امیدوارم اون دوستانی که مخالف هستن هم و رای مخالف دادن هم در تاپیک شرکت کنند تا از علت مخالفت انها اگاه شویم
با تشکر![]()
تاپیک بازگشایی بشه
خیر, بسته باشه بهتره
فرقی نمیکنه
امیدوارم اون دوستانی که مخالف هستن هم و رای مخالف دادن هم در تاپیک شرکت کنند تا از علت مخالفت انها اگاه شویم
با تشکر![]()
سلام
این تاپیک تاپیک خیلی کاملی بوده و هست. مسلما موجب افزایش سطح دانش و آگاهی بسیاری از جمله خودم شده.
اگر کسی قوانین رو رعایت نکرد و تاپیک رو بهم زد، پیشنهاد می دم که باهاش برخورد قاطع بشه تا این که تاپیک بسته بشه و دیگران محروم بشن!!!
شاد باشین
سلام و خسته نباشید دوستان.خداوکیلی بیایید یک قولی به خودمون و دیگر کاربران و مدیران ارجمند این سایت بدیم که اگر دوباره تایپیک باز شد کاری نکنیم که برای خود و دیگر کاربران مشکلی ایجاد کنیم وباعث رنج دیگران شویم .و این اشتباه من و شما باعث شود که مدیران همچین تایپیک های مفیدی را ببندند.دوستان به امید اینکه قولمان فراموشمان نشود.من به نوبه خودم از مدیران این سایت خواستارم که تایپیک را باز کنند.باتشکر فراوان
من فكر ميكنم هدف از اين تايپيك كاملا مشخص بود، هرچند مثل هميشه و همه جا يه عده سوء اسفادههايي شده اما دليل نميشه تايپيك بسته شه! بايد با فرد خاطي برخورد بشه نه اين كه تايپيك به كل بسته شه.
به غير از بعضي افراد فعاليت دوستان هم خوب و مثبت بود و در كل تايپيك مفيدي است و حيف بسته باشه
![]()
یکی از مفیدترین تاپیک های بخش انتی ویروس بود
برعکس نتایجی که ما از مراجع معتبر ، فقط نمودارشو میبینیم
دوستان خودشون یه تست عملی انجام میدادن و به نتایجی وتجربیات
جالبی هم داشتیم میرسیدیم
که ....
در کل میشه گفت یه جور رانکینگ اختصاصی فروم p30world بود
به نظر من هم تاپیک بسیار خوبی برای محک زدن آنتی ویروسهای معروف بود و اگه باز بشه و دوستان عزیز هم مطابق سابق قوانین فورام رو اجرا کنند و اخلاق رو رعایت کنند بسیار خوب و مقید خواهد بود...
با تشکر
تابیپیک خوبیه و برای کسایی مثل من که عاشق بدافزارن عالیه
بازگشایی بشه عالیه![]()
من یه مدت نبودم.
قبلش فقط واسه ی اون تاپیک سر میزدم.
واقعا تاپیک جامع و کاملی هست.
حیفه بسته باشه.
تجربه چند ساله من با P30 نشون داده که اگه چیزی بسته بشه محاله باز بشه !...اما امیدوارم باز بشه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)