آقا اینطوری که این بنده خدا همه ی چیز هایی که توی خواب میدیده ، توی واقعیت میبینه !!!
اصلا طرف متافیزیک نرید !
آقا اینطوری که این بنده خدا همه ی چیز هایی که توی خواب میدیده ، توی واقعیت میبینه !!!
اصلا طرف متافیزیک نرید !
اين يكي رو كه خودمم بلد بودم !
البته به تجربه ياد گرفتم ! مثلا 2باره ميخوابيدم و ادامه ي همون خواب رو ميديدم ! اما مثلا براي نيم ساعت ميخوابيدم تا ادامش رو ببينم اما ادامش فقط 2-3 دقيقه ميشد ! يعني زمان توي خواب خيلي كند تر ميگذشت !
و : اون قسمت كنترل كردن خواب رو بگو ! چون من هر موقع خواب هاي بد بد ميبينم بي جنبه بازي در ميارم، مدتش طولاني تر بشه بهتره
روي اين تا تورو از اطاقش فراري بده چه تاكيدي كردي ها ... :دي
داداش شما كارآگاه بخش جنايي نيستي ؟ :دي
اين دلايل نيست مطمئنم چون الان از اين خونه رفته
بینگو...
چیزی که شما گفتید امکان داره که رخ بده..
دقیقا برعکس گفتی
ربطی به اون حرف ها نداره بابا...
دقت کن ببین چی گفتم:تا الان شده که وسط خواب(خوب یا بد)به حالت نیمه خواب از خواب بپری؟
خب بلافاصله چشمهات روببند وبه آخرین مرحله خوابت فکر کن.ok
اگه موقف شدی این کار بکنی یه نشونه داره عزیز...توی خوابت یه اتفاق جالب رخ میده!!(که برای رفتن به مرحله بعد باید بگی تا من مطمئن شوم شما موفق شدین)
بازم میگم مسئله رو شوخی نگیر کاملا دارم جدی میگم...
هیچ کاری نمیتونی بکنی ،حدود ۱ماه طول میکشه تا به حالت عادی برگردی،خیلی با مغز و فکرت در نیفت ضرر میکنی
يعني چي كه به مرحله ي آخر فكر كن ؟
مرحله ي اخر كه من نميدونم چي ميشه ! چيجوري بهش فكر كنم ؟!
ای بابا!!
گفتم که مرحله آخر خواب قبل از بیدارشدن...
قبل از اینکه حس کنی بیدار شدی داشتی چه خوابی رو میدیدی...
خب هيچ وقت يادم نميمونه بجز يك صحنه هاي هولناك !
مشكلم اينه كه شبا كه اينجوي ميشه، كارايي ذهنم توي روز بسيار پايين مياد انگار كه اصلا استراحت نداشته و ...
خوب من هم میخوام کمکت کنم.البته خودت باید به خودت کمک کنی من فقط یه راهنما هستم.
چیزی که توی تمام کابوسهات مشترک باشه وجود داره؟
تموم شد؟یک مدت خواب میدیدم یک چیزی دنبالم میکنه و من فرار میکنم و میفتم از دره پایین. بعد از خواب میپریدم. این آخری ها دیگه از اون چیزه نترسیدم و میدونستم خوابه،دیگه ندیدمش و تموم شد![]()
کابوس کلا تموم نشدنی هست.وخودش رو به اشکال والوان مختلف درمیاره(حسب حال طرف)..
چندوقت دیگه(بستگی به عوامل زیادی داره) خودت تجربه میکنی که کابوس مثل سایه عضوی از انسانه.![]()
قبل از خواب به فکر خودت آرامش بده... من هروقت قبل از خواب فکرم مشغول باشه خواب ترسناک میبینم که با داد و هواار از خواب میپرم
واسه همینه که میگن قبل از خواب یه قل هو الله بخونید.
+
شما یه شربت درست کن و توش حتما گلاب بریز و قبل از خواب بخور... یقین بدون تا صبح یه کله می خوابی... گلاب معجزه آرامشه
+
اگر میتونی اینجور مواقع به زور هم که شده چشماتو باز کن.. خوابه میره..
+
در مورد چیزایی که یوسف میگه من خیلی مواقع شده که بین یک خواب چندبار بیدار شدم و دوباره خودمو به خواب زدم و ادامه رو دیدم... این سری آخر خواب من شبیه فیلم ۲۰۱۲ بود (نابودی جهان) خیلی جالب بود. کوهها منفجر میشدن زمین دود شد رفت هوا... با این حال من دوباره میخوابیدم که ادامه رو ببینم.![]()
Last edited by s_paliz; 02-10-2010 at 11:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)