اوه! Touch HD از صفحه ی لمسیِ مقاومتی استفاده میکنه ؟ پس کلا منصرف شدم
فقط این دوستمون که گفت HD mini رزولوشنش مشکل داره، یکی بیاد شفاف سازی کنه چون یه کم بنده رو دچارِ تردید کردن!
اوه! Touch HD از صفحه ی لمسیِ مقاومتی استفاده میکنه ؟ پس کلا منصرف شدم
فقط این دوستمون که گفت HD mini رزولوشنش مشکل داره، یکی بیاد شفاف سازی کنه چون یه کم بنده رو دچارِ تردید کردن!
کاملاً مخالفم.هنوز وین 7 وارد بازار نشده،نمیشه وین 6.5 رو منسوخ دونست.منسوخ به معنی کاملاً از رده خارج شدن و ساپورت نشدن هستش.![]()
پس در حال استنساخ هست
چرا چیزی رو بگیری که از دو ماه ورژن جدید ترش میاد و روی این قابل نصب نیست
در ضمن میگن که برنامه های ورژن های قبل از 7 روش نصب نمیشن پس بالطبیعه برعکسش هم ممکن نخواهد بود
![]()
متوجه این خط نشدم؟!
منظورشون اینه که نرم افزارهایی که برای نسخه ی 7 میاد روی نسخه های قبلی اجرا نمیشه، همینطور نرم افزارهای نسخه های قبلی (6.5) روی 7 اجرا نمیشه!
دوستان اینم جواب بدین لطفا >>>>
شک نکن...رزولوشن خوبی داره (حداقل نمیشه گفت بد)
شما نمیتونی صبر کنی یه 100 تومن بذاری رو پولت hd2 بخری؟
خیلی خره ها!
Last edited by rawen.west69; 29-09-2010 at 21:05.
شما برای خرید یه گوشی عمری باید یه100تابزاری روش ودرضمن یه گوشی اندروید دار بگیری نه ویندوز موبایل
سنس هم خودت میتونی براحتی نصب کنی .
ممنون از دوستان...
ولی من دیروز رفتم علاءالدین و HD mini رو خریدمذمتاسفانه این چند پست آخر رو ندیدم!
به هر حال 2 تاسوال داشتم:
- چطوری سیم کارت رو به HD mini بشناسونم ؟ هر کاری کردم نشد!!!!!!!
- Bluetooth این گوشی چطوری کار میکنه ؟ هر کاری کردم فایلی نه انتقال داد نه دریافت کرد، اصلا قابلیت دریافت/انتقال فایل از طریق Bluetooth داره ؟
ویرایش : طریقه ی دریافت فایل از طریق Bluetooth رو از سایت HTC متوجه شدم... ولی هنوز ارسال رو نفهمیدم!
Last edited by PhrenetiC; 30-09-2010 at 10:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)