حالا اون یه چیزی گفت و شد و سوژه دست که باهاش شعار بدن.
حالا اون یه چیزی گفت و شد و سوژه دست که باهاش شعار بدن.
اشکالی نداره ارایش هم کنیم ؟ اخه مردونگی به این چیزا نیست که به اخلاق و رفتار هست .
برادر من این حرفا کدومه ؟
شما تصور کن بدن زن مو داشته باشه ؟ بده دیگه درسته و بر عکس تصور کن بدن مرد مو نداشته باشه ؟
Glad Boy لفظ کینگ کونگ رو خیلی باحال اومدی کلی خندیدم . حتی وقتی بهش فکر میکردم !!![]()
![]()
کلا مشکلات خانومها در بدن مو دار یا بدون موی آقایون نیست . مشکل در جاهای دیگه ست . در ورزش هم اگه برامون تعجب برانگیز باشه که چرا این کار رو میکنن جای کمی شاید هم بسی خنده داره !!!!!!
زنده باد کینگ کونگ ایرانی !!!!1![]()
اصلا آرایش هم بکنن ، هیچ عیبی ندارهاشکالی نداره ارایش هم کنیم ؟ اخه مردونگی به این چیزا نیست که به اخلاق و رفتار هست .
برادر من این حرفا کدومه ؟
شما تصور کن بدن زن مو داشته باشه ؟ بده دیگه درسته و بر عکس تصور کن بدن مرد مو نداشته باشه ؟اینکه بدن زن مو داشته باشه غیر ممکنه، اگرم یه کوچولو باشه سری محوش میکنن
مردی هم به موی بدن نیست، اینا حرفهای سنتی عهد ...خانه ! از لحاض علم پزشکی هم مو چیزی جز محل باکتری و قارچ و میکروب نیست ...!
تو حرفات یه تیکه خیلی ... انداختیااا !کلا مشکلات خانومها در بدن مو دار یا بدون موی آقایون نیست . مشکل در جاهای دیگه ست . در ورزش هم اگه برامون تعجب برانگیز باشه که چرا این کار رو میکنن جای کمی شاید هم بسی خنده داره !!!!!!
زنده باد کینگ کونگ ایرانی !!!!1![]()
من تجربش رو دارم ، درسته ...
![]()
![]()
eeeاصلا آرایش هم بکنن ، هیچ عیبی ندارهاینکه بدن زن مو داشته باشه غیر ممکنه، اگرم یه کوچولو باشه سری محوش میکنن
مردی هم به موی بدن نیست، اینا حرفهای سنتی عهد ...خانه ! از لحاض علم پزشکی هم مو چیزی جز محل باکتری و قارچ و میکروب نیست ...!
چه طور بدن زن نمیشه مو داشته باشه ؟ زنونگی که به این چیزا نیست .. اگر بدن می خواست مو نداشته باشه خدا یه کار می کرد که در نیاد حتما یه چیزی بوده ..
آها حالا که خدا داده شما ناخن هات رو هم کوتاه نکن بعد ریشتم نزن که خدا داده !eee
چه طور بدن زن نمیشه مو داشته باشه ؟ زنونگی که به این چیزا نیست .. اگر بدن می خواست مو نداشته باشه خدا یه کار می کرد که در نیاد حتما یه چیزی بوده ..یا روم به دیوار ، گلاب به روت WC هم نرو !
حتما یه چیزی بوده چیه ، علم پزشکی میگه که مو هم محل رشد قارچ و میکروبه و هم باعث تعریق و بوی نامطبوع بدن و ...!
موی بدن به حد مناسب رشد می کنه مثل ناخن نیست یا موی سر که هی رشدش زیاد بشه ؟ موی دستش شما رشد می کنه ؟؟؟؟
کلا ایرانیا دوست دارن تو کار همیدیگه دخالت و فضولی کنن
حالا یارو پشماشو زده یا نزده به ما چه ربطی داره فعلا داریم هر چی در میاریم میدیم واسه بنزین
چه ربطی به مردونگی داره؟دیگه الان اینقدر سطح تحصیل و فرهنگ بالارفته که دیگه این بحث ها چیزی نیست.الان دیگه 50 سال پیش نیست که میگفتن مردی که سیبیل شو بزنه مرد نیست.
علم پزشکی میگه که مو هم محل رشد قارچ و میکروبه و هم باعث تعریق و بوی نامطبوع بدن و ...!
اینو کی گفته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)