ظاهرا شما عمر باتری که مد نظرت بود رو فراموش کردی !!من نظرم روی 1558 بود که دیدم تو تاپیکش دوستان باهاش زیاد مشکل داشتن البته نه همه منم بی خیالش شدم.
حالا هم پس ظاهرا بهترین گزینه وایو و لنوو هست که منم از همونا انتخاب میکنم.
بازم ممنون.![]()
ظاهرا شما عمر باتری که مد نظرت بود رو فراموش کردی !!من نظرم روی 1558 بود که دیدم تو تاپیکش دوستان باهاش زیاد مشکل داشتن البته نه همه منم بی خیالش شدم.
حالا هم پس ظاهرا بهترین گزینه وایو و لنوو هست که منم از همونا انتخاب میکنم.
بازم ممنون.![]()
نه فراموش نکردم.حتی حاضرم گرافیکو پایین بگیرم ولی باتری 9 سلولی باشه.
ولی چطور ؟
متوجه منظورتون نشدم.
منظور اینکه جز 1558 ,لپتاپ های دیگه که معرفی شد,6 سل هست.
یعنی وایو و لنوو اصلا باتری 9 سلولی ندارن-چون مدل خاصی معرفی نشده- ؟
اگه منظور دوستان تو این رنج قیمته گفتم که اگه لازم باشه بیشتر پول میدم
در این مدلها باید باتری 9 سلولی بذارید که معمولا از پشت لپتاپ میزنه بیرون و چهره ی مناسبی نداره..یعنی وایو و لنوو اصلا باتری 9 سلولی ندارن-چون مدل خاصی معرفی نشده- ؟
در حالی که در 1555 با بالا ( 1557 و 1558 ) باتری 9 سلولی مثله پایه میمونه.
نگاه کنید:
![]()
یک مدل ایسوز که خیلی چشم گیر هست ul30jt
Specifications
- Intel Core i5-520UM 1.07 Ghz processor with Intel Boost technology (boosts frequency when needed)
- 4 GB of RAM DDR3 1067 MHz
- 2.5″ 640 GB hard-drive 5400 rpm + Online Storage
- X4500M graphics + Nvidia GT310M + Optimus
- Wi-Fi N, Bluetooth 2.1, Gigabit LAN
- 3xUSB ports, card-reader, webcam, VGA+HDMI output, speakers
- 8 Cell battery 5600 mAh 84 Wh
- Windows 7 (Ultimate on this particular version, but it will probably ship with Home)
- weighs 3.7 pounds (1.75 kg)
البته برای من باتری خیلی مهمه ولی فکرمیکنید به ریسکش میارزه-مشکلاتیکه دوستان باش داشتن-
چون من فقط همین یه بار رو میتونم پول بدم تا سه سال اینده-میدونم تا سه سال خیلی خوب کار نمیکنه (منظورم اینه که قدیمی میشه)-
من بیشتر میخوام ازش تو خابگاه استفاده کنم برای همین فکر کردم روی سلامت و عمر قطعات تاکید کنم بهتره تا عمر باتری .
حالا به نظر شما روی باتری تاکید داشته باشم یا روی عمر قطعات ؟
--------------------------------------------------------------
من از وسطای ترم پیش میخواستم یه کانفیگ از همین 1558 بگیرم ولی از طرفی چون اصولا بد شانسم ترسیدم برم سراغش.از شما هم ممنونم که راهنمایی میکنید.
عمر باتری..حالا به نظر شما روی باتری تاکید داشته باشم یا روی عمر قطعات ؟
خب ببینید الان دوتا از دوستان من 1557 و یکی دیگه 1555 دارن حدود 5 ماه میشه که همشون راضین ..
من تو دانشگاه دنبال کابل برق میگردیم ولی اونا راحت 4.5 میان میشینن و میرن.
به هر حال تصمیم با شماست.اگه دیدید که باتری زیاد هم مهم نیست میتونید رو مدلهای دیگه فک کنید.
فقط یه سوال دیگه: مشکلی پیش نمیاد روزی 10 ساعت با برق -بدون باتری- کار کنه ؟
مدل لپ تات خودتون و مدتی که خریدی و اینکه ازش راضی هستید یا نه رو بگید بد نیست .البته اگه دوست دارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)