیا مدل 89 اون هم بدرد می خوره؟بخرم خوب کار می ده با احتصاب اینکه ما ساکن استان بوشهر هستیم و کارمم تو عسلویه است.(از لحاظ شرجی و گرما)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما خودتون تست کردین؟
    من خودم یکی خیلی نظرم روی ef7 هست اما دلم می خواد از تجربیات اوناییی که ازش داشتن بدونم-آیا مدل 89 اون هم بدرد می خوره؟بخرم خوب کار می ده با احتصاب اینکه ما ساکن استان بوشهر هستیم و کارمم تو عسلویه است.(از لحاظ شرجی و گرما)
    بله دوست من ! خودم شخصا تستش کردم ! اگه تست نکرده بودم اینقدر با اطمینان نمیگفتم بگیرین !
    شوهر خاله بنده در اهواز زندگی میکنه ! ایشون هم سال گذشته یه EF7 گرفته و تا الان هیچگونه مشکلی باهاش نداشته !

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اما من از لحاظ کیفی میگم چون سمند بعد از 2 یا 3 سال موتورش به صدا می افته
    شاید بگیم که بدنه سمند به صدا میوفته اما موتورش که همون موتور 405 و پرشیاست و هیچ فرقی نمیکنه!
    حالا جدا از این که پرشیا خودش 2 -3 ساله که اونقدر کیفیش افت کرده بدتر از سمند شده و اتاقش به سرو صدا میوفته!
    بعد اگه ماشینی خزه معلومه اون ماشین از خیلی لحاظی باکیفیت یا سرتره دیگه
    وقتی این حرف رو زدید فهمیدم که از ماشین تا حالا هیچ چی نمیدونید!
    ببین ممکنه مال شما یا بعضی ها با گفته های من مطابقت نکنه اما من در حالت کلی اینو بیان میکنم که بر اساس تجربیاتم به دست اوردم
    چون منطقی نیست به همین خاطر!

14. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •