یک اختلاف سطح فاحشی در اینجا مشاهده میشه که اگه سبب برد یا تساوی بشود باعث بالا رفتن روحیه می گردد حتی شکست با فاصله کم هم خوب هست
اما اگه قرار باشه "یونان قهرمان اروپا " جلوی برزیل باشه که فقط تضعیف روحیه هست.
یک اختلاف سطح فاحشی در اینجا مشاهده میشه که اگه سبب برد یا تساوی بشود باعث بالا رفتن روحیه می گردد حتی شکست با فاصله کم هم خوب هست
اما اگه قرار باشه "یونان قهرمان اروپا " جلوی برزیل باشه که فقط تضعیف روحیه هست.
نمی دونم چرا با این که اکثر منابع معتبر این خبر رو تایید کردن تو کتم نمیره ایران با برزیل بازی کنه
از بس در مورد بازی با تیم های معتبر تو این چند ساله خالی بستن
ولی اگه واقعیت داره پس چرا تو ابوظبی
نکنه برزیلی ها میترسن بیان ایران( ادم خور و این حرفا)![]()
به نکته مهمی اشاره کردی!!
تصور کن مدارس ودانشگاها باز شدن+تجمع120000نفر یک جا=عدم کنترول و....(امیدوارم گرفته باشی مطلب رو)
انگار براشون افت داره بيان داخل ايران
يادمه بايرن مونيخ هم كه براي بازي خداحافظي عابدزاده اومده بود دقيقا 2 ساعت قبل از بازي اومد ايران و بازي كرد و بلافاصله بعد از بازي هم برگشت امارات...حتي دوش بعد از بازيشون رو هم تو امارات گرفتن...
من پيش فرض انجام بازي تو كتم ميره اما اين كه حتي 1 نفر از تيم اصليشون هم باشه تو كتم نميره
يحتمل تيم ب يا محلاتشونو ميارن![]()
Last edited by shifter; 27-09-2010 at 17:36.
دمشون گرم..........ایول ...خیلی خوشحال شدم.....امیدوارم زیبا بازی کنن ...فقط زیبا![]()
اون آلمان نبود بایرن مونیخ بود اون زمان که انصاری فرد مدیر عامل پرسپولیس بود.
بایرن مونیخ در امارات اردوی نیم فصلش رو می گذروند که باهاشون مذاکره کردن و چند ساعت اومدن ایران یه بازی دوستانه با پرسپولیس انجام دادن در 23 دی 84
بایرن مونیخ اون بازی رو 2 - 1 برد در یک روز خیلی سرد که سکوهای ورزشگاه آزادی هم یخ زده بود.
یادش بخیر علی انصاریان هم یه پنالتی به الیور کان زد.
علی کریمی هم در اون زمان در بایرن بازی می کرد.
بازی خداحافظی عابد زاده هم بود که وسط بازی خداحافظی کرد..
اینم یه عکس خاطره انگیز از اون بازی:
![]()
وقتی بازی ایران رو میبینم بالا میارم , دقیقا شدند مثل تیمهای عربی , یادمه قدیما عربها رو مسخره میکردیم شانسکی گل میزنه فقط .. همش رو به عقب بازی میکنه .. .. فقط میگیم نتیجه مهمه
حالا با برزیل اگه زمانی بازی میکردن که تیم دو تا پاسکاری ساده بلد بود یه چیزی .. اما الان واقعا آدم هیج لذتی نمیبره
بازی ایران و برزیل چه شود!!!!!!!!
ای کاش این بازیکنای بی غیرت ابروی ایرانو نبرن
شاید فکر میکنن ایرانیا ادم خوارنانگار براشون افت داره بيان داخل ايران
يادمه المان هم كه براي بازي خداحافظي عابدزاده اومده بود دقيقا 2 ساعت قبل از بازي اومد ايران و بازي كرد و بلافاصله بعد از بازي هم برگشت امارات...حتي دوش بعد از بازيشون رو هم تو امارات گرفتن...![]()
نه قراره با تیم اصلی برن اماراتيحتمل تيم ب يا محلاتشونو ميارن![]()
من اصلا باور نمی کنم این بازی برگزار باشه یه 24 ساعت مونده می گن به دلایلی بازی لغو شد .
ولی اگر برگزار بشه یه اعتباری میشه برای فوتبال ایران .
خسته شدیم از بس با تیمهای درجه 4 افریقا بازی کردیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)