تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: چگونه به فیزیک علاقه مند شوم؟در این درس بسیار ضعیف هستم

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

سلام دوست عزیز!
    من به عنوان یک فرد که عاشق فیزیک هستم میخواستم کمکت کنم
    خوب این عادیه که بچه های تجربی علاقه ای به ریاضی و فیزیک (که مادر همه علوم هستن!) نداشته باشن!
    اما بین این دوتا فیزیک ملموس تره واسه شما!
    ببین فیزیکی که ما در دوران دبیرستان میخونیم اصلا فیزیک نیست!
    یه مشت فرمول چرت و بی معنیه !
    مثلا هیچ وقت کسی نیومده توضیح بده که مثلا اثر دوپلر چیه؟! یا چمیدونم آزمایش یانگ به چه معنیه و کاربردش چیه؟!
    فیزیک رو باید مفهومی یاد گرفت...
    کل سینماتیک رو میشه با یک رابطه ، تاکید میکن رابطه نه فرمول ، جواب داد!
    شما در درجه اول باید با مفهوم و ماهیت فیزیک آشنا بشی...
    اونوقت میبینی هر چیزی که اطرافته داره از قوانین فیزیک پیروی میکنه!
    این میتونه خیلی مفید باشه!
    موفق باشید...

ممنون/

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

سلام دوست عزیز!
    من به عنوان یک فرد که عاشق فیزیک هستم میخواستم کمکت کنم
    خوب این عادیه که بچه های تجربی علاقه ای به ریاضی و فیزیک (که مادر همه علوم هستن!) نداشته باشن!
    اما بین این دوتا فیزیک ملموس تره واسه شما!
    ببین فیزیکی که ما در دوران دبیرستان میخونیم اصلا فیزیک نیست!
    یه مشت فرمول چرت و بی معنیه !
    مثلا هیچ وقت کسی نیومده توضیح بده که مثلا اثر دوپلر چیه؟! یا چمیدونم آزمایش یانگ به چه معنیه و کاربردش چیه؟!
    فیزیک رو باید مفهومی یاد گرفت...
    کل سینماتیک رو میشه با یک رابطه ، تاکید میکن رابطه نه فرمول ، جواب داد!
    شما در درجه اول باید با مفهوم و ماهیت فیزیک آشنا بشی...
    اونوقت میبینی هر چیزی که اطرافته داره از قوانین فیزیک پیروی میکنه!
    این میتونه خیلی مفید باشه!
    موفق باشید...

ممنون/

2. 6 کاربر از pedramch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

خوب با توجه به شرایط شما
    باید خودتون تلاش کنید و درس بخونید و اینکه سر کار هم میروید باید ساعت هاتون رو تنظیم کنید و خوب بخونید
    برای فیزیک هم بهتره از همان کتاب فیزیک 1 شروع کنید و کم کم با صبر و حوصله برید جلو...
    موفق باشید..

4. این کاربر از Special User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

منم اولش از فیزیک خیلی خوشم نمی اومد (می شه گفت اصلا خوشم نمی اومد) ولی وقتی شروع کردم به خوندن به یه سری از مباحثش علاقه مند شدم (مث سینماتیک موج و سایر مباحث فیزیک پیش 2) اولشو سعی کن با مباحثی که احساس می کنی بیشتر خوشت میاد شروع کنی تا بتونی به طور کلی از یه جایی با این درس ارتباط برقرار کنی بعدش کم کم می تونی فصلای دیگه شم بخونی (یعنی من این طوری بودم)
    در ضمن من برای شروع ، کلاس (مخصوصا با دبیرای معروف که در سطح پیشرفته کار می کنن) و کتابای غیر کتاب درسی رو توصیه نمی کنم یعنی من خودم اون مباحثی رو که اولشو از کتاب درسی شروع کردم بیشتر باهاشون مانوس شدم تا اونایی که از همون اول رفتم سراغ کتابایی مث اندیشه و مبتکران
    موفق باشین

6. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست من سلام
    ببینید فیزیکی که شما می خونید خوبیش به این هست که یک فرمول اصلی رو حفظ بشید بقیه فرمولها رو لازم نیست بلد باشید همگی نتیجه همون اصلیه هستن
    اگر مسائل فیزیک رو برای خودتون تجسم کنید میبینید سوالا باهاتون حرف می زنه چون همه ی سوالات به گونه ای است که ما می تونیم در اطرافمون ببینیمش
    چند تا کتاب کمک آموزشی بخر کمکت می کنه
    در کل علمی شیرین تر از فیزیک پیدا نمیکنی

8. 2 کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    به نظر من یکی از فاکتور های مهم برای علاقه مند شدن به یه درس کسب چند موفقیت پی در پی (هر چند کوچک) توی اون درسه
    مثلا فرض کن یه مبحث رو می خونی بعد شروع می کنی به تست زدن اگه بتونی تو اون مبحث یه دفعه 5 تا تست رو کاملا درست حل کنی اعتماد به نفست بالا میره و میری دنبال تست های بیشتر که خودتو بیشتر بسنجی حالا بعد از این اگر هم 3 تا سوال پشت سر هم سخت بود یا بلد نبودی مطمئنا نا امید نمی شی و با علاقه ی بیشتر می خونی تا نکته های این 3 سوال رو هم یاد بگیری . ولی اگه مثلا اون پنج تا تک و توک درست در بیاد همزمان با سوال هفتم کتاب رو پرت می کنی یه گوشه و میگی : من تو فیزیک هیچی نمی شم ....اصلا میخوام صفر بزنم
    خب حالا باید ببینیم برای این که به تسلط نسبی برسی باید چی کار کنیم...همونطور که حتما خودت میدونی اول از هممه به یه درسنامه ی خوب و مفهومی احتیاج داری (حتی اگر هم فرمولای حفظی خیلی توپی هم داشت از فرمولا هیچ استفاده ای نکن تا دو سه هفته با راه های اصلی کلنجار بری بعد بری سراغ راه های کوتاه تر )
    من نظرم اینه حتما شرایطتو با یه معلم فیزیک خوب مطرح کن تا بگه با این سطح از چه کتابی باید استفاده کنی.
    و شخصا میگم که کتابای سفید گاج رو حتما تهیه کن چون دقیقا الگوی کنکورو بهت میده طوریکه نزدیکای کنکور کاملا میدونی با چی قراره روبرو بشی.
    یه پیشنهاد دیگه ای که دارم اینه که:تست زیاد زدن هنر نیست و فقط کمی میتونه کمک کنه(منظورم تستای جدید از ده ها کتابه) روشی که یکی از مشاورای تهران پیشنهاد میکرد این بود که یه تست رو که حل کردی نذار کنار یکی یکی پارامتر ها و مجهول ها رو برای خودت تو صورت سوال عوض کن و سعی کن سوالی که درست کردی رو حل کنی مثلا اگه x و y رو داده z رو میخواد بعد از حل فرض کن x و z رو داده y رو میخواد و سوال رو حل کن و .....(اینجوری همراه با یک تست پنج . شش تست مجانی هم زدی)
    ممکنه اولاش فکر کنی وقت تلف کردنه ولی بعد از این که چند تست آبکی طرح کردی خودت میفهمی تستات زیادی آسونه و سعی می کنی تست های سخت تر طرح کنی
    اینجوری به تفکر طراح سوال دست پیدا می کنی
    فعلا همین ولی حتما با یه معلم فیزیک مشورت کن.
    ممنون
    خداحافظ

10. 4 کاربر از Ali-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظرم شما اول کتاب درسی فیزیک رو مطالع کنید تمام مسائل خود کتاب هم حل کنید وقتی کاملا مطالب کتاب درسی رو یاد گرفتید
    از کتاب کمک اموزشی به همراه تست استفاده کنید ..به نظر من کتاب انرژی اتمی همه ی مباحث فیزیک رو توضیح کامل داده مثال هاشم خیلی خوبه .....بعد برید سراغ تست های هر مبحث
    اگر امکانش رو دارید کلاس های بیرون یا چند جلسه معلم خصوصی برای رفع اشکال بگیرید
    کتاب فیزیک ابی قلم چی رو هم برای اشنایی با تستهای کنکور پیشنهاد می کنم

12. 3 کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با انتخاب یه مبحث نسبتا کوتاه که از قسمت های دیگه بیشتر دوسش دارین(کمتر بدتون میاد ) و تسلط پیدا کردن به او مبحث.
    بعد از تسلط پیدا کردن تستشو میزنی و وقتی میبینی همشو بلدی خوشحال میشی و به بقیه اش هم علاقه مند میشی که اون قسمت ها رو هم یاد بگیری.

البته ممکن همون قسمت اول و که میخوای یاد بگیری سخت باشه واست. طبیعیه. ولی برای موفقیت باید تلاش کرد

موفقیت بزرگ آدم بزرگ میخواهد : )

14. 3 کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با توجه به اینکه شما رشته ی تجربی هستین و 12 سال از کنکور به دور بودین و مهمتر از همه اینکه از فیزیک متنفرین،بهتره بجای اینکه به سراغ درس خوندن و تست زدن باشین در ابتدا خود فیزیک رو کند و کاو کنید،ببینید فیزیک چی هست؟به نظر من یه سری به سایت هوپا بزنید تا بفهمین دنیااز دید فیزیک چجوری هست؟اینجوری کم کم توی بعضی شاخه ها ممکنه نزدیکی و علاقه(هرچند کم) رو پیدا بکنین
    من خودم با اینکه ریاضی بودم از فیزیک متنفر بودم،تنها علاقه مندی من به فیزیک،فیزیک هسته ای بود.و همین یه ذره علاقه باعث شد تا میل و رغبت پیدا کنم فیزیک بخونم.به نظر من یه چند روزی به پدیده های طبیعی دور و برتون خوب دقت کنین.هستن اتفاق های طبیعی که پیرامونتون می افتن و بهشون دقت نمی کنین.اما یه بار از خودتون بپرسین چطوری میشه که این اتفاق می افته؟
    و برین دنبالش،این خودش میشه جرقه ی علاقه مندی به فیزیک
    ایشالا وقتی احساس راحت تری نسبت به فیزیک کردین یه خبری بدین تا روش خوندن فیزیک دبیرستان رو خدمتتون عرض کنم
    موفق باشین

16. این کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

راستی اینم بگم برای تست زدن زیاد توجه نکنید که فلان کتاب روش میانبر توضیح داده که زودتر به جواب برسید.چون این فرمولهای میانبر تحت شرایط خاصی از فرمول اصلی اخذ می شن و اگه تو یه مسئله دیگه یه مقدار تغییر صورت بگیره که اون شرایط رو براورده نکنه اون فرمول میانبر دیگه جواب نمی ده.بهترین کار اینه که شما تمام روابط اصلی رو یاد بگیرید و چند تا فرمول که از اون رابطه اصلی مشتق شده رو هم نحوه تبدیلشون رو یاد بگیرید اونوقت یه مقدار چم و خم فیزیک هم دستتون می اد و می فهمید این همه فرمول رو دانشمندای فیزیک هم واقعا حفظ نیستند!چون به دردشون نمی خوره.مثلا کل الکترو مغناطیس چها تا معادله اصلی داره که اساس الکترومغناطیس رو تشکیل می ده.چند تا رابطه دیگه هم داره که با اینا می شه تمام مسایل رو حل کرد.ولی تو دبیرستان از یه فرمول qv*b هزار تا فرمول فرعی مشتق می کنن که مسلما شما نمی تونید همه رو حفظ کنید.پس بهتره همون یه دونه رو یاد بگیرید تا اینکه همه رو با هم قاطی کنید.بعد برید سراغ تنظیم وقت و نحوه زمانبندی تست زنی که این خودش از معلومات ادم بیشتر وقت می بره.منم با این قضیه خیلی مشکل داشتم تو کنکور!

18. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من سال 90 کنکور تجربی دارم
    علاقه زیادی به شیمی و زیست شناسی دارم و قصد ادامه تحصیل در رشته داروسازی دارم.30 سال سن دارم و تا الان به فکر ادامه تحصیل نبودم اما الان مشتاق علم و عاششششششق شیمی هستم و دوست دارم داروسازی قبول شوم

اما برای قبولی در این رشته بایستی فیزیک خود را نیز درصد خوبی کسب کنم
    اما به شدت در این درس ضعیف هستم

این شد که دست به دامان شما شدم که بلکه راه حلی و روشی به من ارائه دهید تا بتوانم فیزیک خود را تقویت کنم واز آن مهم تر به آن علاقه مند شوم

به شدت نیازمند کمک هستم
    لطفا مرا راهنمایی کنید
    ببین من ادعایی توی فیزیک ندارم ولی توی آزمونای کانون فیزیکم رو خوب میزدم . راه حل فیزیک یک کلمه است: تمرین
    فقط همین دنبال معجزه نباش .تا میتونی تست بزن تا ببینی چطوری فیزیک واست آب خوردن میشه

20. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •