-يك اپديت هست در مواردي نقايص وباگ هايي كه در ورژن هاي قديم بوده اصلاح شده
-نه تفاوتي در كيفيت تصوير عموما ايجاد نميكنه
-با توجه به مسايل ومشكلاتي كه در صورت عدم رعايت نكاتي پيش مياد توصيه نميكنم بهتون
-يك اپديت هست در مواردي نقايص وباگ هايي كه در ورژن هاي قديم بوده اصلاح شده
-نه تفاوتي در كيفيت تصوير عموما ايجاد نميكنه
-با توجه به مسايل ومشكلاتي كه در صورت عدم رعايت نكاتي پيش مياد توصيه نميكنم بهتون
سلام دوستان من یه پلاسمای پاناسونیک C10 دارم جدیدآ این مدل ال جی هم گرفتم
پاناسونیگ یه گزینه داشت در منوهاش که میتونستی 100 هرتز بودن تصویرو on یا off کنی ولی ال جی نداره
میخواستم ببینم آیا 100 هرتز پخش میکنه یا نه ؟
گرچه میدونم توانایی 600 هرتز ساب فیلدو داره ولی در تصاویر معمول نمیدونم 100 هرتز هست یا نه
-دقيقا نميدونم ولي قطعا در صورت عدم وجود اين گزينه به صورت پيش فرض با سورس خودش رو تطبيق ميده
و نگران نباشين
تو قسمت منوی پیشرفت تصویر یه گزینه هست به نام ترموشن که در lcdهای lgموجود است برای تنظیم هرتز حتما در پلاسما هم این گزینه وجود داره.
با تشکر.
هادی
كسي مي دونه منو مخفي اين TV350 چطوريه؟
با چه دكمه هائي مياد؟![]()
-هر دو كليد menu رو از روي كنترل وhdtv جند ثانيه اي فشار بدين
دوستانی که سری جدید خریداری کردند لطفا تست کنند.
ونتیجه را اعلام کننذ.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 03-10-2010 at 23:30.
با تشکر ولی در پلاسما مثل اینکه به صورت اتومات روی 100 هرتز تنظیم شده چون در این مدل که من این وگزینه رو ندیدم
با سلام دوستان. خواستم این نکات و بگم که اول این تلوزیون من با کابل HDMI DVD Home Cinema وصل کردم Motion ان 60Hz بالای تلوزیون زده بود . نکته دیگر خواستم بهترین کالیبراسیون برای این تلوزیون چیه ؟ توی تردی که دوست خوبمون tanhayam معرفی کرد اینگار توی اونجا یه تفاوتی توی منو هست چون من با کالیبراسیون اون سایت انجام دادم تصویر به درد نخور بود . اگر تنظیمات مورد نظر متفاوت باشه او ن رو پست کنین {سپاسگزارم} . نکته جالبه دیگر توی سایتهای خارجی گفته بودن یکی از ارزان ترین انتخاب ها برای خرید یک پلاسمای 50 اینچ همین مدل است .
شايد بشه گفت پلاسمائي نشايد عالي اما با توجه به قيمت و كيفيت خيلي خوبه.
بزودي سعي مي كنم يه تست كامل داشته باشم از اين TV و همينجا عنوان مي كنم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)