دوست عزیز؛
بحثهای مربوط به سیستم شما به خودتون مربوطه ولی Clean کردن مکرر رجیستری میتونه باعث مشکلات بسیار زیادی بشه.
در ثانی بحث من اصلا روی سیستم شما نیست.
من میگم اگر IE خرابه چرا برای من مشکلی نداشت و برای X و Y نداره؟! حتما سیستم شما مشکل داره دیگه. سیستم شما تاج سر من. ولی یک خطای کوچک نرم افزاری که این مشکل رو برای شما پیش آورده دلیل نمیشه چیزی از کمالات سیستم شما کم بشه.
در مورد مشکلات facebook من خودم هم قبلا اشاره کردم. دوست عزیز؛ Firefox اصلا از چیزی به نام استانداردهای جدید بویی نبرده. وب ها با استاندارد خودش نشون میده. کلی از اسکریپتهایی که در IE عالی نمایش داده میشن در FF مشکل دارند.
این مشکلات FB هم به خاطر اینه که کم کم داره خودش رو هماهنگ میکنه. دیگه اگر FB رو کارشناسهای مایکروسافت طراحی میکردن این مشکلات نبود!
در مورد مشکل نمایش ندادن عکس هم باز هم من قبلا گفتم که این مشکل وجود داره. اینو همه میدونند. ولی صبر کنید رفع میشه.
نسخه های بتا معمولا مشکل زیاد دارند. دیگه از گوگل کروم که بهتره سیستم کرش میکرد!
در مورد سایتهای هماهنگ با IE9 هم ارجاعتون میدم به Softpedia که بحمدالله منبع بسیار مطمئنی هم هست. لیست کرده و نوع هماهنگی رو هم نوشته. ولی باز هم میگم من قبول دارم IE9 توی فیس بوک یا بهتره بگم فیس بوک توی IE9 مشکل داره.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
.gif)