ایول بابا عجب بازی توپی درست کردی کارت درسته.
ولی هنوز کار زیاد داره مخصوصا کاراکترت.![]()
ایول بابا عجب بازی توپی درست کردی کارت درسته.
ولی هنوز کار زیاد داره مخصوصا کاراکترت.![]()
با این شهر شما میشه GTA IV ساختدر کل کار من یکی از شهر خیلی خوشم آومد
البته من این بازی رو از پپسی من الهام نگرفتم گرچه بیشتر اینطور به نظر می یاد ولی من از بازی fidoton ایده گرفتم. ولی تازگی دارم پپسی من رو بازی می کنم و ازش ایده می گیرم.الآن از کافی نت اومدم تا ببینم چه خبره که این تاپیکو دیدم.امیدوارم خاطره ی پپسی من رو زنده کنی!یه سوال:ایران نمی تونست از طریق رسانه ها بگه مدارکو پیدا کردیم حمله رو متوقف کنید تا مدارکو نیشون بدیم؟بعدش این پپسی کوروش()جان میخوان تا آمریکا بدون؟؟!!
در کل باحاله موفق باشی.
هکر ها کل ماهواره ها و رسانه های رو در اختیار دارند + مدارک جهت اطمینان بیشتر حضوری برده می شوند. + یک سورپرایز در پایان داستان. تازه قرار نیست تا آمریکا بدوه تا فرودگاه رو فقط قراره بدوه.
چون خیابون نیست کوچه است.خیابونت خطکشی نداره
ممنون دوست عزیز . آره هنوز خیلی کار داره.ایول بابا عجب بازی توپی درست کردی کارت درسته.
ولی هنوز کار زیاد داره مخصوصا کاراکترت.
لطف داری پرویز جان البته به این باحالی هم نیست ساختمان ها تکراری هستند البته هر مرحله ساختمان هاش فرق داره. ولی اگه پایه بودی می تونیم باهم یک Gta بسازیم.با این شهر شما میشه GTA IV ساخت در کل کار من یکی از شهر خیلی خوشم آومد
از نظر همه دوستان ممنون . به من روحیه دادید برای ادامه کار . چون در این جور پروژه ها چون طولانی می شوند حوصله آدم سر می ره و کم می یاره.
عجب گرافیک خوبی. موفق باشی.![]()
اینم عکسهایی از مرحله دوم بازی :
![]()
آها!میگم اگه میخواست تا آمریکا بره هندی میشد!
یه مرحله مثل مرحله سه پپسی که قوطی نوشابه میفته دنبالت و یه مرحله هم مثل مرحله 11 پپسی که سطل آشغال رو سرته و جهت ها برعکس شده بساز.
یا یه جاش سوار اسکیت بشه
یه مرحله مثل مرحله سه پپسی که قوطی نوشابه میفته دنبالت و یه مرحله هم مثل مرحله 11 پپسی که سطل آشغال رو سرته و جهت ها برعکس شده بساز.دیگه نمی خوام کپی پپسی من بشه. البته من کل بازی برای سخت تر شدن جهت ها برعکسهیا یه جاش سوار اسکیت بشه![]()
کپی کن پرنس جان از بعد گفت میشه
مرد زمزمی
یا
مرد اشی مشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)