تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای خرید کارت گرافیک ( فوری )

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

5970 انتخاب بهتری هست به دلایل:
    1=اشغال کردن فقط یک اسلات مادربورد
    2=داشتن 320 تا استریم پروسسور بیشتر
    3=امکان اضافه کردن کارت در اینده
    و البته کارایی این دو چینش در اکثر موارد در یک حد هست
    این پست من هم کمکت میکنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز .. من میگیرم کارتو و خبرشو میدم تو همین تاپیک

4. این کاربر از ozarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    خواهش دوست من.
    من میگیرم کارتو و خبرشو میدم تو همین تاپیک
    ایشالا

6. این کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه GA-James Fisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    پایتخت ایران.

پيش فرض

دوست عزیزشما باید بین دوتا یا سه تا کارت انتخاب کنی ازروی تجربه میگم:
    NVIDIA-GTX460*2SLI
    5870-ASUSV2
    ایسوس دومی اینه به قیمت550-570:

بهترین انتخابه!!!!!!!!
    تجربه خودم ثابت کرده برای کارت های قدرتمند ی مثل 5970 خرج کردن به خاطر سیستم کولینگ که حالا بعدا بخاید اور کنید کار اشتباهیه!
    شما یدونه مدل 5970 ساده از یکی از برند های معتبر بگیرو خیالت رو راحت کن.
    5970ازمارک ایسوس هست700تومن.

خب این عکس بقل هم هست....
    اون درازه5970هست.
    اصطلاحاً
    بهش میگن نبردبون دزدا:دئ
    خدایی نکرده جسارت نشه!ماخودمونم قدمون بلنده:دئ
    ببخشید یادم رفت فن به این بزرگی دیده بودی؟:دئ
    Last edited by GA-James Fisher; 27-09-2010 at 19:56.

8. این کاربر از GA-James Fisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان...
    من دیروز از یکی از آشناهامون که نمایندگی MSI داره رفتم هم 2 تا کارت 5850 twin froz گرفتم و یه 5970 که تست کنم و هر کدو نتیجه داد همونو وردارم..
    از ساعت 11 تا 3 همه جوره ازشون تست گرفتم از 3d mark گرفته تا بنچمارک بازی ها و تست حرارت..
    5970 خیلی حرارت بالایی داره تو حالت نرمال حداقل 60 تا 70 و تو لود کامل تا 90 هم میره حتی تو 10 دقیقه تست تا 97 هم رفت
    توی 3d mark هم امتیاز 23050 رو به خودش اختصاص داد .
    حالا میرسیم به کراس 5850 twin froz
    دمای کارت ها تو حالت نرمال فقط 35 تا 40 درجست!!! و تو لود کامل نهایت تا 60 میره!
    توی 3d mark با فرکانس 725 بهم امتیاز 25088 رو داد و توی اکثر بازی ها هم قوی تر خودشو نشون داد!
    جالب اینجاست که این کارت با قابلیت افزایش ولتاژ تا 1.35 تونست خیلی راحت تا 840 اورکلاک شه و کلاک مموری هم تا 1170 راحت بالا رفت و دما تو لود کامل نهایت تا 70 رفت و البته اینم بگم که من بیشتر از این امتحان نکردم واسه اورکلاک.. پس از افزایش فرکانس امتیاز 28059 رو به خودش اختصاص داد!!
    من با اطمینان کامل 5850 twinfrozr رو انتخاب کردم.. و میتونم بگبم که این سری از کازتای msi فوق العادس. منظورم بیشتر کولینگشه! من این کارتو 355 گرفتم که تو بازار داره 380 به فروش میرسه..
    این کارت Hi c Cap هم داره که از فازهای خود msi هم استفاده کرده و فوق العادس. تجربه شخصی من بهم نشون داد که کراس 2 تا 5850 خیلی از یه کارت 2 gpu بهتره . از همه دوستان که کمکم کردن ممنونم ..
    دوس دارم نظرتونو راجب انتخابم بدونم دوستان. ممنونم

10. 4 کاربر از ozarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

سلام دوستان...
    من دیروز از یکی از آشناهامون که نمایندگی MSI داره رفتم هم 2 تا کارت 5850 twin froz گرفتم و یه 5970 که تست کنم و هر کدو نتیجه داد همونو وردارم..
    از ساعت 11 تا 3 همه جوره ازشون تست گرفتم از 3d mark گرفته تا بنچمارک بازی ها و تست حرارت..
    5970 خیلی حرارت بالایی داره تو حالت نرمال حداقل 60 تا 70 و تو لود کامل تا 90 هم میره حتی تو 10 دقیقه تست تا 97 هم رفت
    دمای کارت ها تو حالت نرمال فقط 35 تا 40 درجست!!! و تو لود کامل نهایت تا 60 میره!
    توی 3d mark با فرکانس 725 بهم امتیاز 25088 رو داد و توی اکثر بازی ها هم قوی تر خودشو نشون داد!
    جالب اینجاست که این کارت با قابلیت افزایش ولتاژ تا 1.35 تونست خیلی راحت تا 840 اورکلاک شه و کلاک مموری هم تا 1170 راحت بالا رفت و دما تو لود کامل نهایت تا 70 رفت و البته اینم بگم که من بیشتر از این امتحان نکردم واسه اورکلاک.. پس از افزایش فرکانس امتیاز 28059 رو به خودش اختصاص داد!!
    من با اطمینان کامل 5850 twinfrozr رو انتخاب کردم.. و میتونم بگبم که این سری از کازتای msi فوق العادس. منظورم بیشتر کولینگشه! من این کارتو 355 گرفتم که تو بازار داره 380 به فروش میرسه..
    این کارت Hi c Cap هم داره که از فازهای خود msi هم استفاده کرده و فوق العادس. تجربه شخصی من بهم نشون داد که کراس 2 تا 5850 خیلی از یه کارت 2 gpu بهتره . از همه دوستان که کمکم کردن ممنونم ..

دیگه فکر نمیکنم زیاد نیازی به نظر دوستان باشه!!! تستی که شما رو کارتها انجام دادین همه جوره کامل بود!!
    فکر میکردم خنک کنندگی سری کارتهای twinfrozr خوب باشه اما فکرشو نمیکردم تا این حد!!!

12. این کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز.. نظر دوستان واسه من محترمه و اگه یه همچین تاپیکی باشه که به جای اینکه از اطلاعات سایتها و ... به بقیه اطلاعات بدیم از تجربیاتمون به هم بگیم خیلی بهتره ..من خودم فکر میکردم 5970 خیلی بهتره. چون تعداد استریم پروسسور بالاتری داره. اما به عینه دیدم که همه چی بر عکس بود.. من حتی 2 تا 5870 رو 2 هفته پیش کراس کردم با بورد رفرنس که حرارت خیلی بالا بود. کارت بالایی تو کراس چون محفظش بستس حرارتش 20 درجه از کارت پایینی بالاتر بود. این نکترو هیچ کس بهش اشاره نمیکنه! الان کارت پایینیه من 10 درجه خنک تره با اینکه کولینگ کارت نسبت به برد رفرنس خیلی بهتره...
    دمای 5870 معمولی تو کراس تو لود کامل تا 87 هم رفت اما 5850 با این برد نهایت تا 70 میره. جالب اینجاست که 4 فن twin frozr از تک فن 5970 صداش کمتره! دلیلشم معلومه. یه کم به طراحی فن نگاه کنید میبینید که بردهای رفرنس فناشون صدای زوزه میدن تو دور بالا دلیلشم طراحیه فنه که هوارو از داخل میگیره و از سمت چپش از 2 تا محفظه پشت میده بیرون اما تو طراحی twin frozr خنک کنندگی مثل کولینگای cpu انجام میشه و super pipe هم تو انتقال حرارت نقش خیلی موثری داره.. طوری که تا کارت از لود در میاد دما در عرض 10 ثانیه از 70 به 45 تا 50 میاد! اما تو 5970 افت دما از 95 به 85 میومد و ازونجا 1 دونه 1 دونه پایین میومد

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

دوست عزیز.. نظر دوستان واسه من محترمه و اگه یه همچین تاپیکی باشه که به جای اینکه از اطلاعات سایتها و ... به بقیه اطلاعات بدیم از تجربیاتمون به هم بگیم خیلی بهتره ..من خودم فکر میکردم 5970 خیلی بهتره. چون تعداد استریم پروسسور بالاتری داره. اما به عینه دیدم که همه چی بر عکس بود.. من حتی 2 تا 5870 رو 2 هفته پیش کراس کردم با بورد رفرنس که حرارت خیلی بالا بود. کارت بالایی تو کراس چون محفظش بستس حرارتش 20 درجه از کارت پایینی بالاتر بود. این نکترو هیچ کس بهش اشاره نمیکنه! الان کارت پایینیه من 10 درجه خنک تره با اینکه کولینگ کارت نسبت به برد رفرنس خیلی بهتره...
    دمای 5870 معمولی تو کراس تو لود کامل تا 87 هم رفت اما 5850 با این برد نهایت تا 70 میره. جالب اینجاست که 4 فن twin frozr از تک فن 5970 صداش کمتره! دلیلشم معلومه. یه کم به طراحی فن نگاه کنید میبینید که بردهای رفرنس فناشون صدای زوزه میدن تو دور بالا دلیلشم طراحیه فنه که هوارو از داخل میگیره و از سمت چپش از 2 تا محفظه پشت میده بیرون اما تو طراحی twin frozr خنک کنندگی مثل کولینگای cpu انجام میشه و super pipe هم تو انتقال حرارت نقش خیلی موثری داره.. طوری که تا کارت از لود در میاد دما در عرض 10 ثانیه از 70 به 45 تا 50 میاد! اما تو 5970 افت دما از 95 به 85 میومد و ازونجا 1 دونه 1 دونه پایین میومد

بنده نگفتم که نظر دوستان برای شما نا محترمه!!!
    من خودم msi 5850 با فن استوک دارم که کمی اور شدست و core clock این کارت 765 و mem clock این کارت 1125 هستش!!
    الان تو حالت معمولی حدود 42 تا 44 و توی full load به حدود 80 میرسه!!
    البته از اونجایی که اواسط تابستون توی اتاقی که کیس قرار داشت خنک کننده ای وجود نداشت دما به 86 هم میرسید!!!
    کلا فنهای استوک خیلی کیفیت پایینی دارن و اور باهاشون کار سختیه!!

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام دوستان...
    بسیار عالیه ... تا حالا به مشکلی برنخوردید مثلا توی بازی ها ؟

16. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه اصلا دوست عزیز... خیلی از کارت ها راضیم... بازم تست میکنم میام تو این تاپیک میگم اگه مشکلی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •