من از فدورا 1 استفاده می کنم ولی فکر کنم تو فدورا 3 هم همینطور باشه
خوب من بهتر دیدم این مطلبو اینجا بزارم
۷- Boot loader configuration:
در اين بخش مي توانيد راه انداز خود را با توجه به سيستم عامل موجود روي دستگاه خود انتخاب نماييد. بدين منظور روي دكمه Change boot loader در بالاي صفحه، كليك كنيد:
-LILO Loader: اين راه انداز در نسخه هاي اوليه لينوكس استفاده مي شد كه باعث ايجاد مشكلاتي مربوط به برخي از BIOS ها در مادربورد مي شد. يعني نمي توانستيد لينوكس را توسط LILO بوت كنيد. معمولا هارد ديسك هاي بالاي 10 گيگابايت با اين مشكل مواجه بودند.
-GRUB Loader: از لينوكس 7.2 به بعد اين مشكل با آمدن راه انداز GRUB كاملا برطرف شد. بنابراين اگر شما از هارد ديسك هايي با حجم بيشتر از 10 گيگابايت استفاده مي كنيد، بايد اين راه انداز را براي راه اندازي لينوكس برگزينيد.
-Don’t install a boot loader: با انتخاب اين گزينه تنها قادريد كه لينوكس را توسط فلاپي ديسكي كه قبلا يا در خلال مراحل نصب ايجاد كرده ايد، راه اندازي نماييد.
اگر از ويندوز ME ، 98 يا 95 بر روي سيستم خود استفاده مي كنيد، به راحتي مي توانيد از GRUB استفاده نماييد و در صورتي كه سيستم عامل هاي XP ، NT يا 2000 را بكار مي بريد، حتما بايد سومين انتخاب را داشته باشيد؛ در غير اينصورت بقيه سيستم عامل هاي خود را از دست خواهيد داد.
*منبع far30.com *