تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: خواب هايي هولناك و وحشتناك پس از تغيير محل خواب !!

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خوب اول بگم که قصد ونیتم دست انداختن نیست برای همین اولین کلید رو بهتون میدم اگر تست کردین وجواب گرفتین میتونید بهم پیام بدین تا مراحل بعدی رو توضیح بدم...
    تا الان بارها براتون پیش اومده که زمانی که دارین از دیدن یه خواب زجرمیکشین یا برعکس لذت میبرید از خواب میپرید(به صورت کاملا طبیعی)خوب بالافاصله بعداز اینکه متوجه شدین که بیدارشدین چشمانتون روببندین(خیلی مهمه)وآرام سرجای خودتون بمونید وسعی کنید که به خواب برگردید(بخوابید)ودقیقا به همون آخرین مرحله خوابتون(قبل از بیدارشدن)بیندیشید واون رو به یاد آورید...خواهید دید که بلافاصله به همون محیط قبلی بازخواهیدگشت(البته بدون احساس خاصی..بعدا این رو توضیح میدم)

این مرحله کاملا ساده است(بازگشت) وهرآدم طبیعی میتونه بعداز 2الی3بار تلاش کاملا طریقه کار دستش بیاد...البته آدمهایی هم وجوددارن که به صورت کاملا عادی دراین کار مهارت دارن...
    ناگفته: این مراحله ومراحل بعد خطراتی هم دارن که من همین جا میگم که مسئولیتش با خودتونه.
    آقا اینطوری که این بنده خدا همه ی چیز هایی که توی خواب میدیده ، توی واقعیت میبینه !!!
    اصلا طرف متافیزیک نرید !

2. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خوب اول بگم که قصد ونیتم دست انداختن نیست برای همین اولین کلید رو بهتون میدم اگر تست کردین وجواب گرفتین میتونید بهم پیام بدین تا مراحل بعدی رو توضیح بدم...
    تا الان بارها براتون پیش اومده که زمانی که دارین از دیدن یه خواب زجرمیکشین یا برعکس لذت میبرید از خواب میپرید(به صورت کاملا طبیعی)خوب بالافاصله بعداز اینکه متوجه شدین که بیدارشدین چشمانتون روببندین(خیلی مهمه)وآرام سرجای خودتون بمونید وسعی کنید که به خواب برگردید(بخوابید)ودقیقا به همون آخرین مرحله خوابتون(قبل از بیدارشدن)بیندیشید واون رو به یاد آورید...خواهید دید که بلافاصله به همون محیط قبلی بازخواهیدگشت(البته بدون احساس خاصی..بعدا این رو توضیح میدم)

این مرحله کاملا ساده است(بازگشت) وهرآدم طبیعی میتونه بعداز 2الی3بار تلاش کاملا طریقه کار دستش بیاد...البته آدمهایی هم وجوددارن که به صورت کاملا عادی دراین کار مهارت دارن...
    ناگفته: این مراحله ومراحل بعد خطراتی هم دارن که من همین جا میگم که مسئولیتش با خودتونه.
    اين يكي رو كه خودمم بلد بودم !
    البته به تجربه ياد گرفتم ! مثلا 2باره ميخوابيدم و ادامه ي همون خواب رو ميديدم ! اما مثلا براي نيم ساعت ميخوابيدم تا ادامش رو ببينم اما ادامش فقط 2-3 دقيقه ميشد ! يعني زمان توي خواب خيلي كند تر ميگذشت !

و : اون قسمت كنترل كردن خواب رو بگو ! چون من هر موقع خواب هاي بد بد ميبينم بي جنبه بازي در ميارم، مدتش طولاني تر بشه بهتره

خوب اين خودش يه دليله براي اينكه اون شخص خودش اين كارو كرده باشه تا تو رو از اطاقش فراري بدهاشه تا تو رو از اطاقش فراري بده
    روي اين تا تورو از اطاقش فراري بده چه تاكيدي كردي ها ... :دي

داداش شما كارآگاه بخش جنايي نيستي ؟ :دي
    اين دلايل نيست مطمئنم چون الان از اين خونه رفته

4. 3 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آقا اینطوری که این بنده خدا همه ی چیز هایی که توی خواب میدیده ، توی واقعیت میبینه !!!
    اصلا طرف متافیزیک نرید !
    بینگو...
    چیزی که شما گفتید امکان داره که رخ بده..

اين يكي رو كه خودمم بلد بودم !
    البته به تجربه ياد گرفتم ! مثلا 2باره ميخوابيدم و ادامه ي همون خواب رو ميديدم ! اما مثلا براي نيم ساعت ميخوابيدم تا ادامش رو ببينم اما ادامش فقط 2-3 دقيقه ميشد ! يعني زمان توي خواب خيلي كند تر ميگذشت !

و : اون قسمت كنترل كردن خواب رو بگو ! چون من هر موقع خواب هاي بد بد ميبينم بي جنبه بازي در ميارم، مدتش طولاني تر بشه بهتره
    دقیقا برعکس گفتی
    ربطی به اون حرف ها نداره بابا...
    دقت کن ببین چی گفتم:تا الان شده که وسط خواب(خوب یا بد)به حالت نیمه خواب از خواب بپری؟
    خب بلافاصله چشمهات روببند وبه آخرین مرحله خوابت فکر کن.ok
    اگه موقف شدی این کار بکنی یه نشونه داره عزیز...توی خوابت یه اتفاق جالب رخ میده!!(که برای رفتن به مرحله بعد باید بگی تا من مطمئن شوم شما موفق شدین)
    بازم میگم مسئله رو شوخی نگیر کاملا دارم جدی میگم...

6. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

هیچ کاری نمیتونی بکنی ،حدود ۱ماه طول میکشه تا به حالت عادی برگردی،خیلی با مغز و فکرت در نیفت ضرر میکنی

8. 4 کاربر از Pr0totype بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

بینگو...
    چیزی که شما گفتید امکان داره که رخ بده..

دقیقا برعکس گفتی
    ربطی به اون حرف ها نداره بابا...
    دقت کن ببین چی گفتم:تا الان شده که وسط خواب(خوب یا بد)به حالت نیمه خواب از خواب بپری؟
    خب بلافاصله چشمهات روببند وبه آخرین مرحله خوابت فکر کن.ok
    اگه موقف شدی این کار بکنی یه نشونه داره عزیز...توی خوابت یه اتفاق جالب رخ میده!!(که برای رفتن به مرحله بعد باید بگی تا من مطمئن شوم شما موفق شدین)
    بازم میگم مسئله رو شوخی نگیر کاملا دارم جدی میگم...
    يعني چي كه به مرحله ي آخر فكر كن ؟

مرحله ي اخر كه من نميدونم چي ميشه ! چيجوري بهش فكر كنم ؟!

10. 2 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

يعني چي كه به مرحله ي آخر فكر كن ؟

مرحله ي اخر كه من نميدونم چي ميشه ! چيجوري بهش فكر كنم ؟!
    ای بابا!!
    گفتم که مرحله آخر خواب قبل از بیدارشدن...
    قبل از اینکه حس کنی بیدار شدی داشتی چه خوابی رو میدیدی...

12. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

ای بابا!!
    گفتم که مرحله آخر خواب قبل از بیدارشدن...
    قبل از اینکه حس کنی بیدار شدی داشتی چه خوابی رو میدیدی...
    خب هيچ وقت يادم نميمونه بجز يك صحنه هاي هولناك !
    مشكلم اينه كه شبا كه اينجوي ميشه، كارايي ذهنم توي روز بسيار پايين مياد انگار كه اصلا استراحت نداشته و ...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خب هيچ وقت يادم نميمونه بجز يك صحنه هاي هولناك !
    مشكلم اينه كه شبا كه اينجوي ميشه، كارايي ذهنم توي روز بسيار پايين مياد انگار كه اصلا استراحت نداشته و ...
    خوب من هم میخوام کمکت کنم.البته خودت باید به خودت کمک کنی من فقط یه راهنما هستم.
    چیزی که توی تمام کابوسهات مشترک باشه وجود داره؟

15. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یک مدت خواب میدیدم یک چیزی دنبالم میکنه و من فرار میکنم و میفتم از دره پایین. بعد از خواب میپریدم. این آخری ها دیگه از اون چیزه نترسیدم و میدونستم خوابه،دیگه ندیدمش و تموم شد
    تموم شد؟
    کابوس کلا تموم نشدنی هست.وخودش رو به اشکال والوان مختلف درمیاره(حسب حال طرف)..
    چندوقت دیگه(بستگی به عوامل زیادی داره) خودت تجربه میکنی که کابوس مثل سایه عضوی از انسانه.

17. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قبل از خواب به فکر خودت آرامش بده... من هروقت قبل از خواب فکرم مشغول باشه خواب ترسناک میبینم که با داد و هواار از خواب میپرم

واسه همینه که میگن قبل از خواب یه قل هو الله بخونید.

+

شما یه شربت درست کن و توش حتما گلاب بریز و قبل از خواب بخور... یقین بدون تا صبح یه کله می خوابی... گلاب معجزه آرامشه

+

اگر میتونی اینجور مواقع به زور هم که شده چشماتو باز کن.. خوابه میره..

+

در مورد چیزایی که یوسف میگه من خیلی مواقع شده که بین یک خواب چندبار بیدار شدم و دوباره خودمو به خواب زدم و ادامه رو دیدم... این سری آخر خواب من شبیه فیلم ۲۰۱۲ بود (نابودی جهان) خیلی جالب بود. کوهها منفجر میشدن زمین دود شد رفت هوا... با این حال من دوباره میخوابیدم که ادامه رو ببینم.
    Last edited by s_paliz; 02-10-2010 at 11:41.

19. 4 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •