من بودجمو بیشتر میکنم و تصمیم دارم هم یه کنسول بگیرم و هم اینکه سی پی یو و کارت گرافیک هم رو عوض کنم و از همه به خاطر کمکشون ممنونم کنسول رو هم ایکس باکس 360 آرکید میگیرم از همه هم بابت کمکشون ممنونم.![]()
من بودجمو بیشتر میکنم و تصمیم دارم هم یه کنسول بگیرم و هم اینکه سی پی یو و کارت گرافیک هم رو عوض کنم و از همه به خاطر کمکشون ممنونم کنسول رو هم ایکس باکس 360 آرکید میگیرم از همه هم بابت کمکشون ممنونم.![]()
خوبه ... ولی یه سرچ بکن ببین مشکل گرما و سوختن و اینا نداشته باشه ...کنسول رو هم ایکس باکس 360 آرکید میگیرم
موفق باشید.
نمیخوام بحثو کنسولیش کنم
ولی با اجازه شما بردهای جاسپر جدیدی که روی کنسول های 360 هستن دیگه مشکلات برد های فالکون قدیمی رو ندارن
من هم توی زمینه ی کنسول اطلاعات زیادی ندارم شنیده بودم که مشکلات گرما و اینا دارن ... گفتم که دوستمون دچار مشکل نشن ...نمیخوام بحثو کنسولیش کنم
ولی با اجازه شما بردهای جاسپر جدیدی که روی کنسول های 360 هستن دیگه مشکلات برد های فالکون قدیمی رو ندارن
موفق باشید.
جای امیدواری هست.نمیخوام بحثو کنسولیش کنم
بابا با چهارصد تومن میتونید یه سیستم که دوستمون تو صفحه قبل چند قطعه شو گفت تشکیل بدی که خیلی خوبه و کنسول هم بازم خوبه ولی اگه ps3 بخری باید بری بازی اورجینال بخری یا باید تعویضش کنی خیلی حال گیره اگهxbox بهری بهتره مدل الایت یا اسلیم که میاد هم هارد داره و وسایل جانبی هم فکر کنم داره کلا" اگه میخوای یه کنسول ببخری یه چند ساعاتی مطالعه و مشورت با دوستان سایت بکن ببین ارزشش رو داره یا نه به نظر من اگه سیستم رو برای بازی میخوای برو یه کنسول بگیر با همین 400 تومن میتونی یه مدل الایت رو بخری با هارد و اگه میخوای سیستمت به روز باشه نسبتا". یه اگه مادربوردت جدید باشه و بتونی فقط سی پی یو و گرافیک و رم رو بخری خیلی خوب میشه
در کل موفق باشی
Ps3 دیگه نیازی به خرید بازی Original نداره ...بابا با چهارصد تومن میتونید یه سیستم که دوستمون تو صفحه قبل چند قطعه شو گفت تشکیل بدی که خیلی خوبه و کنسول هم بازم خوبه ولی اگه ps3 بخری باید بری بازی اورجینال بخری یا باید تعویضش کنی خیلی حال گیره اگهxbox بهری بهتره مدل الایت یا اسلیم که میاد هم هارد داره و وسایل جانبی هم فکر کنم داره کلا" اگه میخوای یه کنسول ببخری یه چند ساعاتی مطالعه و مشورت با دوستان سایت بکن ببین ارزشش رو داره یا نه به نظر من اگه سیستم رو برای بازی میخوای برو یه کنسول بگیر با همین 400 تومن میتونی یه مدل الایت رو بخری با هارد و اگه میخوای سیستمت به روز باشه نسبتا". یه اگه مادربوردت جدید باشه و بتونی فقط سی پی یو و گرافیک و رم رو بخری خیلی خوب میشه
در کل موفق باشی
Last edited by Erfan.; 30-09-2010 at 09:47. دليل: غلط املایی
آقا ممنون من پی سی ام رو تهیه کردم از همه ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)