قابله شمارو نداشت![]()
قابله شمارو نداشت![]()
چطوری میشه جای ژ و پ رو روی کیبرد عوض کرد ؟
قبلا درست بود امروز ویندزو رو عوض کردم ی سون mrt ریختم . ایرانیا اومدن دستکاریش کردن یه جوریه .
خود فونت ها ب جز اون قسمت که 125 درصد و 150 درصد داره چطوری میشه بزرگترشون کرد ؟ فونت های آیکونها و ...
ممنون
برای سوال اولتون
برای سوال بعدی تون رو دسکتاپ کلیک راست کنید و personalize بعد windows colorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد windows appearance setting تو اون لیست icon رو انتخاب کنید و قسمت پایینش
قسمت size میتونید فونتها رو بزرگ یا کوچیک تر کنید.
ممنونم .
فقط اون کیبرد معرفی شده هم توی این ویندوز کلید \ که بالای Enter هست رو ژ معرفی میکنه . نمیشه کلا جابجاشون کرد ؟
یعنی جای ژ و پ عوض بشه؟مگه قبلاً برای شما اینطوری نبود؟
اون وقت باید از نرم افزار keyboard layot manager استفاده کنید.
salam
midunam to froma ghanune farsi typ konim!
vali manam azin moshkela daram!
bebinid in tanzimati ke migido anjam dadam
phata in paeen minevise en va fa vali asan farsi neminevise!!alto shifto ke mizanam engarna engar!
che geli be saram begiraaaammmmmmmmmmmmmmm
شما مطمئنی که زبان هارو جدا ازهم نصب کردی؟؟؟
کلا از اول فارسی رو یه بار پاک کنید دوباره نصب کنید و حتما هم جدا از EN.![]()
با سلام
آقا من یک فایل doc.* داشتم که توی ویندوز ایکس پی راحت باز میشد،ولی حالا که توی ویندوز 7 باز میکنم
چه با وردپد و چه با نوت پد و چه با ورد آفیس و.....
بهم ریخته و با کاراکترهای عجیب غریب نمایش داده میشه ؟.....همه اون تنظیمات گفته شده توی پستهای بالا را هم انجام دادم ولی هنوز درسته نشده ؟
آیا باید فونت خاصی را نصب کنم؟
از کجا بدونم که فایل doc.* قبلا با چه فونتی(فارسی) نوشته شده ؟
پیشاپیش ممنون
سلام .من یه فایلی توی پوشه APPDATA/ROAMING دارم که مربوط به یه بازیه و باید با NOTEPAD بازش کنم و ویرایشش کنم تا یه سری رمزا فعال بشه.ولی به زبون ماشین باز میشه و نمیتونم کاری انجام بدم.اصلا فارسی هم نیست در واقع باید انگلیسی باز بشه تا بشه ویرایش کرد.میشه لطفا راهنمایی کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)