سلام دوست من. ببخشید من یه سوال دارم. این سی پی یو که شما داری باید 65 واتی باشه. گرافیکتون هم فکر نکنم بیشتر از 120 تا مصرف داشته باشه. تو فول لود و همه وسایل متصل به سیستم چه جوری 750 وات مصرف میکنه ؟
میشه توضیح بیشتر بدی.
سلام دوست من. ببخشید من یه سوال دارم. این سی پی یو که شما داری باید 65 واتی باشه. گرافیکتون هم فکر نکنم بیشتر از 120 تا مصرف داشته باشه. تو فول لود و همه وسایل متصل به سیستم چه جوری 750 وات مصرف میکنه ؟
میشه توضیح بیشتر بدی.
من نفهمیدم منو ببرمنظور پاور سیستمم نیست منظور توان نامی بر حسب وات برای خود کامپیوترم هست
EXCELLENT دقیقا همینهحالا نکنه شما میخوای بیبینی کامپیوترت چند وات مصرف میکنه بعد که برق یارانه ای شد بیبینی صرف میکنه پای
کامپیوترت بشینی یا کار با PC رو سهمیه بندی میکنی![]()
دولت خدمت گذاره دیگه
![]()
دوست من منظورم اینه که این سیستم توان نامیش فلان قدره چه جوری میخواد 750 وات رو مصرف کنه؟
اصلا میشه بگین یه لامپ رو نوشته توان نامی 100 یعنی چی ؟![]()
سلام
البته دوست عزیز من یه هارد اکسترانال 1 ترابایت سی گیت هم دارم که اونم آداپتور داره و از برق استفاده میکنه بعلاوه مودمم که وایرالس هست واونم باز مثه هارد آداپتور داره
و اسپیکرهام هم از نوع هیتی هستو اونم فکر کنم باز برق زیادی احتمالا باید مصرف کنه
حالا این که چرا 750 وات مصرف میکنه رو دیگه نمیدونم این اطلاعاتی هست که دقیقا UPS بنده گزارش داده
عزیز ,من نقل قول پست 10 رو گرفتم
من برقم ضعیفه بلد نیستم
علی کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی
چشم دوست عزیز چرا عصبانی میشی شما
والا منم برقی نیستم رشتم کامپیوتره
ولی به هر حال
منظورم میران مصرف کامپیوتر بنده 750 وات هست نه این که پاور من 750 وات باشه
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم
نه نه باشما نبودم بارفیقم علی بودم که برق میخونه
ایشون
یعنی کل PC با همه وسایل جانبی همه و همه ,درستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا برق چی میشه خدا به خیر کنه
بازم ممنون![]()
سلام جیگر خودم
من برق میخونم ولی نرم افزار و از این جور چیزا سراغ ندارم!
در ضمن خیلی دقیق دقیق میخای چکار؟
تقریبی میتونی کاتالوگ تمام وسایل کامپیوترتو بگیری بعد حدااکثر وات مصرفیشون توش نوشته همه رو جمع بزن!
اگر CRT داری تقریبا 80Watt مصرف داره LCD هم از 20 تا 80 وات میشه گرفت اسپیکر هم بستگی داره چی باشه ولی اگه از این 2.1 کاناله های معمولی باشه حدود 30watt بگیر صفحه کلید و موس هم که صفر بگیر!
تقریبا فکر کنم چیزی بین 250 تا 500 فکر نکنم بیشتر بشه!
ممنون. من هم همین رو میگم. 750 وات کجا و یه سی پی یو و گرافیک که رو هم 200 تا هم مصرف نمیکنن کجا !!!! وسایل جانبی هم نهایتش اسپیکر و مانیتور زیاده که میشه 100 150 تا.
من هم موندم 750 از کجا اومده بیرون ؟؟؟؟![]()
واییییییییی ممنون جیگر
250 تا 500 توی وقتیه که کاره سنگین میکنه یا کاره معمولی هوم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)