لطفا تاپیک جدا باز کنید.
لطفا تاپیک جدا باز کنید.
من هم اين مشكل رو دارم مشكل هم از مادر بورد هست چون همه قطعات رو چك كردم . سيستم به زيبايي كار ميكنه حتي شات دان هم ميشه ولي برق سيستم قطع نميشه و فن ها روشن مي مونه. البته موقع روشن شدن هم خود به خود روشن ميشه بدون زدن كليد پاور. مادر برودم هم MSI هستش..
با سلام
آیا قبل از اینکه این مشکل پیش بیاید شما از سیستم کار سنگین کشیده اید.مثلا 2یا 3ساعت بازیهای سنگیر رو اجرا کرده باشد یا با چند دقیقه کار هم این مشکل اتفق میفته؟
منظورتون از فن همه فنهای سیستم است یا فن پاور و یا فنهای سی پی یو یا کارت گرافیک؟کدام فنها؟
حامد![]()
دوستان عزيز ممنون از اينكه سعي مي كنين كمك كنين ولي اينايي كه شما مي گين در واقع پاك كردن صورت مسئله مي شه منظورم اينه كه يكي از راه حل هم ميتونه اين باشه كه برو يه كامپيوتر ديگه بخر!
اين مشكل تو همه P5Kc هايي كه من ديدم بعد از نصب ويندوز ٧ هست (و بهت مژده ميدم كه نرم افزاريه) از جمله مال خودم. راه حل اينه:
توي استارت روي computer راست كليك كن برو تو device manager بعد گروه IEEE 1394 Bus Host Controllers رو باز كن روي VIA 1394 OHCI Compilant Host COntroller راست كليك كن Properties رو بزن توي بخش Power Management تيك گزينه Allow the computer to turn off this device to save power رو بزن. به همين راحتي!
اين مشكلو حل ميكنه. اگه نكرد بايد بري تو سايت ماكروسافت يكي از Hotfix ها رو بگيري كه چون مشكل من حل شد ديگه دنبال اون نرفتم نمي دونم
به حق چیزای نشنیده
دوست عزیز شما اصلا میدونی IEEE 1394 Bus چه استانداردی هست که ربطش میدی به فن!!!
بابا یه کم اطلاعات داشتن قبل از پست دادن بد نیستا!!!
واسه اطلاعات بیشتر یه سر اینجا بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 21-04-2011 at 13:12.
سلام
شما با ويندوز xp هم همين مشكلو داري؟؟ امتحان كردي؟؟
و بعد مشكل چند وقته برات به وجود آمده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)