تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: خاموش نشدن فن‏های سیستم پس از Shut down

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من وقتی سیستمم رو خاموش می کنم دیگه با روشن نمیشه یعنی فن سیستم و سی پی یو و چراغ سیستم روشن میشه اما ویندوز بالا نمی یاد حتی ریست هم نمیشه و تنها راه چارش اینه که از پشت کیس برقشو قطع و وصل کنم
    کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
    ممنون
    لطفا تاپیک جدا باز کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم اين مشكل رو دارم مشكل هم از مادر بورد هست چون همه قطعات رو چك كردم . سيستم به زيبايي كار ميكنه حتي شات دان هم ميشه ولي برق سيستم قطع نميشه و فن ها روشن مي مونه. البته موقع روشن شدن هم خود به خود روشن ميشه بدون زدن كليد پاور. مادر برودم هم MSI هستش..

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام

سیستم من تازگیها بعد از Shut down کردن، فن‏هاش روشن میمونه و دیگم خاموش نمیشه! (البته همیشه اینطوری نیست، بگیر نگیر داره)

کسی میدونه مشکل از کجاست؟

با سلام
    آیا قبل از اینکه این مشکل پیش بیاید شما از سیستم کار سنگین کشیده اید.مثلا 2یا 3ساعت بازیهای سنگیر رو اجرا کرده باشد یا با چند دقیقه کار هم این مشکل اتفق میفته؟
    منظورتون از فن همه فنهای سیستم است یا فن پاور و یا فنهای سی پی یو یا کارت گرافیک؟کدام فنها؟

حامد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان عزيز ممنون از اينكه سعي مي كنين كمك كنين ولي اينايي كه شما مي گين در واقع پاك كردن صورت مسئله مي شه منظورم اينه كه يكي از راه حل هم ميتونه اين باشه كه برو يه كامپيوتر ديگه بخر!

اين مشكل تو همه P5Kc هايي كه من ديدم بعد از نصب ويندوز ٧ هست (و بهت مژده ميدم كه نرم افزاريه) از جمله مال خودم. راه حل اينه:
    توي استارت روي computer راست كليك كن برو تو device manager بعد گروه IEEE 1394 Bus Host Controllers رو باز كن روي VIA 1394 OHCI Compilant Host COntroller راست كليك كن Properties رو بزن توي بخش Power Management تيك گزينه Allow the computer to turn off this device to save power رو بزن. به همين راحتي!
    اين مشكلو حل ميكنه‏‏‏. اگه نكرد بايد بري تو سايت ماكروسافت يكي از Hotfix ها رو بگيري كه چون مشكل من حل شد ديگه دنبال اون نرفتم نمي دونم

5. این کاربر از 7283 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان عزيز ممنون از اينكه سعي مي كنين كمك كنين ولي اينايي كه شما مي گين در واقع پاك كردن صورت مسئله مي شه منظورم اينه كه يكي از راه حل هم ميتونه اين باشه كه برو يه كامپيوتر ديگه بخر!

اين مشكل تو همه P5Kc هايي كه من ديدم بعد از نصب ويندوز ٧ هست (و بهت مژده ميدم كه نرم افزاريه) از جمله مال خودم. راه حل اينه:
    توي استارت روي computer راست كليك كن برو تو device manager بعد گروه IEEE 1394 Bus Host Controllers رو باز كن روي VIA 1394 OHCI Compilant Host COntroller راست كليك كن Properties رو بزن توي بخش Power Management تيك گزينه Allow the computer to turn off this device to save power رو بزن. به همين راحتي!
    اين مشكلو حل ميكنه‏‏‏. اگه نكرد بايد بري تو سايت ماكروسافت يكي از Hotfix ها رو بگيري كه چون مشكل من حل شد ديگه دنبال اون نرفتم نمي دونم
    به حق چیزای نشنیده
    دوست عزیز شما اصلا میدونی IEEE 1394 Bus چه استانداردی هست که ربطش میدی به فن!!!
    بابا یه کم اطلاعات داشتن قبل از پست دادن بد نیستا!!!
    واسه اطلاعات بیشتر یه سر اینجا بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حامد
    Last edited by NirvanaH; 21-04-2011 at 13:12.

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

شما با ويندوز xp هم همين مشكلو داري؟؟ امتحان كردي؟؟

و بعد مشكل چند وقته برات به وجود آمده؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •