تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 86

نام تاپيک: خرید کیس برای کارهای برنامه نویسی و نرم افزاری(مهندس نرم افزار)

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    سیستم پیشنهادی حامد جان عالی هست ولی اگه کمبود بودجه دارید بهتره به این سیستم هم فکر کنید:

CPU:AMD Athlon II X4 635=105
    M.B:Asrock 890GM Pro3=125
    RAM:Twinmos 2Gb 1333=50
    VGA:On Board=0
    HDD:Seagate 250Gb (7200.12)=35
    DVD RW:Liteon 24X=25
    Case & Power:Viera=35
    ADSL Modem-Link DSL-2520U=25
    All:400

پردازنده رو کمی ضعیفتر انتخاب کردم در عوض DVD RW و مودم ADSL اضافه کردم
    با توجه به اینکه سیستمتون مصرف خیلی کمی داره،یک پاور معمولی 300 وات هم جوابگوی کارتون خواهد بود
    مادربرد هم از SATA3 و USB3.0 پشتیبانی میکنه و قابلیت ارتقا خوبی در آینده هم داره

2. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    سیستم پیشنهادی حامد جان عالی هست ولی اگه کمبود بودجه دارید بهتره به این سیستم هم فکر کنید:
    من رو واقعاً دو دل کردید. اگه اون سیستم خیلی خوبه پس ارزشش رو داره که 50-60 تومانی زیادتر هزینه کنم.
    یه مقایسه ای بین دو سیستم پیشنهادی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1-Ultra_Black عزیز، می شه به سیستم پیشنهاد جناب H.A.M.E.D خان، ADSL و DVD RW های پیشنهادی شما رو اضافه کرد؟
    2-دیگه وجود CD RW و FDD لزومی نداره؟ شاید کار با فلاپی لازم بشه.
    3-اصولاً نوع و مدل DVD RW و CD RW و FDD و ADS و Modem برای سیستم های مختلف فرقی می کنه؟ یعنی اگه این مدل ها رو پیشنهاد نمی دادید، می تونستم خودم یه مدل برای جمع شدن سیستم انتخاب کنم؟ منظورم اینه که هسته اصلی سیستم همون کیس و حافظه و مادر بورد و پردازنده هست؟
    4-راستی وجود ADSL باعث نویز می شه؟ آیا باید وسیله ای رو برای برطرف کردن اون در سیستم پیش بینی کرد؟ یه مطلبی به چششم خورد.
    5-پاور سیستم اول چند وات هست؟ شما فرمودید که پاور پیشنهادی شما 300 وات هست.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

من رو واقعاً دو دل کردید. اگه اون سیستم خیلی خوبه پس ارزشش رو داره که 50-60 تومانی زیادتر هزینه کنم.
    چرا؟!
    دلیلی برای دودلی وجود نداره...
    1-Ultra_Black عزیز، می شه به سیستم پیشنهاد جناب H.A.M.E.D خان، ADSL و DVD RW های پیشنهادی شما رو اضافه کرد؟
    بله
    چرا نشه؟
    2-دیگه وجود CD RW و FDD لزومی نداره؟ شاید کار با فلاپی لازم بشه.
    DVD RW کار CD RW رو هم میتونه انجام بده
    ولی اگه FDD لازم داشته باشین،هزینه اش حدود 5 هزار تومن هست
    3-اصولاً نوع و مدل DVD RW و CD RW و FDD و ADS و Modem برای سیستم های مختلف فرقی می کنه؟ یعنی اگه این مدل ها رو پیشنهاد نمی دادید، می تونستم خودم یه مدل برای جمع شدن سیستم انتخاب کنم؟ منظورم اینه که هسته اصلی سیستم همون کیس و حافظه و مادر بورد و پردازنده هست؟
    خیر فرقی نداره و شما هر مودم یا رایتری که دوست داشته باشید میتونید رو سیستمتون نصب کنید
    4-راستی وجود ADSL باعث نویز می شه؟ آیا باید وسیله ای رو برای برطرف کردن اون در سیستم پیش بینی کرد؟ یه مطلبی به چششم خورد.
    بله رو خط تلفن نویز میندازه که راه حلش نصب یک عدد اسپیلیتر یا همون نویز گیر رو گوشی تلفن هست
    معمولا مودم ها یک عدد اسپیلیتر تو جعبه خودشون دارند
    5-پاور سیستم اول چند وات هست؟ شما فرمودید که پاور پیشنهادی شما 300 وات هست.
    320 وات هست
    البته تو پیشنهاد حامد خان بصورت جدا تهیه میشه ولی تو پیشنهاد من روی کیس پاور هم موجوده

5. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    چرا؟!
    دلیلی برای دودلی وجود نداره...
    راستش شاید نتونم تا 10 سال دیگه هم سیستم خودم رو تغییر بدم، به همین خاطر می خوام پولی که خرج می کنم یه سیستم درست و حسابی باشه و بتونم کارها رو روش انجام بدم و خلاصه اینکه دردسر برام تولید نکنه.
    320 وات هست
    البته تو پیشنهاد حامد خان بصورت جدا تهیه میشه ولی تو پیشنهاد من روی کیس پاور هم موجوده
    می بخشید اونوقت این پاور جدا، چند تومان هست؟
    از نظر شما، پیشنهاد کیس و پاور شما و کیس و پاور جدای آقای حامد، چقدر توفیر دارند؟(از نظر کیفیت کار)

شما از دو دلی من تعجب می کنید ولی من علاوه بر دو دلی ترس هم دارم. مثلاً من برم و این قطعات رو بخرمف حالا چه کسی رو پیدا کنم که درست و حسابی اینها رو رویهم سوار کنه و یا اینکه نکنه اون فردی که قطعات رو می فروشه کلک بزنه.
    یعنی ترس و دو دلی واقعاً آدم رو اذیت می کنه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

راستش شاید نتونم تا 10 سال دیگه هم سیستم خودم رو تغییر بدم، به همین خاطر می خوام پولی که خرج می کنم یه سیستم درست و حسابی باشه و بتونم کارها رو روش انجام بدم و خلاصه اینکه دردسر برام تولید نکنه.
    اصلا جای نگرانی نیست
    من و سایر دوستان تمام سعیمون این هست که بهترین قطعات رو نسبت به بودجه معرفی کنیم
    می بخشید اونوقت این پاور جدا، چند تومان هست؟
    جلوش که نوشتند(22 تومن)
    از نظر شما، پیشنهاد کیس و پاور شما و کیس و پاور جدای آقای حامد، چقدر توفیر دارند؟(از نظر کیفیت کار)
    مسلما جدا بهتر واهد بود
    ولی میدونم که اهل اورکلاک و نصب کارت گرافیک جدا و بازی و... نیستید
    به همین دلیل به نظر من نیازی به خرج اضافی و پاور و کیس جداگانه نیست
    شما از دو دلی من تعجب می کنید ولی من علاوه بر دو دلی ترس هم دارم. مثلاً من برم و این قطعات رو بخرمف حالا چه کسی رو پیدا کنم که درست و حسابی اینها رو رویهم سوار کنه و یا اینکه نکنه اون فردی که قطعات رو می فروشه کلک بزنه.
    یعنی ترس و دو دلی واقعاً آدم رو اذیت می کنه.
    تو این مورد بهتون حق میدم!
    چون اغلب فروشنده ها فقط به فکر منافع خودشون هستند و هیچ اهمیتی برای رضایت مشتری قائل نیستند
    توصیه می کنم به هیچ عنوان به پیشنهادات و حرفهاشون گوش ندید و فقط قطعاتی رو که لیست کردید،تهیه کنید
    و اگه امکانش براتون هست قطعه ها رو دونه دونه و از مغازه های متفاوت بگیرید،چون هر کدوم ممکنه قطعه ای رو ارزونتر بدن و در آخر سر خودتون یا کسی که وارد هست،قطعات رو اسمبل کنه.

8. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    ولی میدونم که اهل اورکلاک و نصب کارت گرافیک جدا و بازی و... نیستید
    از کجا فهمیدید؟
    یکی به من بگه اورکلاک چیه - آخه من تازه کارم: هیچی نیست فقط کمی قدرت کامپیوترت میاد بالا و دماش هم بالاتر میره بهش هم بیشتر فشار میاد
    می شه بعده ها اگه یه دفعه ای پیش اومد از این خاصیت هم استفاده کرد یا اینکه از همین الان که سیستم خریداری نشده باید به فکر اورکلاک و کارت گرافیک جدا و بازی و...بود؟ البته من اهل بازی نیستم.
    اگه امکانش براتون هست قطعه ها رو دونه دونه و از مغازه های متفاوت بگیرید،چون هر کدوم ممکنه قطعه ای رو ارزونتر بدن
    لطفاً این قسمت رو بیشتر توضیح بدید. در ضمن این قطعاتی رو که معرفی می کنید، دقیقاً همین نام روی جعبه درج می شه؟ آیا نشانه امنیتی خاصی روی جعبه ها وجود داره که خریدار مطمئن باشه که جنس فروخته شده از جعبه بیرون نیومده و کاملاً آک بند هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. امروز زنگ زدم به جایی که قراره سیستم رو سوار کنه. گفتن که 3 الی 4 ساعت طول می کشه. چقدر زمان طولانی می خواد! گفتن که قطعات رو بخر و بیار من اسمبل می کنم.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

از کجا فهمیدید؟
    حدس زدم...
    می شه بعده ها اگه یه دفعه ای پیش اومد از این خاصیت هم استفاده کرد یا اینکه از همین الان که سیستم خریداری نشده باید به فکر اورکلاک و کارت گرافیک جدا و بازی و...بود؟ البته من اهل بازی نیستم
    این یک خاصیت نیست و نیاز به تخصص داره و در صورتی که ناشی باشید ممکنه به قطعات آسیب برسه
    لطفاً این قسمت رو بیشتر توضیح بدید. در ضمن این قطعاتی رو که معرفی می کنید، دقیقاً همین نام روی جعبه درج می شه؟ آیا نشانه امنیتی خاصی روی جعبه ها وجود داره که خریدار مطمئن باشه که جنس فروخته شده از جعبه بیرون نیومده و کاملاً آک بند هست؟
    خب شما باید برید به پاساژ ایران و یا بازار رضا هر دو واقع در خیابان ولیعصر،تمام قطعات رو از مغازه ها قیمت بگیرید و هر مغازه ای هر قطعه رو ارزونتر داد اون قطعه رو ازش تهیه کنید
    تمام قطعات رو با گارانتی بگیرید و تمام قطعات پلمپ شده باشند و 24 ساعت مهلت تست هم فروشنده موظف هست به شما بده که اگه قطعه ای مشکل داشت تعویضش کنه
    سلام. امروز زنگ زدم به جایی که قراره سیستم رو سوار کنه. گفتن که 3 الی 4 ساعت طول می کشه. چقدر زمان طولانی می خواد! گفتن که قطعات رو بخر و بیار من اسمبل می کنم.
    3-4 ساعت؟!!!
    حداکثر 30 دقیقه زمان میخواد برای اسمبل...(خودم در عرض 20 دقیقه اسمبل می کنم)

12. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    3-4 ساعت؟!!!
    حداکثر 30 دقیقه زمان میخواد برای اسمبل...(خودم در عرض 20 دقیقه اسمبل می کنم)
    ای وای! تازه این جایی که زنگ زدم آشنا هست(یعنی بهش اطمینان دارم) ولی اینجوری که شما می فرمایید، انگار جالب نیست. پس دیگه بیچاره شدم.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    ای وای! تازه این جایی که زنگ زدم آشنا هست(یعنی بهش اطمینان دارم) ولی اینجوری که شما می فرمایید، انگار جالب نیست. پس دیگه بیچاره شدم.
    والا چه عرض کنم...
    شاید سرشون شلوغه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •